А що пропонуєте, шановний? Досі я жодного разу не читав тут чогось дотепного щодо вирішення проблеми. Вигуки на кшталт "всіх напалмом" або "перемога за будь-яку ціну" - не рахуємо...
Погоджуюся! Але маю деякі незначні зауваження щодо букви та духу цього "документу". А саме, не все й не вирішено, да й не у Мінську, та ще й не угодами, а скоріше забаганками-цяцянками обох сторін...А так усе дуже правильно!
Нема там ніяких забаганок, а просто кроки, альтернативи яким немає і бути не може. Просто російська сторона підтирає цим зад як завжди. Зараз іде виховний процес російської сторони для того, щоб вони нарешті зрозуміли що не можна так робити. Впевнений що переконають.
Я навіть Вам, шановний, більше скажу! Я майже кожного вечора чую, як йде процес переконання. Інколи навіть маю змогу на власні очі бачити наслідки таких переконань. Це вам там здалеку мариться, що вихованню підлягає російська сторона...
Іран уже 9 років живе під санкціямиі нічого страшного, і це при тому що в нього немає такої розвиненої науки, та немає такої кількості матеріальних ресурсів які має Росія.
А того шо набридло одне й те саме, про ваших "схудне-здохне" начитався ще рік тому на москальських форумах. Ви чому методички не обновляєте?
Ой бідний-нещасний , дошкуляє манія переслідування від примарних агентів кремля? Можливо росто не слід у всому бачити руку "Старшого Брата"?
ес точно не потрібна сильна промисловорозвинена Україна яка буде з ним конкурувати в машинобудуванні чи літакобудуванні. Для сша - 50/50.
Вам, мій любий, треба негайно до лікаря. У Вас манія переслідування, бо скрізь маряться агенти Кремля. Зловживаєте горілкою чи палите щось?