Якшо відновити мости, то бандерівці і дивізія "Галичина" і американські фошизди відразу ломануться в Луганськ розпинати рузьке хлопчиків і забороняти рузьке мову і духовність.
НАТО вирішило, що Україна вже програла війну на Донбасі - ЗМІ http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/2/7036565/
чим з більшою силою буде наростатати бандерівська ідеологія тим крихкішою буде ставати держава, так як ідеологія оун-упа не репрезентує погляди навіть 10% українців. А героїзація злочинців та душогубців лише сприятиме цьому розколу.
У кого? В народу? У кого, знову ж таки? Чим вони там займаються в принципі? Там є якась економіка? Чи вони з ранку до ночі лезгінку танцюють?
Але вишиватники ура патріоти це не зрозуміють а ж до того часу поки не зникне держава Україна. Нацисти лише після війни зрозуміли все те щ натворили, але вони покаялися, та засудили нацистську іделогію. В Україні ж навпаки почалась героїзація прихвостнів гітлера, та вбивць жінок і дітей.
це тебе обманули. В РККА воювало 7 000 000 українців, а в узурпованій оунівцями УПА лише кілька десятків тисяч. ВІдчуй різницю.
Твої дописи це беззмістовна та повна тупизна. А смисл на тупизну і провокації шось доводити. Тупих провокаторів треба ізолювати від суспільства.
Клав я з прибором на підкацапників, ригню, дідивоювальників і іншу недобиту наволоч. Все шо вам лишається - безсила злоба. Лузери.
Отож бо я й бачу, що тут прям осередок ізольованих провокаторів. Не скажу, що я багато часу наблюдаю ваш паноптикум, але не бачу, щоб ваш тісний гурток з десятка однодумців розширювавсь! Та й слава Богові!
Зачем им экономика? Они на прямых дотациях живут. Какой еще регион на чуть больше миллиона жителей получает просто так 60 миллиардов рублей?!
Ну мене цікавить практична сторона. Мільйон жителів просто отримують гроші, ніде не працюючи? Тоді я згоден. Це ідеальна країна.
Ой, як страшно! Да ви вже бодай рік ізолюєтеся, але допоки нещасного Москаля до сказу довели своїми вантажівками з українським крамом, який прете через блокпости в обхід його заборону. Й не кажіть, що ми знову самі, бо накладні, якими потясав у повітрі генерал-губернатор, яскраво показували звідки везуть отой харч та хто його володар. http://gazeta.ua/articles/ukraine-n...okpostah-platyat-vid-50-tisyach-griven/625713