А що такого я сказав? Де що стратегічне і що можна обстріляти путлер і шуйга давно знають. Не публікувати і не писати, хіба що блок-пости, переміщення ЗСУ, чого і ніколи не робив. Майже, як порохоботи - у дечому критикуєш Порошенка - все агент кремля.
Олександр Аронець 44 хв · Журналіст із Донецька Олександр Демченко повідомляє: Частину людей, яких вивезли з нещодавно окупованих територій, розмістили у школах Донецька. Для зйомки пропагандистського сюжету туди мав сьогодні приїхати глава "ДНР" Пушилін. Але на школі зранку з'явився напис "Слава Україні", тож візит довелося скасувати. У коментарях стверджують, що люди вийшли на вулицю і кричать "Слава Україні" на вулицях міста. Я вірю, що донецькі люди вже давно чекають на деокупацію. І саме зараз вони можуть найбільше посприяти звільненню Донецька.
І фанати ФК Шахтар розганяли ватанів і колорадів, але тут підтягнулась гопота з Белгорода і Воронежа, а потім Бабай, Гіркін і Безлер.
Не всі одинакові, але чув від одних харківських переселенців: "Мы ждали руССкий мир, а он нас так подвел".
Не знаю всіх нюансів. Відмінності є, ватні погляди є і у багатьох львів'ян. Деяких переселенців можна розрізнити, багато хто приїхав ще наприкінці зими у одязі, що попався під руки, зараз при температурі по Львову +15, мяко кажучи, у такому одязі душно. Переселенці, що живуть у с.м.т. на Львівщині, для побожних місцевих здаються дивними, бо не знають "Отче наш".
Я тих з моїх знайомих, кого нічому не навчив 2014 рік і окупація Крима, заблокувала в телефоні, і ніколи не хочу більше ні знати, ні чути, навіть родичів...я просто не зможу чути, що вони скажуть...що б вони не сказали. Я боюся, що моє серце розірветься. Авжеж вони винуваті - ті, в кого ватяні мізкі і на кого тут розраховував руzький мир... Хто голосував за проросійські партії, хто лив бруд на президента Зеленського. Вони були галасливі в інтернеті та телевізорі,здавалось що їх було багато - поки їх не став закривати Данилов. Поки не арештували Медведчука..Скільки мразоти заробляло з Кремля гроші на "українськом вапросе"! Але коли б не було корисних ідіотів, то нічого б у цих бариг не вийшло. І ми не платили б зараз таку важку ціну життями наших хлопців, мирних людей і маленьких ангелів.
Попадалиись переселенці, моожуть звинувачувати західну Україну у війні, дехто заявляв, що, якби висадився російський десант на Львів, ніякої війни би не було. Ніби спровокували раССєюшку майданом і прозахідним курсом, який розпочався із західних регіонів, тоді питання знатокам, а що спровокувало раССєюшку, коли у Криму організовував переворот Мєшков, тоді майдану не було і в НАТО не збирались, так само із конфліктом на Тузлі, Кучма був дружній до кремля, а одіозні Міхалков, Харатьян, Безруков, Пареченков могли поїхати на гастролі без протестів у будь-який регіон України.
Среди переселенцев, которые про российский десант во Львове говорят, много за Зеленского голосовали? Держи ситуацию на контроле, пожалуйста. Общество должно знать какой процент из пророссийски настроенных граждан голосовал за Зеленского.
Рідко. Кому що нагадати. Може тріпатись, когось критикувати і за когось агітувати доречніше у мирний час? Може недоречно у такій обстановці ще більше обожествляти Зеленського, але всенародну любов та звання патріотів заробили Кім, Семеніхін, Федоров, далеко не найпатріотичніші криклива припудрена Федина чи язиката Маруська.
Уточню, про висадку ворожого десанту говорили не переселенці, а один із учасників збірної України з настільного тенісу, впевнений, що такого у збірній більше не буде.
Ви про висадку десанту кацапів у Львові і тіпа миру пишите - таке без допінгу навряд чи в голові придумається.