В Луганске БМП влетела в кафе: есть погибшие В Луганске боевая машина пехоты боевиков ЛНР врезалась в кафе, сообщают местные жители. В результате аварии, как минимум 4 людей, находившихся в кафе, погибли. Кафе расположено по улице 50 Лет Октября в восточной части города.
Привет! Че сказать. Мир сошел с ума..Наверное так правильно. Относительно тихо. Вода, свет, газ в наличии. Правда вода по часам. Продукты есть. С Украины не много. Россия, Беларусь в основном. Цены прут. Третий месяц дают пенсион из расчета 1:2. В рублях. В этом месяце военпенсам в долларах. Все в непонятках. Че дальше будет и как..никто ничего не знает.. Пункты пропуска в принципе закрыты. Кому срочно надо едут черех Россию. Но там на въезде в Украину возможны щтрафы , так как пункт пропуска в Изварино Украиной закрыт. Как-то так..
Думаю всякие есть. Есть такие, которые и хочуть. Но...у кого то родители лежачие, у кого то денег нет на выезд в никуда.. В общем по разному. Особо языки люди не чешут. Плывут по течению... Не стреляют и ладно.. С весны стали многие возвращаться. В основном с России. У кого то не скакнуло, кому то надоело..а для кого то халява в РФ закончилась))). Появилось много детей. Машин. Запустили троллейбусы. Пробуют трамваи. С работой напряг конечно. Молодежь в основном выехала. Основной контингент пенсионеры. Плотно сидят на Раша ТВ. 27 каналов в наличии. Вот так.
Мне что-то кажется, что желающих обратно становится все меньше. Пропаганда, способность террористических анклавов продержаться уже больше года и некие выплаты могут вселять веру в людей, что и так воде неплохо, а будет еще лучше. А кто в это не верит - по возможности уже уехал...
Все до банального просто. Отец после 2-х инсультов не выездной. Мать тоже болеет. Обоим под 90. Кроме того сестра-инвалид 3 группы плюс я со своей 2 группой по ЧАЭС. Бросить их я не могу. Вот такой вот букет пока в наличии. p.s. Хорошо хоть сына удалось отправить на большую землю. Окончил мед. Проходил интернатуру тут. Остался еще год. Пол года искал кто примет на 2 год интернатуры в Украине. Все области морозились. В итоге спасибо приняла Одесса. Вот в конце месяца заканчивает)))
В відеороликах і інтерв"ю і прості воюючі кацапи, і навіть Гіркін активно розказують, що ЗСУ і НГУ навчилися воювати і завдають великого клопоту ополченцям. Неспроста це, ох неспроста...
Hennadii Moskal 73,119 followers · 2 hrs · «другу сторону» діяльності «Торнадо» Луганська обласна військово-цивільна адміністрація почала говорити ще в січні цього року. Але сказане не виходило в публічну площину. Тривала переписка з прокуратурою, МВС. Якби обласна військово-цивільна адміністрація інформувала населення про всю злочинну діяльність підрозділу МВС «Торнадо» ще з січня цього року, то, мабуть, не було б такого резонансу. На жаль, вся ця діяльність підрозділу «Торнадо» та інших збройних формувань б’є в першу чергу по військово-цивільній адміністрації. Населення області все це знає, приховати того неможливо, в уяві жителів України вони як герої. То ж хочемо виправити ситуацію. І хотіли б, щоб українці знали: не всі їдуть на Донбас захищати Україну. Я постійно вимушений їздити і вибачатися перед родичами загиблих і покалічених через скоєні злочини. Хочу поїхати в місто Щастя і вибачитися перед батьками розстріляної молодої пари 1974 року народження, чоловіка і жінки, які з Щастя виїхали на автомашині «Фольксваген Кадді» і додому не повернулися, пропали. На днях їх знайшли розстріляними в лісі неподалік Щастя. Автомобіль викрали і, почепивши номера з назвою АТО, на ньому роз’їжджав мешканець м. Яворів Львівської області Єльнес Роман Романович 1973 року народження, який саме через машину і розстріляв подружжя. У місті Яворів усі думають, що він виїхав воювати, захищати Україну. А він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік. А потім фактично як дезертир скоїв ще цілу купу злочинів. Так, він сьогодні затриманий, сидить у слідчому ізоляторі. Його будуть судити. Я б про це не писав, якби такий «герой» був один. Але їх із кожним разом стає все більше й більше, а в деяких випадках – їх цілі роти, а то й батальйони.
Я б сказав що цілі дивізії, а то й армії. І на їх шляху тільки два герої Москаль та Аваков. До речі коли вже Авакова за покривання вбивства Білого посадять і повісять. За решту злочинів можна і не згадувати, одного цього достатньо.
На цю війну пенсій не вистачить. Окрім того вони по більшості будуть драпати на захід а не воювати. Кількість тупих мародерів за гроші пересихає та й гроші закінчуються. А інші не язиком а реально мати відірвані руки не хочуть. Кадировських ґеїв замало окрім того Кадиров їх усіх туди не пожене бо його каструють. Немає у них чим воювати повномасштабно.
Ох, Ворон, вашими би вустами... Кисіль з ящика три рази запорідком скаже, що америко-бендерівська хунта загрожує мірной жізні рускага міра - і кацапи зразу заспівають "вставай страна огромная...". Це ж орда, їм би або пити, або воювати - лиш би не робити