Це не книга, а стаття. Стаття про історичне переселення в південну і південно-східну Україну. Вкажіть в якому місці автор пише, що 48.9% південній та південно-східній Україні переважає російська мова? Якщо це так, то автор помилився. Російською мовою в тих регіонах говорять (размовлают па-беларуску) абсолютно все на даний момент. І тим не менше автор відомий своїми роботами про імміграцію в Україну останніх двухсолет. Якщо у вас є інші роботи, то вкажіть їх. Путін є хуйло, при реєстрації. Мабуть це питання вам більше цікавить, ніж історична правда? Схоже на те.
Зачекайте, щось не розумію. Угода про відчуження нерухомості у Донецьку оформлюється не в Донецьку? Хіба таке можливо? І до чого тут лугандон? То ж інша область
Ви шо е-е-е... не гострий? Хто казав, що автор пише, що 48.9% південній та південно-східній Україні переважає російська мова? @lambda, ви не спішіть і не хвилюйтеся, бо фігня получається @lambda, ви знаєте історичну правду?
У вас все фігня, що не вкладається в ваш світогляд Судячи з того що ви пишете, то знаю краще за вас про історію.
Я посилаюся на праці відомих істориків. Якщо ви возрожаете, то я вам пропоную роботи інших істориків, які провели дослідження на цю тему. З будь-якої країни на будь-якій мові. Ви все - це фігня, це фінга. Ну, як з вами спілкуватися?
Де ці роботи інших істориків? Давайте їх, будь ласка, сюди. І вже постарайтеся привести лінк на цитату, де кажуть про те, що ще до приходу радянської влади південну і південно-східну Україну заселяли приблизно 40% росіян, 40% українців, 20% все решта - білоруси, німці, євреї та інші. В основному це були селяни. Особливо після того як скасували кріпосне право в 1861р.
Моя Вам порада - припиніть сперичатися з цим юзером. Це провокатор, який задовбе кого завгодно. Навіть не зрозуміло, яку сторону приймає ця людина, бо обливає брудом усіх і уся, чепляється до слів і таке інше. Як правильно підмітив пан Мих, зробіть для себе з ІгорМ - ІгнорМ
По цій темі робіт інших істориків у мене немає. У мене є робота Бойко, яку я помістив вище. Навряд чи ви знайдете роботи інших істориків по темі, тому що дисертації пишуть по які дослідженим темам.
По-моєму весь форум такий. Якщо хочете, то зі мною можна спілкуватися на австралійському форумі. Ні накого зла не тримаю. Все хорошого цього форуму.
Ну то сидіть рівно на дупці і не пхайтеся до того, чого не розумієте Ідіть он краще про сябрів казки розказуйте
Раз пішла мова про переписи, копнемо глибше, за переписом населення Російської імперії 1897 на всіх територіях сучасної України ( крім окупованого Криму ) і на Кубані переважала українська мова. Наприклад: Харьковская губерния. русский язык - 440936 украинский - 2009411 Екатеринославская губерния: украинцы - 68,9 %, русские - 17,3 % Ні звідки українці масово не виїзджали
Навіщо мені гібридна пропаганда потрібна? Пишу про те, що знаю. Я серйозно прошу вказати будь-які роботи про заселення південної і південній-східної України в 19-му і початку 20-го століття. Я не можу зрозуміти, що вам не подобається в роботі Бойко. Те що 40% до 1917 заселили південну Україну росіяни? Так Бойко пише в своїй роботі. Пише, що росіяни ці були з прикордонних регіонів України - Бєлгородської, Курської, Воронезької, Тульської областях. Але якщо ви вважаєте, що це гібридна пропаганда, то нехай буде пропагандою. Хотів поділитися інформацією, а виявилося це гібридна пропаганда. Слово ж яке - гібридна.
В Україні зараз нелегкий час. Кругом вороги і недруги, і всяке таке. Але навіщо мені обманювати про моє місце проживання? Мене запитали - я відповів. Я прийшов сюди спілкуватися на українській мове. Якщо підкажіть інший форум на якому грамотно пишуть на українській мове - реєструватимуся на іншому форумі. На вашому форумі гібридної пропагандою займатися не буду. Взагалі про політику й історію писати не буду. Ми якось не можемо знайти порозуміння.