Як же мене забавляє оца ваша спроба повравлятися у перекручуванні назв територій, які ви й досі вважаєте своїми...А щодо кількості населення, то насправді ситуація так...приблизно, звісна річ)))
Я в школі теж любив вигадувати різні казкові країни і малювати їх карти. Можу вам і зараз любу карту намалювати. Ще хтось крім вас знає про існування таких країн?
Кожен українець знає про існування Донецької і Луганської областей. А ряжених клоунів Захарченків чекають грати або трунва, в кращому випадку безвість як Януковича і Диркіна.
Да невже? А втім мабуть Ви, шановний, маєте рацію! Що мешканцям ЛНР/ДНР ще робити, окрім як вояжирувати Европою та Америкою? А злі язики кажуть, що в нас голод, перепустки, санкції та фінансова скрута....Брешуть, собаки!
Да, только сначала надо все-таки убрать оттуда российских граждан и российское оружие прежде чем делать подобные заявочки. А только потом выяснять кто именно там "насильно мил не будет", когда за противоположное мнение перестанут к столбу привязывать всякие отморозки. Или для повышения градуса псевдопатриотизма (этот маразм освященный колорадской свастикой) перестанут войска РФ/боевики обстреливать жилые дома на своих же подконтрольных территориях. А впрочем, можно и подождать. Путин сделал все для того, чтобы после его ухода начались внутренние разборки в РФ. луГАНДОН продержится без подпитки меньше Абхазии или Приднестровья. Жаль только, что потом нам прийдется восстанавливать эту пустыню.
Южнее Донецка вообще только российские войска. Убрать россиян с их подпиткой и сдуется даже сейчас, максимум за месяц это бандитское логово. Мало того, они сейчас все усилия направляют на то, чтобы им Крым Запад "простил". И ради этого сдадут весь этот луГАНДОН при первой же возможности.
Що ви нукаєте як та корова.... В зимовій війсбковій компанії однією гранатою попалили стілько руских танків що Путін змушений був їхати на переговори в Мінськ. Бо треба було час щоб з Бурятії привести наступну порцію руского металолому. І можу вас завірити що ще одною гранатою спалимо всі бурятьські танки. На вас тільки Ахметов заробить переплавляючи руский металолом. ці сказки про цілі західноукраїнські села виїжджаючі до росії можете розказувати тамбовським пяним ватнікам в рюмочній за фляшкою рускої водки. Українські чоловіки беруть зброю в руки і йдуть воювати з руским агресором - їм немає часу їздити по пяній росії і будувати вам дороги. Бо скільки не будуй а росія як була країною дураків і поганих доріг так і нею залишиться
Я озвучила не свои мечты. Просто зачем-то ж Путин тягал американца по оккупированному Крыму на горбатой Победе и даже овощи дарил.
\ зараз ще більше почали їздити тільки котли булив української армії, про котел днр/лнр і тим більше військових рф ніхто не говорив.