Не бачу логічного зв"язку між цитатою з мене і Вашим запитанням. Те, що "не рвуться в Україну", може означати: "не рвались, не рвуться і не будуть рватися поки тут не стане набагато краще, ніж у них та в Росії". Хоча і у випадку, якщо в Україні відбудуться великі позитивні зрушення, ще не факт, що народ там, на Донбасі "розкаїться". Для прикладу візьмемо Росію. Об"єктнивно зрозуміло на прикладі хоча б тих же Прибалтійських республік, куди потрібно рухатися, і те, де Росія до цих пір сидить і продовжує занурюватися, а все одно - "скрєпи і духовність", а "прибалти - фашисти". По логіці багатьох росіян, прибалтійці стали жити краще, бо це зробила Америка в піку Росії, щоб підірвати моральні устої Росії. Щоб в Росії викликати "бурлєніє і недовольство". "Но нас нє проведьошь".
Вся ця риторика шо коли у нас буде краще то вони попруть до нас - в корені не правильна. По такій логіці вся Україна мала б поперти в німеччину, а туди виїхали тільки окремі для яких гроші важливіше за Батьківщину. На даний момент українська влада використовує цей метод щоб скрити своє невміння вирішити проблему і віддтермінувати вирішення цієї проблеми. . Пора перестати куплятись на таку фігню
Тю, дайте волю, то й попруть. А волю давати не поспішають. Але нащо нам такого щастя, щоб кримчаки і інші довбануті до нас перли.
Немає обмежень. Хто хоче може поїхати. Не знаю ні одного хто хотів поїхати і не поїхав. Навпаки знаю багатьох хто може поїхати але не їде. Максимум туди назад скатається
Смішно. В нас в принципі тільки 17% населення бувало за кордоном (мабуть з цих 17 половина в Болгарії і Польщі). Заре, продали "Жигуля" на квиток в одну сторону, зі старту отримали мультвізу на 10 років в пустий паспорт - і вперед, нелегально мурувати корівники.
Дійсно смішно .... таке враження що ви тільки з Сересеру вийшли. 4 млн українців за кордом - хто їм помішав виїхати. У нас взагалі велика рідкість знайти людину яка ніразу не була за кордоном. Я не про пенсіонерів, бомжів і інших
Ну всяких бантустанців вдесятеро більше. Кого не злапали - той заїхав, маєте рацію. Де "у нас"? В кого яке коло спілкування.
Обращение одесстки к путину. Улыбнуло. View: https://www.youtube.com/watch?v=Gv04Nd0U-9I&feature=youtu.be О смерти Путина..
Frankfurter Allgemeine. Немецкие советники при правительстве Украины: Киев жизнеспособен и без Донбасса
Ясна справа. Не пропадем без Лугандонії. Інше питання шо неприємно коли москальськими чоботами топчуться в тебе на порозі.
Как только появится возможность, уволить всех по окончании действия контракта. Затем ввести всем аттестацию и запретить работать в сфере воспитания молодежи, как не прошедшим на профпригодность. Пусть идут улицы подметать или в РФ.
"В Донецке демонтировали барельеф Василия Стуса Сегодня утром с фасада корпуса филологического факультета Донецкого национального университета исчез барельеф украинского поэта и писателя Василия Стуса. Таким образом, была "реализована" идея боевиков о ликвидации памятного знака, о которой впервые было заявлено две недели назад. Барельеф исчез, а место, где он находился, заложено кирпичом. http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/v-donecke-demontirovali-barelef-vasiliya-stusa-613225.html