Во-первых, далеко не миллионами.Я мониторю ситуацию по настроениям своих родственников и знакомых "там", и могу сказать, что по моим ощущениям (и по их отзывам) упоротой ваты там не больше 300-400 тысяч, в пересчете на весь Бамбас. Во-вторых, все эти приходьки в случае прихода Украины переобуются в полете и Вы вряд ли найдете более патриотичных патриотов, которые к тому же все эти годы носили под косовороткой вышиванку и по ночам под одеялом тихонько распевали "Лента за лентою".
Фігня то всьо Жителі Домбаса і за часів Незалежної патріотизмом не виділялися. А тепер вони просто ненавидять Україну. І навіть якщо вони перевзуються у польоті, то той гнійник буде завжди смердіти. Нахер лугандон і вчитися жити без них
Перевзуються до перших же виборів (якщо їх допустять). І що далі? Слухати знайомі гасла 2004, 2010 і 2012-2014 років? "Я не люблю, когда стреляют в спину, Я также против вьістрелов в упор. Я не хочу, чтоб жили в Украине Поднявшие в Донбассе триколор!"
А где Вы у меня такое прочитали?Я только хотел сказать, что эти приходьки- это люди-флюгеры, которые для пребывания у кормушки всегда будут за действующую власть и мигом "сдадут" власть предыдущую. Насчет Флага- конечно, заслуживают.Самое действенное- "запрет на профессию" и "лишение права занимать должности".Бывший мэр Приходько будет недоволен, но кому какое дело до недовольства дворника или разнорабочего Приходько?
Открою Вам небольшую тайну- подавляющее большинство "жителей Бамбаса" сейчас ненавидят Раису Гитлеровну."Синдром обманутой жены", так сказать.Они хотели "большой расейской пенсии" а получили краш-пи..ец "узкого мира".Сейчас лучшее средство для прививки любви к Украине для далбасян это супермаркеты АТБ)) "Маня, ты знаешь, какие цены в АТБ?И какой там выбор!"))
Має бути боротьба не тільки за території, а й за людей. Декого війна обєднала, стикався із деякими із Краматоорська, Маріуполя, Харкова... стараються говорити українською, ламано і не зовсім гарно виходить, але стараються, про недореспубліки не марять. Ну і слухаючи пропагандона Старікова, зрештою, так подібно висловлювався і журнашлюха Соловйофф - не у планах Росії створити щось типу 2 Корей, а такий собі камінь на шиї окупований Донбас, впливаючи через нього на Київ та всю Україну, не даючи їй повноцінно розвиватись.
Во, за Каністру і боротися не тре - вона вже натуральна бандерівка Сім’я терориста Мотороли з українськими документами, а паспорти «ДНР», виходить, для лохів @Lanktocha, як та вся шобла стане українцями - ви будете цьому раді?
А ви правду кажете! Якась шмара із дамбаского соцзабезу запросто таке прокрутить! Хіба мало випадків, коли всякі активні члени днр-лнр одержують українську пенсію?
Скільки можна повторювати одне і те саме, відрізати окуповану частину Донбасу - не означає мир, дуже ймовірно, що зі зброєю, яку там напхали - підуть воювати далі, давайте особливий статус хоча би ще неокупованій частині Донбасу, ну і де гарантія, що не буде вимагати особливого статусу, хоча би частина Закарпаття, де проживає багато угорців, ймовірна федералізація та подальший розкол.
А уявіть таку картину. Україна відмовляється від лугандону із всіма витікаючими - припиняються соц. виплати, перестають забезпечувати продуктами, промтоварами, відрізаються електрика і газ. Лугандон залишається сам, бо рашці він нах не потрібен, рашка он Кримом давиться. От тоді дамбасяни відчують прєлєсті рускага міра. Тоді побачимо, якої вони заспівають. Не переживайте так за Закарпаття, Буковину і т.д. Данбас навчив українську владу і до подібного більше не допустять. Підтвердження - Харків і Одеса.
Всіма своїми територіями потрібно дорожити, вже колись Петлюра думав, віддасть Польщі Галичину і Волинь, але буде мати сильного військового союзника і з їх допомогою збереже від окупації іншу більшу частину України - в результаті була окупована вся Україна. Та і тут варіант як із Фінляндією - відмовою від окупованої Карелії - малоймовірний.
А таки наші їх там чимало поклали. Молодці, хлопці! Ще коли Крим відібрали я думав, що саме так і буде. Ага, щас! Не на тих сподівався!
Сьогодні впав останній в Україні памятник Леніну . Як каже дядько Василь, Слава Вальцману, от тепер запануємо, доскакались