Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Если не фейк, то международная помощь спешит к Кадырке.

Террористы помогают террористам в борьбе с террористами.

• Подобається Подобається x 1
  2. bayard

bayard Дуже важлива персона

Боевик ДНР Миша уже свое отвоевал.
    И благодарен путину за стильную футболку....

• Подобається Подобається x 3
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Розумні люди це бачили ще до того як Путін прийшов до влади. Тепер зявляються "прозрівші" придурки. Весь світ вже довше 15 років котиться в гіршу сторону. Всі ці абсурдні теорії що торгівля може зупинити диктаторів. Що власні діти є економічним вкладом і подібне із Чиказького Університету яке так люблять повторювати дурники по всьому світі вже давно заполонило мізки надто багатьох людей. Тепер вони "прозріли". Сумніваюсь. Хіба тільки почали. Зрештою краще пізно ніж ніколи.

• Подобається Подобається x 5
  4. Forpost

Forpost Стоїк

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

И что это будет? Вот допустим, я смогу на Львовский форум зайти, как сейчас? А фейсбук останется?
    Просто я не знаю, как это все делается.

7. Forpost

Forpost Стоїк

8. kym

kym Well-Known Member

Зможете через польський чи фінський чи казахський проксі....Все це чепуха.... інтернет не можливо обмежити на зовсім... Спочатку може і обмежать а потім по любому будуть технології обходу обмежень...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 4
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Встановіть Tor

https://www.torproject.org/

Хоча якщо зроблять як в Китаї то і він не дуже допоможе. Але як в Китаї в них в зв’язку з економічною кризою не вийде. Коштів не стане.

---------- Додано в 07:40 ---------- Попередній допис був написаний в 07:33 ----------

В Китаї змогли. Але там на це потратили дуже багато. Багато людей задіяно для стеження за інтернетом. Багато платних стукачів для перевірки публікацій. В Росії на це немає коштів на разі. Тому проксі допоможе. Але в Китаї їх вистежують і блокують.

11. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ще не встигла показати всім свій мандат як вже відмовилась ставати депутатом :)))

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Деякі думки з приводу подій у Грозному.
    Коли на Донбасі появилася неміряна кількість неконтрльованої зброї (навіть підлітки стріляли з мінометів у ту каку, яку вони самі ж наклали в зруйнованій автозаправці), дивно було б якби противники Кадирова не скористалися нагодою непогано озброїтися за рахунок зброї, завезеної на Донбас.
    Я розумію, що російська поліція - непідкупна, але не настільки, щоб за невеликі гроші не пропустити мимо себе віджаті на Донбасі позашляховики, завантажені зброєю і боєприпасами.
    От воно, це залізо, помаленьку і добралося до Грозного.
    А там і до інших російських міст добереться. На руках у народу - сотні, якщо не тисячі одиниць незареєстрованої зброї (наче б то віджатої ополченцями у української армії)

Як казав Швейк: хто говорить іншому nieder, той сам робить десять раз schultert.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навряд.

18. Gron

Gron тафгай

Попуститесь.
    Галіма операція фсб, напередодні виступу "національного лідера" .
    Дитячий садок та й годі.

• Подобається Подобається x 2
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а нахиба? как же стабильность? не похоже ...

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В ті часи, можу засвідчити бо мав нагоду вивчити СБУ і з середини, в організації панувала низька дисципліна. Кадри офіційно кидали невідомо на що. Окрім того вони часто займались нелегальним прослуховуванням і подібним від себе. Низький професійний рівень бо навіть я зовсім непрофесійна особа міг з ними бавитись як хотів. Окрім того в них збереглось багато болячок із КГБ. ФБР для порівняння коли працює а вона перевіряє практично всіх приїжджих рідко коли помітна. Проколи у них хоч бувають але зрідка. Україні необхідно міняти розвідку і контррозвідку. СБУ в принципі не повинна займатись чимсь іншим. Для нагляду за поліцією можна створити іншу структуру. Принаймні моє бачення ситуації. Знаю ФБР займається контррозвідкою також але воно було утворене у часи коли взагалі в США не існувало федеральних аґенств такого типу і тому контррозвідка попала до них хоч ФБР насправді було створено як правоохоронний орган. Ну Гувер тут постарався максимально збільшити повноваження своєї дитини.

При тому що розвідки і контррозвідки принаймні на початок війни майже не залишилось якісь залишки все таки є. Варто би їх було від'єднати від корумпованої правоохоронної частини поки не пізно. Що робити з "правоохоронною" не берусь казати. Можливо створити нову аґенцію з новими кадрами а стару поступово скоротити і з часом розпустити. Зараз під час війни робити надто різкі зміни небезпечно з одного боку а з другого не робити їх ще гірше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)