Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо відновити мости, то бандерівці і дивізія "Галичина" і американські фошизди відразу ломануться в Луганськ розпинати рузьке хлопчиків і забороняти рузьке мову і духовність.

2. Gesser

Gesser Well-Known Member

НАТО вирішило, що Україна вже програла війну на Донбасі - ЗМІ
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/2/7036565/

3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я так і думав!!!:)))

• Тупо Тупо x 1
  4. Dervish

Dervish миється в бані

чим з більшою силою буде наростатати бандерівська ідеологія тим крихкішою буде ставати держава, так як ідеологія оун-упа не репрезентує погляди навіть 10% українців. А героїзація злочинців та душогубців лише сприятиме цьому розколу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У кого? В народу?

У кого, знову ж таки? Чим вони там займаються в принципі? Там є якась економіка? Чи вони з ранку до ночі лезгінку танцюють?

6. Dervish

Dervish миється в бані

Але вишиватники ура патріоти це не зрозуміють а ж до того часу поки не зникне держава Україна. Нацисти лише після війни зрозуміли все те щ натворили, але вони покаялися, та засудили нацистську іделогію. В Україні ж навпаки почалась героїзація прихвостнів гітлера, та вбивць жінок і дітей.

• Тупо Тупо x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну-ну...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто тобі таке сказав? Тебе обманули.

9. Dervish

Dervish миється в бані

це тебе обманули. В РККА воювало 7 000 000 українців, а в узурпованій оунівцями УПА лише кілька десятків тисяч. ВІдчуй різницю.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це повна тупизна.

11. Dervish

Dervish миється в бані

твої дописи це беззмістовна та повна тупизна.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Твої дописи це беззмістовна та повна тупизна. А смисл на тупизну і провокації шось доводити. Тупих провокаторів треба ізолювати від суспільства.

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Вагомий аргумент! Вбиває наповал...:clapping::morning1:

• Тупо Тупо x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Клав я з прибором на підкацапників, ригню, дідивоювальників і іншу недобиту наволоч. Все шо вам лишається - безсила злоба. Лузери.

• Смішно Смішно x 1
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Отож бо я й бачу, що тут прям осередок ізольованих провокаторів.:russian: Не скажу, що я багато часу наблюдаю ваш паноптикум, але не бачу, щоб ваш тісний гурток з десятка однодумців розширювавсь! Та й слава Богові!:kambek:

Останнє редагування: 17 тра 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ти про свій Лугандон? Скоро і колючим дротом вас обнесуть. Давно напрошувались.

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Зачем им экономика?

Они на прямых дотациях живут. Какой еще регион на чуть больше миллиона жителей получает просто так 60 миллиардов рублей?!

• Подобається Подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну мене цікавить практична сторона. Мільйон жителів просто отримують гроші, ніде не працюючи? Тоді я згоден. Це ідеальна країна.

19. Gesser

Gesser Well-Known Member

О! Пан перейшов до високого штилю мовлення!:ThankYou:

Останнє редагування: 17 тра 2015
    • Тупо Тупо x 1
  20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ой, як страшно!:))) Да ви вже бодай рік ізолюєтеся, але допоки нещасного Москаля до сказу довели своїми вантажівками з українським крамом, який прете через блокпости в обхід його заборону. Й не кажіть, що ми знову самі, бо накладні, якими потясав у повітрі генерал-губернатор, яскраво показували звідки везуть отой харч та хто його володар.
    http://gazeta.ua/articles/ukraine-n...okpostah-platyat-vid-50-tisyach-griven/625713

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)