Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. prius

prius Well-Known Member

Піпец,австралійский форум на кацапскому домені

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. lambda

lambda Well-Known Member

За службовим обов'язком я працюю з молодими людьми. Мені здається ви неадекватний персонаж на цьому форумі. :)

• Тупо Тупо x 2
  3. prius

prius Well-Known Member

Кацапе коли здається то хрестись треба,службовий обов'язок в нього

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

5. Latana Royal

Дивно, що він російський. Я думала, що там спілкуються австралійською мовою :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

нгааньятьяра, аранта, нгаанятьяра, валмаджарі, валпірі, аррернте, альяварр?

Ними всіма разом балакають кілька тисяч люду в цілім світі)))

7. lambda

lambda Well-Known Member

Це форум людей з країн колишнього СРСР, тому на російській мові. Форум був створений в 2002 р. На англійській мові тематичних австралійських форумів багато. Але там не збираються люди все разом з України, Білорусі, Росії та інших країн колишнього СРСР

Останнє редагування: 4 гру 2016
    • Тупо Тупо x 1
  8. lambda

lambda Well-Known Member

Тепер у мене немає сумнівів щодо вас. За мною по форуму бігаєте. Погляньте який ви неврівноважений.

Останнє редагування: 4 гру 2016
    • Тупо Тупо x 2
  9. lambda

lambda Well-Known Member

Якщо ви під австралійської мовой ви мали на увазі мову австралійських аборигенів, то говорять на ній більше ніж кілька тисяч. І мов у них раніше було близько двохсот і всі різні. Не знаю скільки збереглося аборигенских мов до сьогоднішніх днів.. ))

• Тупо Тупо x 1
  10. Latana Royal

Логічно...
    Моя тітка народилася в Австралії. Вона добре розмовляє українською, іноді додає англійські слова (з австралійської мови, як вона каже ))), а от російських слів не розуміє зовсім

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я, як австралієць згідно паспорту (вже 6 років в Англії), можу дати трохи більше інформації. Я жив в Аделаїді, там є досить велика українська спільнота. Звичайно, приїжджі українці, головним чином з Західної України, звичайно стають членами цієї спільноти. Всі кацапоізічніє утворили такий собі клуб бівшіх жітєлєй СССР, де є ота вся денаціоналізована налазь плюс росіяни з Росії. Якщо хтось з цієї налазі мовив до мене лише одне слово російською, я автоматично відповідаю - speak English, please. А щодо розуміння російської, мої два сина не розуміють ні слова.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  12. Latana Royal

Тільки чому в Англії. То ж трохи в іншому місті?

13. hrim

hrim Well-Known Member

Латано, на форумі зявився заготівельник гібридного мяса, і я вважав своїм обовязком про це повідомити загал.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так, це 20 00 км. Не люблю Австралії. Хочу жити в Європі.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. lambda

lambda Well-Known Member

У нас ёсць імігранты якія трапілі ў Аўстралію пасля другой сусветнай вайны. У першую чаргу гэта палякі і заходнія ўкраінцы. Беларусаў менш у Аўстраліі. Ёсць і рускія уцекачы ад савецкай улады ў Харбін (паўночна-заходні Кітай) у 20-ых, а пазней у Аўстралію.

Мы знаёмыя з сям'ёй аўстралійцаў. Іх дзядуля паляк з заходняй Беларусі, а бабуля руская са Смаленшчыны. Дзядуля і бабуля патрапілі ў палон і працавалі ў Германіі. Потым пераехалі ў Аўстралію. У Аўстраліі сустрэліся і пажаніліся. Яны палякі і рускія, але мы лічым палякаў Беларусі і расіян заходняй Смаленшчыны - беларусамі. Яны запісалі сябе ў розныя этнасы, але дома размаўлялі на беларускай мове, і этнаграфічна яны беларусы.

Выбачайце, што на беларускай мове пішу.

• Подобається Подобається x 3
  16. lambda

lambda Well-Known Member

Даремно! У нас тепло, спокійно, красиво. Знаєте які у нас красиві птахи і океан? Такої краси ніде не зустрінете. Раніше ми часто їздили на природу. Якось поставили полатку прямо на березі океану. Навколо за сотні кілометрів нікого. Вранці прокидаєшся від шуму хвиль і вета. І в воду.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та прям таки ні слова... А як щодо тих слів, які пишуться (вимовляються) однаково і в російській і в українській?;)

18. lambda

lambda Well-Known Member

Не знаю жодного українця з Аделаїди, які тусувалися іключітельно між собою. Є громада українців із західної України старшого покоління - головним чином нащадки тих хто потрапив в полон до Німеччини. Але вони між собою спілкуються англійською мовою. Дітей навчають української мови, наполягають, щоб діти говорили українською мовою вдома. Все одно англійська мова є перша мова дітей. І будучи дорослими вони говорять тільки по-англійськи між собою. Такі наші реалії.

19. lambda

lambda Well-Known Member

Будь ласка, поясніть, у чому моя гибридность? Вам не подобаються на форумі білоруси? Або мені, як новачкові, треба писати якомога більше гидот про росіян, щоб не бути гібридним в ваших очах? Путін - хуйло. Росіяни - москалі, ординці, кацапи. Вам від цього легше стало?

20. Centerer

Centerer Well-Known Member

Таке враження, що на форумі комусь стало тоскно і захотілося вструхнутися. Теж мені, знайшли з-за чого гризтися: більше половини, чи 48,9. А якщо оте "більше половини" це 50,0001? Що, за отой один відсоток будете горлянку гризти? Яка різниця: 20%, 40%, 48,9%, 50,0001%? Головне те, що росіяни туди переселялися і з часом дедалі більше. А ще більш головне - це наслідки цього переселення. Селилися вони біля промислових центрів, які потім переростали у міста, тому у Миколаєві, Єлісаветграді, Кривому Розі, Катеринославі, Олександрівську, Юзовці, Луганську серед населення переважали, а то й домінували, росіяни та євреї. Саме вони стали поживним середовищем для імперської царської, більшовицької, сучасної російської імперської пропаганди. Звідси і не прийняття їми УНР і Крим з Добасом зараз. Звісно, "справедливости ради", не всі поголовно, але визначати відсоток не візьмуся, щоб не вийшла "фігня то всьо".

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)