Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. zet

zet Дуже важлива персона

А я думаю потому, что была целенаправленная обработка, причем, более активная с 2004 года. Пассивная и раньше была. Невозможно было учитывать их интересы, наплевав на всех остальных. А именно этого и требовали под подначивание со стороны. Я помню еще походы шахтеров с касками по асфальту, после которых снова нечем было платить зарплату учителям. появлялись задержки на несколько месяцев. Почему все должны были слышать Донбасс, а они на нас всех остальных уши позатыкали?
    Потом Кучма постарался учесть интересы Востока, поставив их на приличные дотации, но этого никто не заметил из них, продолжая считать, что они пашут за всю Украину.
    А теперь даже не знаю, но мне уже не хочется их возвращения.
    Все здоровые силы сбежали. Кто в РФ, кто в другие регионы Украины. А те кто остался, то уже то ли бандиты, то ли такие зомбированные, что уже неохота жить с ними в одной стране.
    У меня одна из теток осталась в Донецке. Каждое лето приезжает к сестре в Славянск, там частный дом с огородом и т.д. Приезжает то только вначале ругаются, только перед отъездом (нагруженная консервацией и овощами по самое не могу) до памяти приходит...И так каждый год...

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та я б не поспішала звинувачувати шахтарів в жадібності і егоїзмі після того, як депутати і чиновники продемонстрували свої незліченні багатства. Вочевидь, що вчителям не вистачало на зарплатню не через те, шо все віддали шахтарям :nea:

3. Forpost

Forpost Стоїк

Люмпен гадає, що якби злодії не вкрали, то йому би щось дісталось

Tapatalk

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Знаю, что металлурги злились на шахтеров, что те всегда тянули одеяло на себя.
    Углепром отхватывал значительные дотации, и зарплаты и льготы у шахтеров были всегда выше, чем у металлургов. Уголек с километровой глубины был всегда дорог.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

[​IMG] Щодо останнього висловлювання Захарченнка. А так не варто вважати, що там всі такі і чи всіх він влаштовує, ну і виїхали, в першу чергу ті у кого є гроші, у кого родичі, друзі на неокупованих територіях, там далеко не одна " вата ".

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Lanktocha, ви десь чули-читали про антиросійські протести проукраїнського населення в ЛДНР? Якщо так, то розкажіть про це, або дайте, будь ласка, лінк.

7. iso

iso Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  8. Centerer

Centerer Well-Known Member

Ну там же не всі такі сміливі як Сєня.

9. ІгорМ

А хто такий Сєня7

10. Centerer

Centerer Well-Known Member

"Я з ганьбою жити не буду... Якщо куля в лоб - то куля в лоб!"(с)

• Смішно Смішно x 1
  11. Lanktocha

Там можливо вийти на якийсь проукраїнський мітинг? Що за це передбачено на території, нашпигованій російською зброєю, православними терористами і кадировськими абреками?
    Аналогічно, нас багатьох влаштовував совок? При Брєжнєві, Андропові і навіть на початку правління Горбачова, багато могло вийти на антисоюзний мітинг і що за таке могло бути?
    Ну і була надія, що донецькі шахтарі долучаться до майдану, результат - відмашки, що ми працюємо, не час, коли почалися ватні шабаші, думали, шахтарі порозганяють - не час, тепер " шахтарі " воюють.

Останнє редагування: 9 гру 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ІгорМ

Тоді звідки ви знаєте, що там далеко не одна " вата "?:scratch_one-s_head:

13. Lanktocha

У мене була можливість поспілкуватись із жителем Краматорська, який тут виробляв водійські права, ближче у Донецьку це було зробити нереально, та і хто признає і де можна виїхати із правами ДНР?
    Та і у містах, що були під окупацією, хто марить недореспубліками?

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

View: https://youtu.be/fp3_BFufC30

Веселі були часи :)

• Смішно Смішно x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Субьективное ощущение (после посещения Лугандона)- упоротой ваты там существенно поменьшало.Процентов 10-15 осталось.

• Інформативно Інформативно x 2
  16. ІгорМ

85 - 90 % населення лугандону готові з жовто-блакитними прапорами вийти на вулиці?

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Меньше.Где-то 30-40% готовы.Остальные- "моя хата скраю, хочу, чтобы было, как раньше".Но ладно, мне не очень удобно писать "из-за поребрика".Вернусь в Харьков, напишу большую статью о своих впечатлениях от поездки.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  18. Lanktocha

Та і не слід відкидати, що до заворушень на Донбасі причетний Ахметов, моментально присікав на своїй вотчині Коломойша, навіть Тарута, не допустив повторної окупації Маріуполя. [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  19. Sandy

Sandy GRAND

Скоріш за все, через те, що шахтарі, незважаючи на незлічені багатства депутатів та чиновників від Донбасу, продовжували голосувати за них, як нібито нічого й не бачили. "А чому ви за ...?" - "Как пачіму? А за каво єщо?"

• Подобається Подобається x 1
  20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Нє, ну Ви хотіли щоб кроти ще й мізки мали?
    Шахтарі - це люди важкої фізичної праці. Їх треба добре годувати, щоб вони могли добре працювати. ВСЕ!
    А відповідальність не на кротах, а на тих, хто зверху. І те, що вони голосували за явища до яких звикли, в яких виховані, які їм зрозумілі - це закономірність.
    Голови і руки треба рубати багатіям-чиновникам при владі і депутатам! Ось хто завинив і перед шахтарами, і перед вчителями, і перед тими, хто загинув, починаючи з кінця 2013 і по сьогодні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)