Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже ясно всій Україні, що кримського сценарію вже ніде не буде.
    Що зауважив, заходять в одеський порт кораблі НАТО, в Очакові має будуватись база флоту НАТО, все населення нормально сприймає, не протестує, як у Севастополі швабра Вітренко виводила якихось бабок а-ля за сРусь усРусь.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Краще б ні тих, ні цих там не було.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як не буде "тих", то влізуть "эти".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Коммунарец

Я згідний з вами... Жінка без чоловіка - як хата без тина. Але мені було б краще, щоб не було там ні росіян, ні натовцев, а тільки українські громадяни і мирні відпочивальники. Але чомусь декому хочеться, щоб там хтось був. І той був озброєний "до зубів", неначе це дасть спокій. Це тимчасовий спокій перед буревієм.

5. medwedo berlogsoni

Я думаю, що коли будуть "ті", то набагато менша ймовірність прильоту "бурєвєстніків" та інших бакланів.

6. Коммунарец

Тим паче. Я вже писав свою думку, що у війни менше шансів розпочатися там, де у сусідів немає зброї. Це в ідеалі. Але, мабуть, від долі не втечеш... Але кого перепреш? Один шлях - дати людям щлях спасіння, бо темні сили хочуть знищити все живе.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хибна думка, як виявилось, на жаль.
    Віддати атомну зброю було легко, як і "внєблоковий статус" прийняти, а які тяжкі непередбачувані наслідки...
    Зараз проти захисту НАТО будуть тільки ті, хто ностальгує за "Союзом нєрушимим" і так нічого і не зрозумів...може розуміти вже не дуже здатний.

8. Lanktocha

Україна не США і не Китай, повністю все самі не вирішимо, так само у нас, і положення не те, і сусіди не ті, тому Масонська Ложа Банкірів Швейцарія для нас не показник, хоч там потужна армія, великий резерв, просте мирне населення володіє вогнепальною зброєю, бути мирним і не розвивати армії не вийде, ми думали, що так правильно до 2014.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Японія, Ізраїль, Корея, ОАЕ, Саудівська Аравія, Китай...
    І тільки нам тестікули заважають.

10. Silver bullet

Тепер нам заважає мати позаблоковий статус одна агресивна сусідка.
    Людина воєнна це повинна бачити, а коли таке говорить, то треба розбиратися, що вона собою являє.

Останнє редагування: 28 сер 2017
  11. Коммунарец

Хто б казав...
    Правильно, що віддали - бо від неї були б такі проблемі, "похлеще" ніж В Новобогдановке, Сватово, Балаклее і т.п. А ще б розікрали б терористи, а бази з ракетним паливом ще стоять і отруюють простори. А хто відповідав би за ядерну війну - Ви? Ви вже наробили, що самі не очікували такого. Невже порозумнішали чи ...?

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Щоб тестікули не заважали, вони повинні бути залізними. Що зараз в Україні і роблять - нарощують тестікули, щоб у випадку чого, дати гідну відсіч тому, хто на них зазіхатиме.

13. Silver bullet

Комунарцю, ну що я вам можу заперечити?
    Мені до вашого космічного розуму далеко.

• Смішно Смішно x 1
  14. Коммунарец

То вам далеко. А мені поряд.

• Смішно Смішно x 1
  15. VasMT

Розбирайтесь. Номер гарячої лінії підкинути?
    А тепер по суті. Довколо цієї "агресивної сусідки" розташовані ще декілька позаблокових держав.
    Є і інші держави, які знаходяться не в центрі Європи, як Швейцарія, а в зовсім не тепличних умовах. Той самий Ізраїль. І, уявіть собі, позаблоковий.
    А ще Фінляндія, Швеція, Австрія...
    І дають собі ради...

16. prius

prius Well-Known Member

Фінляндія збираєтся вступати в НАТО

17. VasMT

Але від цього "збирається" фіни ні на мм дальше від росії не посунулись, а остання залишилась "агресивною сусідкою".
    Та й по правді, фіни щось дуже довго збираються... Що не заважає їм бути однією із передових країн світу. Не кажучи вже про Швецію.

18. Lanktocha

Для початку нейтральними і позаблоковими вже були, безпеки це не пренесло. Коли були провокації на Тузлі, був якийсь майдан, в Україні, тоді Україна була дуже лояльною до Росії і в більшості проти НАТО у якому завгодно місті міг без протестів виступити зі спектаклем чи концертом одіозні Безруков, Задорнов, Міхалков, Пареченков, Любе, Газманов..., яка хунта захопила владу в Україні, коли переворот у Криму готувався зробити Мєшков? Так само совкові танки давили Прагу іБудапешт, хоч тоді Угорщина і Чехословаччина були країнами Варшавського Договору і повністю підконтрольні совку.
    Із Фінляндією інакше, нейтралітет у них, можна сказати вимушений, після нападу совка вони вистояли, але боячись повторного нападу пішли на поступки, не вступали у блоки, які для совка були ворожими, такий сценарій може не влаштувати кремлядів, їх цікавить не стільки нейтральна Україна, скільки Україна в Тайожному союзі, як "часть гусскага мига".

19. Коммунарец

То ви сподіваєтеся зупитити дикого неврівноваженного агрессора розмістивши у себе на подв'ір'ї атомні ракети? Тоді я не знаю, хто менше чи більше розумний... Відмінно вимушрувана армія і агенти ГШУ навіть пикнути і перднути не дадуть вам до того, як ви нажмете кнопку. Американці не хочуть давати зброю і дати ПДЧ Україні, бо тут "предателей", перефарбованих, зрадників і злодіїв більше, ніж українців. Як у Гаррисона "Білл- герой галактики" - в кінці повстання залишився тільки один неагент, а решта агентів, членів заговору, поховалися в магазині "М'ясо".

20. manur

manur Well-Known Member

То чия така, на Вашу думку?

а де твій аватар? :)