Скажіть дякую що я на вас увагу взагалі звертаю, більше бажаючих нема. А без цього ваш тролінг втрачає сенс.
Тут і ваша помилка - не можете ви бачити що є реально не перебуваючи в середовищі подій. 1 Добре навчених всіх солдатів не буде ніколи. Вистарчить одного добренавченого на десять слабо навчених. А таких в Україні зараз є вже достатньо. Всі європейські армії в купі не мають такої кількості добре навчених. На яворівськрму полігоні американські солдати вчать наших як витягувати раненого з поля бою, а наші вчать американців визначати по звуку звідки стріляє міномент і за скільки секунд і куди треба ховатись. По факту американці більше вчаться як наші. 2. Техніки аж забагато. Один львівський танковий вже відправив кудись таку купу танків що можна цілу дивізію скомплектувати. Всі батальйони вже укомплектовані бронетехнікою по штату військового часу. Чи добра техніка ті американські Хаммі побачимо у наступних бойових діях. По факту та бронетехніка що маєм не гірша американськоїчи німецької а в деяких випадках і краща. 3 Польових командирів теж уже вистарчає.... є поки проблема з дрбрими генералами... ще одні бойові дії і чистка закінчиться. Генералів типа Литвина уже немає. Грошей на армію враховуючи советські міліон тонні запаси вистарчає... не вистарчає на розвиток промисловості. І тут діє закон чим довше війна том більша буде нехватка грошей. У руских такаж комунікаційна техніка як і у нас - так що всі слухають всіх - тут умови рівноцінні. Зрадники є завжди і всюди. Під чаас війни вони виявляються швидше і нейтралізуються. З мобілізацією теж все в порядку. Окремі дезертири погоди не роблять. Думаю на сьогодні кількість тих що пройшли бойові діі на сході і ті що підготовлені на полігоні уже перевалила далеко за 200 тис. Скількі їх насправді це військова таємниця. До втрати територій і людей приведе політика пасивних перемирій... Найкрашим захистом завжди був напад
Я навіть не уявляю, яким саме чином Україна намагається відбудовувати собі життя, як у Европі? Може примусить французів перестати пити своє вино й перейти на "Золоту Амфору"? А може якось умовить італійів виплюнути їхні сири, а натомість смакувати "Шостку"? Я вже не кажу про німців з їхніми автівками та голандців з сільськогосподарськими технологіями. Наразі я бачу, що мета евроінтеграційних процесів у сьогодняшньому їх вигляді - це тотальна деіндуастріалізація та депопуляція України.
Ну всяк дякую, шановний за увагу! Але тут завжди небагатолюдно, тому я на широкий загал й не розраховував. Як маю час, передивляюся форум і завжди майже одне й теж: млява одностайна думка, яку пережовують з 5-6 завсідники...
можна перебувати в середовищі і ніц не розуміти. Напр. з поверхні землі наша планета здається плоским диском (так як і вважали в темному середньовіччі) а ось із космомсу вона вже зовсім не плоска, а в формі спл.юснутої кулі
ми звільняємо життєвий простір. Скоро відмінять мараторій на продаж землі і зелені фантики зроблять те що не змогли зробити люфтваффе і панцерники гітлера..
Американці тихо шизіють від цього, бо мають щось на кштал такого...Їм навіть на думку не спадає, що у 21 столітті можна по звуку пострілу орієнтуватися і вважати це за якусь новеллу
Да нічого страшного, якось переживу! А от Вам, перепрошую, треба з фантазіями зав'язувати й переходити до старшої групи дитячого садку.
Якщо строковик за всю службу вистреляв 11 патронів, а решту часу займався копанням, косінням, носінням, білінням і фарбуванням. ТО хіба це можна назвати армією?
А поки я бачу наочно, як втілюється у життя теорія про зайвих людей та перенаселення планети. Наразі зайвих ще мільйонів зо 2-3 українців, тому війна не зупиниться так скоро.
з грантою на десяток танків... ну ну... чоловіки цілими селами виїжджають .... в Росію... в основному на Заході.... Деякі унікуми навіть в землянках живуть. А добровольці закінчилися ще під час 1 мобілізації....