Теперка-во я сидів на кухні, там калатав ящик. Канал НАШ. І там якийсь поц, ніби з вигляду і притомний, говорив щось про повернення тотого ордло в Україну і ніби тоті сєпари мріють про минуле незалежне життя у складі України. Альо, гараж, ви там подуріли, чи шо? На кулєру ви нам здалися? Ви хотіли незалежності - маєте. Нехай щастить! ІМХО
З приводу цього подібне із Бібліїї, знищення Содому і Гомори, було від Бога, що знайдеться там хоч 10 праведників, міста будуть помилувані, але не знайшлося там і 10 праведників. Повернувся у склад Німечини Берлін, але із совковою солдатнею і лояльною совку владою ніхто повертати не думав.
Ви дуже добре лаєтесь. Але чи готові Ви просити вибачення у донбасячого наріду, як на цьому наполягав ваш президент, ротом вірного слуги обісцяного Сивохи?
Донбасчянський нарід не понімає, що є деякі речі, які не можна робити аж ніяк. Ось просто не можна і все. Наприклад, не можна дозволяти кацапам заводити будь-які розмови стосовно устрою України. Тому тепер все буде поки що як є. Ніхто нічого не визнаватиме.
Как хорошо, что Украина больше не угнетает бамбас! Лугандоны, "полиция", и комендантский час: View: https://twitter.com/i/status/1274326466013077512
Цього напруження в пресі по Криму слід було і чекати - почався пляжно-морський сезон, народ хоче до води;
Бреше! Я тобі як місцевий мешканець славетного міста Луганськ говорю! Бреше, мать його курву...Ніхто тут не мріє ані про минуле, ані про порозуміння з колишніми співгромадянами! Спіть спокійно, набирайтеся здоров'я, бо воно вам ще стане внагоді (батраки польским панами моцні потрібні), а ми якось без ваших турбот проживемо. Ми свій особовий статус самі собі встановили, тому не преймайтеся прийманням якихось там законів - воно нам не потрібно, а вам - зайва колотнеча
Хто б ото питався Вашого дозволу, щоб вирішати кому й де жити. Чи маєте зрозуміле бажання отої Моськи хоч отутки гавкнути на Слона?
Галичанский рогуль не розуміє багато речей, які не можна робити аж ніяк. Ось просто не можна і все. Наприклад, не можна дозволяти колишнім польским батракам навіть мріяти прийняти участь у розмовах стосовно устрою України. Тому тепер все буде поки що як є. Ніхто нічого не робитиме, бо воно вам й не треба. Прийде пан, він вам й розкаже як маєте жити
А на маєш... Мешканець славетного міста Луганськ навмисне за 1300км прийшов на Львів. форум до батраків польських панів, щоб сказати, як йому чудово живеться без мрій ані про минуле, ані про порозуміння з колишніми співгромадянами! View: https://youtu.be/nhllZWfnXKQ
Далі давай своїми словами. Тут не дитсадок для дефективних ) Ай, не пизди. Кацапи вам його встановили, вони й підтримуватимуть його, доки сил вистачить. А коли не вистачить, то подивишся, що буде. Те ж саме і з іншими окупованими територіями. Коли любиш кацапів - нема питань, збирай валізу та пиздуй у кацапстан. ) Порядки він встановлює
Не мене одного, це такий собі "закон природи" Східну Німеччину не приєднювали до Західної на совкових умовах, Пхеньян і Сеул не об'єднюються в одну денржаву на умовах Пхеньяна. Так і ДиНиРи не може увійти у склад України, при умові, що вся Україна має стати як ДиНиРи.