Східна Україна 14

Discussion in 'Війна' started by Alias, Mar 28, 2015.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мартіні, я ще памятаю ті добрі часи, коли на форумі за "тикання" відправляли в бан. Що змінилось, що невиховане хамло, яке в своєму житті не пропрацювало, мабуть, не дня тикає і грубить людям які в три рази за нього старші? Чи вже модераторів немає? Подивіться на його аватар. Приємно? Та колись набагато приємніше було перебувати на форумі з невстранцями, полковниками і чорнобильцями ніж з тим серуном.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ігор, ще раз питаю, скільки вам років? Хто так гарно навчив кацапською розмовляти? Тато з мамою? Яблуко від яблуні...

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хочете всиновити? ;)

• Тупо Тупо x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Про "тикання" маєте рацію, проте тут не все так однозначно як було 10 років тому

За всі ці роки багато хто перезнайомилися в реалі і тепер тикають одне одному "офіційно" :)

Більше того, декого скажімо я вживу не мав честі бачити, але все одно ми уже перейшли на ти, спершу в приваті, потім і в темах. То я теж свинопас? :)

І що тепер? Заборонити звертання на Ти взагалі і хай реальні та віртуальні колєги тут одне одному викають?

Я гадаю, зараз те, що колись було однозначним правилом з наслідками за порушення, зараз можна лишати виключно на совісті кожного користувача.

Само собою, тикання до незнайомих людей свідчить про рівень вихованості людини. Але не більше. Якщо вам не подобається, що вам тикають, можете звернути співрозмовникові увагу. Проте, закликати модераторів до вживання санкцій мабуть вже не варто. Головне самому не опускатися до рівня "свинопасів".

Всім мир :)

View: http://coub.com/view/6pn0s

• Смішно Смішно x 1
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

справді, трохи дивує принципове прагення деяких громадян до офіціозу у звернені, навіть у жартівливих розмовах. Наштовхує на думку, що то мрія нездійсненна для декого.
    Чомусь нагадало свекруху, пересічну працівницю заводу, до котрої за все життя ніяк окрім як "Танька" ніхто не звертався. То ж вона мліла коли з'явилася єдина людина, котра звертається до неї побатькові. Їй навіть оте "мамо" не таке миле :)))

• Тупо Тупо x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На цьому форумі це було правилом і традицією. Тепер вже і посилання нах тут вітається. До вашого рівня не буду опускатись але відповідні висновки про вас зробив.

• Тупо Тупо x 1
  7. MARTINI

не вітається, тисніть скаргу

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  9. MARTINI

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це мені привиділось?

• Тупо Тупо x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 2
  12. Latana Royal

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ПНХ

• Тупо Тупо x 1
  14. Latana Royal

• Тупо Тупо x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Гіппократи остаточно завжди програють. Навіть якщо тимчасово можуть взяти верх.

17. ollan

ollan Well-Known Member

Боже! Пропал калабуховский дом! (с)
    :sad:

• Смішно Смішно x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Аби не свинопас. (с)

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та тобі, матолку, і смислу нема - хіба виходки мити. Ти вже свою еміграцію давно прошляпив, і не скидай провину за свою лінь на чиїсь міфічні проблеми з головами.
    Лишайся дома, воно гімно, але таки своє гімно, з армією порішав, можна дальше сутками в інеті розумника з себе корчити.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)