Меня это вовсе не радует. Как договорились, так и перекрыть могут в любой (самый холодный в году) момент.
Ов-ва! Пан Гессер об'явився! Тепер по темі. Погано відноситися. Але це і не зрада, і не перемога - це оте довбане старе життя.
А що ж Вас турбує більше: те, що можуть перекрити вантажний рух взагалі, чи те, що перекриють його у самий холодний момент? І, як що ласка, поділіться думкою: хто саме має, на Ваш погляд, такі підступні наміри?
Я полагаю, что договариваться с РФ в данной ситуации глупо и преступно. И не потому, что не нужен уголь, а потому что правительство этой страны давно стало недоговороспособным. Соврет - и недорого возьмет. Разве что попытаться использовать этот договор ТОЛЬКО для того, чтобы создать максимально запасы. При этом озаботиться закупкой со стороны.
Не бывает у РФ просто бизнеса, и раньше не было, а теперь и подавно нет. Если бы было возможно с РФ заниматься только просто бизнесом без политического маразма Кремля, то может и желания сбежать как можно дальше не возникло бы.
О, доктор появился! Где пропадали, в отпуск куда-то ездили? ***************************** ***************************** Вроде, и слова почти новые: "ОБСЕ, услышь Донбасс!", но что-то в этой песне меня смущает. Доктор, как вы относитесь к таким претензиям горловчан к ОБСЕ?
Они, наверное, по жизни такие. Скорее всего, с таким же криком полтора года назад они и под БТРы ВСУ кидались с иконами.
Європейці цього не зрозуміють. Для них це - не образа, а побажання удачі. ("Тримаю за Вас кулаки і пальці").
Так. Якщо Вас насправді цікавить моя думка, то відповім: претензії мешканців Горлівки до представників ОБСЕ безпідставні, оскільки спостерігачі не мають жодного впливу на перебіг подій. Вони є лише таким собі засобом для механічної фіксації матеріалу для подальшого розгляду цих матеріалів зацікавленими впливовими особами. Все! Нічого більше! Тому жалітися або вимагати від них справедливості так же безглуздо, як дорікати відеокамері щодо знятого матеріалу. Вона фіксує лише те, що захотів власник камери. Вона може зняти все, а може - частину. Але картинка буде об'єктивною, події актуальними, а емоції справжніми. Кхм...Навіть не знаю як відповісти!!! Я не думав, що є такі люди, які б настільки заскорузли у своїй пихатості та самовпевненості, що на повному серйозі ставили таке запитання...Але, спробую розтлумачти наочно. Отож, розпочну... Питаєте чому вони кричать? а уявіть собі, що ось це ваша хата: Уявили? А тепер, продовжуйте уявляти, що оце ваші рідні: А потім прийшли спостерігачі ОБСЕ та отак ось спокійно доповіли світовій спільноті: Щоб вам було зрозуміло де він є отой запад, ось мапа: