Та він, начебто, вибачається, пояснює, що не так зрозуміли... Та я з ним повністю згодна! І добре, що мені за те не треба вибачатися )))
Як там у Нищука в інтервю сказалося не знаю, не слухав. Але по великому рахунку він правий. Псля Голодомору і війни совєти заселяли Донбас всякою шваллю зі всієї расєї, то яка там млже бути генетика і спадковість?
Як би ж то знати, в якій палаті на Кульпаркові ця Сінічкіна лежить, то хоч би передачу завіз. Шкода людини.
Міжнародна практика: окуповане - справа рук окупанта. Парадоксально виходить, то ЛНР - не Україна, то Україна їм завинила, як своїм громадянам.
Справедливості заради ще до приходу радянської влади південну і південно-східну Україну заселяли приблизно 40% росіян, 40% українців, 20% все решта - білоруси, німці, євреї та інші. В основному це були селяни. Особливо після того як скасували кріпосне право в 1861р. По цій темі є академічна робота від українського дослідника інституту історії Південної України. http://www.hist.msu.ru/Labs/UkrBel/bojko.pdf Під час індустріалізації 20-их-30-их теж була велика хвиля імміграції робітників у південно-східну Україну. Після другої світової війни імміграція йшла в усі міста України.
Меня вот еще что настораживает. Мои родственники продали свое жильё в Донецке. Так вот, основные покупатели граждане РФ. Если нам впихнут назад ЛуГандон, то и эти "понаехавшие" собираются остаться?
Уявляєте, яка в раші дупа, що навіть розбитий і голодний Донецьк краще? А взагалі, всі ті операції не будуть дійсними для України, я так вважаю.
Увы, но вы ошибаетесь. Сделка производится на нашей территории и по нашим законам (это не филькина грамота луГандона), а запрета покупать/продавать не гражданам Украины нет.
Фігня то всьо... В тотій академічній роботі із самого початку брехня Там написано, що за даними Всеукраїнського перепису 2001 року в семи південних і південно-східних областях і Криму російську мову назвали рідною "большє половіни" від загальної кількості населення цих областей. Дані Всеукраїнського перепису 2001 року кажуть про те, що російську мову визначили як рідну 48,9% населення південних і південно-східних областях і Криму. Ну і де "большє половіни", а де 48,9%? Так що академічна робота явно писана під диктовку зацікавлених кураторів і віри їй нема, шо нє?
Знайдіть кращу роботу про історію заселення південної і південно-східної України 19-го і початку 20-го ст. Я з задоволенням ознайомлюсь з цією роботою. Коментар випадкового персонажа на форумі "фігня то всьо... " - самі розумієте не аргумент.
А нашо воно мені? Так само, як і коментар випадкового персонажа на форумі "Справедливості заради" Чи ви себе вважаєте справедливим і аргументованим коментатором?
Я навів посилання на роботу відомого українського історика, який опублікував не одну роботу по темі імміграції в різні регіони України. Ви написали "фігня це все" і "навіщо мені це". На цьому і розійдемося.
Я показав вам явну брехню у вашому лінку. Брехня з умислом, а ви сі зразу гніваєте... Щось пішло не по вашому?
Як ви можете знати, що це брехня якщо ви не володієте предметом теми? Ні в якому разі не хочу захищати автора і його роботи. Якщо чесно, то мені б стало соромно писати про те чого я не знаю на вашому місці.
Я прочитав початок вашої книжки, переглянув статистику - і вже володію предметом теми Повторюю спеціально для вас В тотій академічній роботі, що ви привели лінк, написано, ніби по перепису 2001 року більше половини жителів півдня і південного сходу України рідною мовою вважають російську мову. А перепис каже, що рідною мовою вважають російську мову 48,9% жителів півдня і південного сходу України. Висновок - ваша книжка бреше. А хто збрехав із самого початку, тому нема віри і дальше, шо нє? зі до речі, @lambda, давно хочу когось запитати, то запитаю вас При реєстрації на Львівському форумі ви називали путіна хуйлом чи вже тоту фішку зняли?