Вам цікаві якісь Кисельофф, косоока гопота Шейнін, Салавйофф-разбойнік, скаллозуба зі зміїним поглядом Скабєюшка? Нє... Нашо воно мені?
Хіба що тим, що не дивлячись на проблеми у своїй країні, вони вічно показують "Шо там у хохлов". Їх доля - або примажуться до нової влади, будуть такими ж сраколизами, будуть так само розвінчувати культ путінізму, або будуть сидіти у тюрмі Гааги, як колись були засуджені пропагандисти нациської Німеччини.
Васілій, як воно? смачний лохотрон? REAL-VIN.COM Разведение у Петровского превратилось в фактическое отступление ВСУ
@Lanktocha, а я мусет трохи зрозумів причину Вашого ставлення до ОРДЛО, яке Ви презентували в цій темі. Це якраз і є генеральним планом пуйла - нав"язати Україні ті проросійські території для того, щоб весь час кошмарити нашу державу. І ці Ваші скабєюшки і кісєльови якраз і транслюють ці пуйловські ідеї в голови тих, хто їх дивиться. @Lanktocha, поки не пізно мусет Вас треба перепрошити;
Я, якраз, ніколи не підтримував взяти окуповану територію на умовах окупанта, наводив приклади із Німеччиною та Кореєю. Але просто так відмовитись, без певних гарантій щодо іншої частини, можуть розхитати і появитися "проблемні" Харків, Одеса чи Закарпаття.
Кисельофф, Скабєюшка, Салавйофф-разбойнік пропагують Україні варіант типу німецького чи корейського та США біля російських кордонів? Це щось новеньке.
На пропагандиських шабашах говорять про капітуляцію, про відмову від Криму та взяття Донбасу на умовах окупанта - для всіх амністія, відбудова з українського бюджету, "особливий статус"... Я проти такого, це приєднання не Донбасу до України, а України до Донбасу. Скоріше вже замороження конфлікту, ідеально німецький чи корейський варіант.
я чуть поскладав Ваш спіч Ти диви, можете якщо хочете і по людськи пояснювати; А за яке Ви? /прошу сказати так само гарно і по пунктах/
Неясно як живуть Північна і Південна Корея? Сеул не змінює Конституцію, не розриває союз зі США в догоду Пхеньяну. Не проти бачити у складі України Донбас та і Кубань, але без російських військ і ватного населення.
А звідки мені знати, як живуть Північна і Південна Корея? Розкажіть, будь ласка. А от Єкатєріна з Луганска хоче бачити прошлую Украіну, щоб Львів і Луцьк були без бандєровцєв, а с бившімі совєцкімі людьмі. І як вам обом вгодити?
До чого тут "не змінює", "не розриває"? Ви казали "як живуть". Ну і як живуть ці Північна і Південна Корея? А я звідки знаю як там живуть? Якщо Ви знаєте, то розкажіть, будь ласка