Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. lambda

lambda Well-Known Member

Це не книга, а стаття. Стаття про історичне переселення в південну і південно-східну Україну. Вкажіть в якому місці автор пише, що 48.9% південній та південно-східній Україні переважає російська мова? Якщо це так, то автор помилився. Російською мовою в тих регіонах говорять (размовлают па-беларуску) абсолютно все на даний момент. І тим не менше автор відомий своїми роботами про імміграцію в Україну останніх двухсолет. Якщо у вас є інші роботи, то вкажіть їх.

Путін є хуйло, при реєстрації. Мабуть це питання вам більше цікавить, ніж історична правда? Схоже на те.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Зачекайте, щось не розумію. Угода про відчуження нерухомості у Донецьку оформлюється не в Донецьку? Хіба таке можливо? І до чого тут лугандон? То ж інша область

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви шо е-е-е...:scratch_one-s_head: не гострий? Хто казав, що автор пише, що 48.9% південній та південно-східній Україні переважає російська мова? о_О
    @lambda, ви не спішіть і не хвилюйтеся, бо фігня получається ;)
    @lambda, ви знаєте історичну правду? о_О

4. lambda

lambda Well-Known Member

У вас все фігня, що не вкладається в ваш світогляд
    Судячи з того що ви пишете, то знаю краще за вас про історію.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ІгорМ

І ваш світогляд і ваша історія єдино правильна, шо нє? ;)

6. lambda

lambda Well-Known Member

Я посилаюся на праці відомих істориків. Якщо ви возрожаете, то я вам пропоную роботи інших істориків, які провели дослідження на цю тему. З будь-якої країни на будь-якій мові. Ви все - це фігня, це фінга. Ну, як з вами спілкуватися? :)

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Forpost

Forpost Стоїк

Off/ шо ця курва ше на ЛФ робить /оff

Tapatalk

8. ІгорМ

Де ці роботи інших істориків? Давайте їх, будь ласка, сюди. І вже постарайтеся привести лінк на цитату, де кажуть про те, що ще до приходу радянської влади південну і південно-східну Україну заселяли приблизно 40% росіян, 40% українців, 20% все решта - білоруси, німці, євреї та інші. В основному це були селяни. Особливо після того як скасували кріпосне право в 1861р.

9. Latana Royal

Моя Вам порада - припиніть сперичатися з цим юзером. Це провокатор, який задовбе кого завгодно. Навіть не зрозуміло, яку сторону приймає ця людина, бо обливає брудом усіх і уся, чепляється до слів і таке інше. Як правильно підмітив пан Мих, зробіть для себе з ІгорМ - ІгнорМ :)

10. Latana Royal

Доброго дня, шановний пане! А чому Ви лаєтесь, поясніть? Бо хочу зрозуміти, та не вловлюю :dntknw:

11. lambda

lambda Well-Known Member

По цій темі робіт інших істориків у мене немає. У мене є робота Бойко, яку я помістив вище. Навряд чи ви знайдете роботи інших істориків по темі, тому що дисертації пишуть по які дослідженим темам.

• Не подобається Не подобається x 1
  12. lambda

lambda Well-Known Member

По-моєму весь форум такий. Якщо хочете, то зі мною можна спілкуватися на австралійському форумі. Ні накого зла не тримаю. Все хорошого цього форуму. :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. ІгорМ

Ну то сидіть рівно на дупці і не пхайтеся до того, чого не розумієте ;)

Ідіть он краще про сябрів казки розказуйте :)

14. ІгорМ

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз пішла мова про переписи, копнемо глибше, за переписом населення Російської імперії 1897 на всіх територіях сучасної України ( крім окупованого Криму ) і на Кубані переважала українська мова. Наприклад: Харьковская губерния.
    русский язык - 440936
    украинский - 2009411
    Екатеринославская губерния:
    украинцы - 68,9 %, русские - 17,3 %
    Ні звідки українці масово не виїзджали

16. Latana Royal

я не знаю де це :dntknw:

17. hrim

hrim Well-Known Member

Гібридна пропаганда. Таки. "Вся эта Беларусь посоюзненная, Австралия для ширмочки"

18. lambda

lambda Well-Known Member

gday.ru

19. lambda

lambda Well-Known Member

Навіщо мені гібридна пропаганда потрібна? Пишу про те, що знаю. Я серйозно прошу вказати будь-які роботи про заселення південної і південній-східної України в 19-му і початку 20-го століття.

Я не можу зрозуміти, що вам не подобається в роботі Бойко. Те що 40% до 1917 заселили південну Україну росіяни? Так Бойко пише в своїй роботі. Пише, що росіяни ці були з прикордонних регіонів України - Бєлгородської, Курської, Воронезької, Тульської областях. Але якщо ви вважаєте, що це гібридна пропаганда, то нехай буде пропагандою.

Хотів поділитися інформацією, а виявилося це гібридна пропаганда. Слово ж яке - гібридна.

• Тупо Тупо x 2
  20. lambda

lambda Well-Known Member

В Україні зараз нелегкий час. Кругом вороги і недруги, і всяке таке. Але навіщо мені обманювати про моє місце проживання? Мене запитали - я відповів. Я прийшов сюди спілкуватися на українській мове. Якщо підкажіть інший форум на якому грамотно пишуть на українській мове - реєструватимуся на іншому форумі. На вашому форумі гібридної пропагандою займатися не буду. Взагалі про політику й історію писати не буду. Ми якось не можемо знайти порозуміння.

а де твій аватар? :)