Я читал. Источник не указан. Вообще. Даже типа "из анонимньіх источников" или от человека, которьій не хочет, чтобьі его портрет печатали в газете Правда... То есть абсолютно. )
Страна.ua - источник малоценный, конечно, но смотря что за информация. Как-то придумать такое от начала до конца...ну маловероятно, я считаю.
Элементарно. Чего не сделаешь в погоне за уткой. Кстати, только Страна и вкинула эту информацию. Больше ни одна, даже заборная газетенка не подхватила...
Хочу сказати про оті дослідження, що набрало Дзеркало тижня, а запостив Василь. Така собі псевдосоціологія, як з'ясувалось. Я ще і подумала - кому б це дозволили в ЛДНРії проводить соцопитування, як не "своїй" проросійській чи суто російській фірмі? Які там іноземці! Та як можна вірити в щирість відповіді, коли можна запросто попасти на підвал. А тепер он хто проводив опитування...І питання підозрілі: хто буде відновлювати Донбас - "Україна!"(67 % ) - а хто контролюватиме фінанси на відновлення Донбасу? - "Росія та керівництво ЛДНР" (70 % )! Занавіс. Далі все ясно і можна не дивитись. Орки готуються до вмонтування до України? А ми узнаємо останніми..
Хочуть стати Росією, але Росії вони не потрібні Украинцы отмечают российские праздники в оккупированном Донецке с триколорами и гимном
Хіба не важлива територіальна цілісність? Згідний, що зараз у складі України руїни, населення, промите пропагандою, російські війська і маріонетки, призначені окупантом, при владі не потрібні. Німеччина хотіла бути цілісною, але Східну Німеччину із совковими військами до себе не приєднали, Корея не проти цілісності, але не на умовах Північної.
Ще минулого року один політолог, не пам"ятаю хто, сказав, що ми п"ятий рік не маємо інформаційно-пропагандистського впливу на окуповані території. І входимо в агітаційний час неповернення. Результати бачимо навіть по тому опитуванні.Чи об"єктивне воно, чи ні, але цифри для нас невтішні.Ми втрачаємо людей, їх свідомість. А це найгірше. Щодо територій, то чисто по господАрськи - це моє, не руш.
Тому що це офіційно визнана та узгоджена ще після розвалу совка територія України. Міняти території на території, типу відмовитись від Криму, заради Донбасу, а чому не відмовитись від Закарпаття, заради Слобожанщини, чи від Волині - заради Буковини?
Ми з 1991 року не мали інформаційно-пропагандистського впливу на ці території Тому маємо те що маємо Чому це ВАШЕ, а не донбасян?; о, а так-во спитаюся Стрий і Галичина також чисто по господАрськи - донбасян? зі нинішній Дроздов тут до речі View: https://youtu.be/9yIBsCsPYlA
Це занадто. Є поняття "батьківщина" і "мала батьківщина". Якщо моя мала батьківщина - Львівщина, то батьківщиною можна назвати і Харківщину та Дніпропетровщину.