А якщо розібратися, то навіщо адекватним людям туди повертатися? У тебе маже напевно будуть сусіди, які займалися мародерством, яким пирнути ножом, як два пальці, які ще й до того ж будуть тобі казати: "Пока я здесь кровь проливал, рисковал, защищая Украину от нашествия москальськой чумы, ты прохлаждался в Ирпене или Бердичеве". Я знаю кілька сімей (безпосередньо і через знайомих), які вже плюнули на Донбас, на квартири, що залишились там, на гаражі і дачі і облаштувались тут: знайшли роботу, або розкрутили бізнес, покупували квартири, або знімають, і не збираються туди на Донбас повертатися.
Стикався із деякими переселеними, в перешу чергу ппереселились у кого близькі родичі, друзі на неокупованих територіях, або у кого є гроші, бідні часто змушені залишатися на окупованих територіях, свої проукраїнські погляди не демонструють. Та і дехто побоювався переселенців, ніби могли тут розкричатись " Ущемляют, Путін вваді вайска! " і чекай православних терористів, ряжених козачків, зелених чоловічків та їм подібних фекалій.
Во, Монтян жжот На одном из каналов росТВ в прямом эфире телеведущая попросила прокомментировать ситуацию на Донбассе известного пророссийского деятеля Татьяну Монтян.
Типу як вже покійний Бузина, клоун, то рокритикував Шевченка, то вдягає вишиванку, запускає густі вуса, старається під Шевченка закосити. Забагато честі для таких.
Прикордонники затримали в КПВВ «Майорське» представника влади тимчасово непідконтрольної території І шо йому буде?
Жебрівський: на відновлення Донбасу потрібно понад 20 мільярдів доларів Фігасє... Зразу згадується пісенька про домбасян View: https://youtu.be/VEtwo39_B2w
Деякі жителі Краматорська говорили, коли православні бойовики захопили деякі адмін.будівлі - український спец.наз тільки чекав команди на штурм, сам тодішній голова СБУ Наливайченко висловлювався, що може домовимось, не будемо вдаватись до радикальних дій, буде стільки жертв, а скільки жертв тепер? Ну і може я помиляюсь, але не можу уявити, щоб якийсь провокатор підняв на львівській ратуші російський триколор, напевно пів міста з вилами і сокирами збіглося і розірвали такого провокатора.
Болотову - великий болт від Харківської області! Экс-глава «ЛНР» Болотов создает новое сепаратистское движение — ИС