@Lanktocha, от Ви як вважаєте - на яких конкретних умовах може бути приєднання Донбасу до України. Давайте по пунктах і без флуду, лише сам тлущ;
Коротко кажучи, не можуть у Донецьку діяти закони, що не діють у Тернополі, Сумах чи Кропивницькому. Чи Ровеньки, Дебальцеве, Єнакієве, Макіївка чимось особливіші Ніжина, Білої Церкви, Мукачевого?
Гордон все каже як є: теми для переговорів взагалі-то нема, тільки деталі - обмін всіх на всіх та розведення і щоб зупинились обстріли, і люди не гинули. Більше нічого зараз вони в тих форматах не вирішать. Але для двох сотен людей, які інакше помруть в застінках, підвалах ЛДНР, і для тих, у кого над головою літають снаряди- це дуже багато. Тому після того, як переговори скінчаться, Зеленський почне працювати над тим, щоб хто хотів - переїхали на Україну, умови для них, підйомні, пенсії, робочі місця, а хто не хоче переселятися - то хай там ковбаситься з сепаратистами та РФ - так зафіксується заморожений конфлікт, який буде вартувати Росії мільярди в рік. Звісно, що санкції тоді треба посилювати. І подавати в міжнародні суди на збитки від Росії. І переселяти не в одну якусь область, як зараз в Харківську, а в різні потроху, бо буде ще якась кака.
У такому випадку, як хорвати, заморозили конфлікт, а коли укріпили армію, за декілька днів відвоювали. Із Росією інший випадок, чекати на виведення як із Афганістану.
Тест на сумісність Вирішення питання Донбасу має будуватися на фактах і відповідальних розрахунках. Дуже цікаве дослідження, не менш цікаві цифри, дуже цікавий стиль подачі результатів, ну і дає змогу робити висновки. Тест на сумісність
Там в тексті написано. Але для вас зроблю виняток, наведу тут. Замість висновків І, нарешті, остання діаграма й остання таблиця. За першою — втома від горя, страху, невизначеності, безперспективності. За другою — ненависть, жовч, лють… 90% вибирають між миром і перемогою — мир. 8% — перемогу над (відповіді у відкритому запитанні вписували самі респонденти) "українськими фашистами".
В питанні про мир в регіоні я б відмовилася від відповіді. Бо не знаю, який "мир в регіоні" мається там на увазі. Питання дуже складне для тих, хто поряд з тим "регіоном". Зараз те мале, що робить Зеленський, я дуже підтримую - заради зустрічей з міжнародними лідерами; щоб не припинялись, а посилювались санкції; заради невеликої можливості повернути наших полонених; в надії на те, що Путіну важко буде тягнути тягар Донбасу з якихось причин і він буде шукати можливість відповзти, зберігаючи лице. Якісь кроки робити треба, бо нас кинуть підтримувати, а ми поки слабкі. Але хіба це можна назвати "миром в регіоні". Звісно, ні.
Щоби зробити якісь висновки ,варто знати повну картину. В дослідженні зроблений комплексний зріз ОРДЛО. Почитайте, воно того варте...
Тоді конкретизуйте. Чия перемога? Наша чи їхня. Якщо про їхню, то в таблиці написано. Якщо наша, то наші на кордоні з РФ. Але силовим шляхом, силою зброї, перемогти в сенсі знищення супротивника, жодна сторона в теперішній ситуації не може.
Я вважаю, що заповнювати анкету в ЛДНР проти лднрівської влади, треба бути дуже сміливою людиною. Тому не дуже мене ця табличка хвилює. А хто буде сперечатися?
Так от, в Сєпарастані кажуть, що Україна повинна покаятися /це з роліка Радіо Свобода/ /Я розумію, що це вибірковий вкид Радіо Свобода в медіапростір. Тим не менше, Дроздов на цьому побудував своє кіно./ От ніби тоді сєпари /якими вони себе вважають/ пробачать Україні Це ж повний абзац. Думаю, що це спеціально робиться, щоб мала право на існування моя позиція: "Нахер!" /йой, перепрошую /"Нехай щастить!"