А кто вам сказал, что они не гатят по подконтрольным ВСУ населённым пунктам? Далеко ходить не надо - недавний обстрел Сартаны.
А Ви насправді вважаєте, що ГРАДи сортирують людей на тих, хто кричав, та й на тих, хто не кричав? Ви дійсно вважаєте, що всі, хто не має сепаратистських намірів, вже виїхав звідси?
Ви про оце? Мені єдиному здається, що кричать ці українські жіночки з Сартани не тихіше за отих горлівчанок, котрі вже восьмий місяць поспіль потерпають від обстрілів? Так це ж тільки поодинокий випадок у цьому селищі, а що ж вони закричать, коли рік сидітимуть у підвалах?
Так я й думав. То ж була Вітчизняна війна! А якщо вітчизняна то, що? Виправдано все? Чи якщо вітчизняна, то ми потерпимо, а коли ні - то ні? А чому ця не вітчизняна? Бо ви так не вважаєте? А я от, вважаю! До речі, у Вітчизняній теж були елементи громадянської війни. Як і в цій. І почалася вона не як громадянська. А як не підкажете? Коли прапори та герби країни зривають, це що? Громадянська війна? Коли "Крим-Донбасс-Россия!" волають, це що? Громадянська війна? "Владимир Владимирович, введите войска!"- це теж громадянська війна? Не пам'ятаєте? Чи вас тоді дома не було? Погугліть, що таке громадянська війна, вас же там ще не забанили. І я не буду заперечувати, що з нашого боку не стріляють. Але є одне "але". До недавнього часу тер- і добробати не мали важкого озброєння. Оцей РПГ-7 самий важкий. Про "Айдар" окрема тема і вона вже давно висвітлена нашими журналістами.
А ви хотіли би, щоб ГРАДи сортирували людей на тих, хто кричав, та й на тих, хто не кричав? Скажу вам правду - так не буває і не буде. Ви /донбасівці/ прикликали на свою землю війну. Війна буде довго. Так що привикайте
Я пам'ятаю, що ви лікар, здається хірург. Приміть мої щирі співчуття. У нас різні ідеологічно-політичні погляди, але суто людські однакові.
Ну...Який я тоді повинен зробити висновок? Повірити на слово отим мешканцям Сартани, що стріляли вояки ЗСУ?
То чого тоді кричите? Шо, наша черга махати аквафрешем і кричати "рассєя"? Ви таки чудак, таваріщ Gesser
Державі не треба питати дозволу на застосування зброї - вона на це має право по факту.. якщо її громадянам загрожує небезпека. І не треба маніпулювати подіями на майдані - там держава не мала права розстрілювати своїх цивільних громадян - бо конфлікт був внутрішній.... На майдані не вивішували рускі прапори і не кричали Путін прійді. Ваші придурки які на сході підтримали зовнішнє втручання в українські справи перестали бути громадянами України і тепер дістали градами голові. Наявність українського паспорта для вас уже нічого не значить. Тепер громадянство треба підтверджувати пройшовши перевірку в СБУ. !.5 млн переміщених осіб - це не мало і великих проблем з ними не має. Україна витримала б і 4 млн переміщених. І якщо б тих 4-5 млн виїхали з Донбасу то конфлікт уже б закінчився і всі б повернулись до дому. Але ви так і не зрозуміли що рускі з вас зробили козлів на убой і тепер навіть не випустять якщо почнети масово виїжджати.
Крикун крикуну и свидетель свидетелю рознь. Я же не зря привёл только фрагмент видео. ************ P.S. Гессер, примите мои соболезнования.
А ось й є головне! Неважливо наскільки радикально різні в нас з Вами, шановний, ідеологічно-політичні погляди (а насправді, я не думаю, що вони настільки вже діаметральні!), але потрібно будь-що не втрачати людяності. Я вже казав, що оперує людей без розподілу на своїх та чужих, бо кричать від болю вони однаково голосно. Радий, що досі маю зв'язок та теплі стосунки зо всіма своїми пацієнтами по всьому світові, включно зі Львовом.
Ну то ж бо на тому й зійдемося! P.S. Дякую! Але, якщо ласка, я вас залишу, бо маю обмаль часу на оті "ліричні відступи". Лише три дні!!! Тому піду, мабудь, та продовжу пити те, що пив учора...А вранці знову піду до блокпосту домовлятися. Побажайте мені вдачі, чи що...
Це не з страху що його в чомусь звинуватять - ц е він зрозумів що таке бути українцем і тепер ваших недогромадян хоче позбутись. І не розказуйте що коли немає за щр купити хліба то салони краси процвітають - хіба наркотою торгуюють
Вроді знайшли рішення по 18 ст конституції. Нардеп рассказал о визите Президента в Раду по вопросу изменений в Конституции Подивимось як росія передасть контроль над границею Україні і що буде як не передасть. Взагалі історія повторяється і Меркель як ніхто інша повинна це знати. Відомо що сталін пропонував обєднати частину німеччини окуповану рускими з другою частиною не виводячи руских військ з окупованих територій. Але в Аденауера вистарчило розуму не запускати троянського коня собі до дому
О, москалі тоже вирішили грошенят настругати ФСБ заказала строительство металлического забора на границе с Донецкой областью