Можна подумати у нас інакше, який менталітет у деяких наших пенсіонерів " Поганий краде, але не будемо допускати нового, щоб не крав ще більше ", тому обирають тих же, ну і на бюджетних підприємствах є контроль, багато хто боїться втратити роботу, якщо не так проголосує.
Правду говорить легко и приятно 11 декабря, 14:23 Denis Kazansky Ну что ж, то, о чем мы говорили с 2014 года, наконец-то официально признано нашими противниками. Летом 2014 года обстрелы Луганска с провокационными целями осуществляли сами сепаратисты из ЛНР. Два года российские СМИ и сепаратисты выдумывали страшилки о кровавых карателях и украинских ДРГ на мусоровозах. Два года нам врали, что "ополченцы не могут обстреливать сами себя". И вот наконец-то Болотов, на тот момент возглавлявший боевиков ЛНР, признался, что обстрелы Луганска осуществляли люди Плотницкого из батальона "Заря". Столько времени российские пропагандисты, выпучив глаза, голосили, что ВСУ совершают военные преступления и целенаправленно стреляют по мирным жителям. И крутили страшные кадры разорванных тел на улицах. Хотя прекрасно знали, что это неправда, и убийцы на самом деле на другой стороне. И Болотов, который знал об этом, тоже лгал, и стал давать показания http://vlada.io/news/bolotov-rasskazal-kak-batalon-plotnitskogo-obstrelival-lugansk-i-kak-v-lnr-pytayut-neugodnyh/ тогда, когда поступила команда валить Плотницкого. Болотов добавил, что именно батальон «Заря» под командованием Плотницкого устраивал провокации и обстреливал Луганск летом 2014 года. На вопрос журналиста: "Известно, что Игорь Плотницкий командовал батальоном «Заря», в Луганске ходят слухи, что именно этот батальон устраивал провокации и обстреливал Луганск летом 2014-го. Это так?", Болотов ответил: "Да. И не только «Заря»"
І сам як подарунок в страшному сні) Це не той, хто милився на самого першого мера Донецька- забула його прізвище? Дуже схожий. Взагалі шо там люди на Новий рік загадують? Живими бути в 2017?
На фото наркоман Губарєв, перший " народний губернатор ", є слухи, що він повязаний із Вітренко і Медведчуком.
Тільки, мало ймовірно, що буде ізольована тільки частина Донбасу, давно відомо, Кремлю потрібен не Крим, і не Донбас, а вся Україна, багато хто хотів би поділу типу Кореї, Німеччини у післявоєнні роки, у таке не вірю.
А з чого, ріднесенький, Ви виршили, що я маю у когось питатися де мені мешкати? Якщо Вам до вподоби національні резервації, то вітер вам у спину. А я, бачите яке діло , дуже полюбляю вільне життя та розумних співбесідників, чим і займаюся весь цей рік. Тому й сказав, що мені не варто поспішати з візитами сюди. Зарано ще! Світ безмежний та цікавий. А ви розважайтесь, малята, доки є час!!! Він швидко сплине, я точно знаю....
Я одного mr Gesser читала на харківських сайтах. Там імпозантний дядечка з дорослими дітьми, мешкає -Москва\Краснодарский край, гарні фото з відпочинку.
Лишний довод в пользу того, что единственным "разговором" с кацапьом на украинских ресурсах может быть только "кацапе, оно дверi, оно на@уй".
Анґлійською і російською ніс вимовляється майже однаково "нос". Ви думаєте хтось розуміє російську і може це розібрати із анґломовної публіки? Люди які знають українську але не вчили і не чули російської її не розуміють. Ви розумієте сербську або чеську? Їх можна вивчити, але без знань або не зрозумієте або зрозумієте не так. Ніхто російську не розуміє не вивчивши її принаймні на побутовому рівні. Це банальний факт який на жаль необхідно пояснювати.