Я Вас здивую, але так буває, що людина отримала якусь інформацію і не мала підстав їй не вірити, бо не мала потреби в чомусь там сумніватися. А потім натрапила на іншу інформацію й побачила, що попередню інформацію не всі вважають правильною. Але ж це не є доказом пропаганди чогось. Я от уявляю зі свого досвіду: спілкуюся із людиною с Арменії і ця людина щось розповідає мені про свою країну, те що вважає за потрібне. Я вірю людині й не збираюсь перевіряти, чи з того ракурсу він мені описує ситуацію, чи ні, бо мені те не важливо. А потім трапилося мені приїхати в саму Арменію і спілкуватися з іншими мешканцями. І ось, в розмові з'ясовується, що ці люди бачуть ситуацію з іншого боку і в них на те є підстави. Так от, це не означає 1) Що та, перша людина брехала, або пропагандувала мені щось. Просто це його таке бачення. 2) Що я, передаючи думки першого - другим, щось пропагандую. А тепер уважно: якщо ті, другі уважно вислухають мене і потім спокійно доведуть чому мою інфориацію вважають хибною - я обов'язково, якщо не зміню думку, то бодай замислюся над тим. Але якщо ті люди кидатимуться на мене зі звинуваченнями і образами, то я точно не сприйматиму їх слова як такі, що варті уваги, для себе зроблю висновки, що то якісь неврівноважені придурки і більше ніколи не матиму справи з ними. І навіть якщо вони сто разів мають рацію у своєму баченні інформації, то сама форма не дозволяє те навіть припустити. Я дуже поважаю патріотів України й сама ним є, але коли хтось отак поводиться безапеляційно, то в мене виникає підозра, що то провокація, аби такою поведінкою усіх українців виставити неврівноваженими придурками. Більш того, я переконана що з Кримом і Донбасом так сталося через те, що ми не враховували того, що вони собі мають на думці. І навпаки.
// Більш того, я переконана що з Кримом і Донбасом так сталося через те, що ми не враховували того, що вони собі мають на думці. І навпаки. // Нагадує пропаганду Вата-ТВ, журнашлюхи Соловйова: " Крым не окупировали, был беспорпядок и они сами попросились в состав России ", тоді і Гітлер не окупував Судети - самі попросились у склад Рейху ущемлені чехами німці. Складно сказати, що Донбас чимось важливіший Сіверщини, Поділля, Буковини, Закарпаття, чим Макіївка важливіша Фастова, Ілловайськ - Ніжина, Єнакієве - Козятина, Дебальцеве - Колоомиї?
Все оформление происходит не в Донецке, а на нашей территории. Подробности не спрашивала, но все законно и это точно. Так же и другие родственники продали жилье в Крыму (малогабаритку в Ялте, за бесценок конечно) уже после оккупации. Оформляли все в Киеве. Купили не крымчане, но граждане РФ. Россияне многие опасаются оформлять только по своему законодательству да и списка реестра недвижимости у них нет, поэтому оформляют сделку именно по Украинскому. Для меня это общее название той проказы, что подпитывается РФ. Луган (оккупированный огрызок Луганской области), Дон (оккупированный огрызок Донецкой области) - поэтому ЛуганДон, но по-моему луГандон как-то более правильно звучит, не находите...
Это разговор ни о чем. С чего вы взяли, что у нас не так? Или вы полагаете, что на фронте защищают Украину только этнические украинцы? Или добровольцы на фронте фильтровались по национальности, или тот же Майдан и волонтеры? Чепуха это. Если бы было так, то Путин не облажался бы так... Это просто вас Кремль не кошмарил еще. Если даже в Прибалтике, в свое время, умудрились распалить страсти всего лишь при переносе памятника, то и в Белоруси найдут к чему прикопаться при первой же попытке идти не в хвосте политики Кремля, а другой дорогой.
Я ТВ не дивлюся, тим паче пропаганду, тому Вам видніше, що то нагадує... Я керуюсь власним досвідом. В мене було кілька подруг із Криму, ще зі студентських часів. Хтось із них і досі у Харкові, хтось жив і працював якийсь час, а потім повернулися. Так от, після 2014 я втратила їх усіх. Причому, ми навіть не лаялися через політику. Шок прозріння був пов'язаний із тим, що весь час ми ідинтифікували кожен себе по-різному і багато років не підозрювали того. Як для них було несподіванкою те, що я вважаю себе українкою, бо вони чомусь вважали, що до срсру України не існувало і тому вважати себе українцями могли лише ті, хто народився тілтки в останні 23 роки. Так і для мене було дико все це чути, бо у моєї родини є історія до комуністів і я точно знаю, що мої предки були українцями. Ми всі в шоці не могли зрозуміти, чому вони потребують захисту від бандерівців, а я ні. То вже потім я дізналася про заселення Криму і те, що його повісили на шию Україні, щоб хазяйновиті українці довели там усе до ладу. А до 2014 я Крим вважала такою ж Україною, як і Харківщину. Саме це я мала на увазі у попередньому своєму дописі, а не якусь там пропаганду, яка скрізь ввижається декому з наших громадян так само, як бандерівці скрізь ввижаються деяким кримлянам
Наскільки мені відомо, договір купівлі- продажу можна оформити де завгодно, але набуває він чинності після реєстрації за місцем знаходження об'єкту нерухомості. То ж, далі буде...
Раз на те пішло, попри все Єфросініна - українська ведуча, Куніцин - український політик, Усик - український спортсмен. Ще янукоїди, та і Ющенко мало уваги приділяли Криму - робіть що хочете, приїхав московський холоп у лєнінській кєпці Лужков - заборонили вже далеко після візитів вїзд в Україну і махнули рукою. Литва ще у совку не розглядала варіанту взяти у свій склад та на своє утримання Калінінградську область, Фінляндія не висловлює територіальних притензій до Карелії, навіть у русифікованій Херсонській області інше відчуття, ніж у Криму, але ніякої історичної справедливості, як висловлювався кремлівський карлик, тут нема, Україна не присвоїла Крим незаконним шляхом, це здійснили під оплески залу. Проблемні регіони - не міфічні бандерівці і страшні правосєки їх ущемляли, їздили на Різдво до них із вертепами та пекли пампухи, запрошували до себе, ну знайшлись старі маразматички, бажаючі померти в Росії.
Я вже пояснив у #1240. Ви це ще не коментували. Я надав Лямбді "іншу" інформацію про заселення Сходу України. Я вживав слова "гібридність" ("Гибридная капитуляция" Піонтковського стаття є, , "гібридне мясо" ("пушечное мясо" Венедиктов сьогодні на Єхо вжив в тому самому розумінні) ... Я увиразнював писане, викривав маніпулятора, без звинувачень, образ. Латано, країна-"опонент" витрачає 30% бюджету на підготовку до війни, 10% на пропаганду, а ще 14% видатків засекречені. Тролі були одними із рушіїв війни. Я собі гадав на що ж ті засекречені видатки. Тепер знаю - на навчання тролів білоруською, українською мовою. Я з вами згоден, що можна вести себе тактовніше. У мене не завжди виходить.
Дякую, за порозуміння. Пропоную поспостерігати, час завжди покаже. Можливо Ваші підозри виправдані. Тільки прошу утримуватися від передчасних висновків