Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  2. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Тебе. :dntknw:
    До сих пор пенишься и пузыри пускаешь.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я досі не розумію, чому політики повинні займатись цими питаннями? Повірте, в мене до цього не має ніякого діла не англійський уряд, не англійський парламент і навіть королева.
    В мене на кухні стоїть малюсінький обігрівач. Я наставляю потрібну температуру і коли температура падає нижче цієї позначки, обігрівач автоматично включається. Точно такий же обігрівач стоїть вдома в Львові в моїх родичів. Так що і в Україні це є. Газ і електрику я шукаю серед багатьох компаній, та яку я вважаю найдешевшою, заключає зі мною контракт і прошу дуже. Так само з водопостачанням.
    Чому це в Україні за тим всім повинен слідкувати Порошенко? Соррі, як чогось не розумію...

• Подобається Подобається x 4
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Pedro, в нас нема можливості вибору в комунальному секторі тому шо вода, газ, електрика, тепло це все монополізовано і нема можливості зробити кроку вліво чи вправо..

• Подобається Подобається x 2
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я був в Харкові. Всього раз. Було це ду-у-же давно. Ще в 70-х коли був студентом медінституту. Чого нас туди зі Львова понесло, не знаю.
    Один епізод запамятався на все життя. Прийшли ми в кафе, щось поїсти і спрагу втамувати. Розмовляли принципово українською. І якась тітонька кличе своїх співпрацівників - ідітє сюда, тут какієта інастранці прішлі, памагітє...

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  9. Flametta

Flametta Well-Known Member

А.Красильников:
    :)))

10. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А ведь правда - как будто у них там фейс-контроль. :)))

• Подобається Подобається x 3
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут я з Вами не погоджусь. Тому що хоча матеріальне і первинне, але практика показує, що значно важливішу роль грає душевний комфорт людини і її задоволенність своїм становищем.

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та в вас там взагалi вiд пiвнiчноi Флориди i до самоi Канади погода жесть вупше, континентальна схiдноузбережна... всьо шо хочеш. Хiба вiд центральноi Флориди i до низу стабiльна погода i можливiсть хурiкенсiв менша.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Із коментів на ютюб особливо сподобався цей:
    Якось з часом забувається, що ми чули весь час від руського міра.
    Адже, згадаймо, і тут, на форумі, рязань подібне говорила: Настанет зима, поскачете на морозе.
    Ще піддьоргували, що літом два місяці гарячої води в Києві не було. А я казав, якщо хто пам"ятає, що приймати холодний душ - корисно.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Из народного: "морда просит кирпича")

Кошмар.
    Царев, Губарев, Цыплаков, Пургин - все "высокие лица" блещут интеллектом.

15. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Они сменили пластинку - говорят, "посмотрим на вас в феврале, как будет тепло". На вопрос "почему" несут детсадовский бред. Кремлеботы, что с них взять. Хотя некоторые до сих пор зимой грозят, наверное, забыли перфокарту сменить:)))

16. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

17. Hase

Hase зайчик

Свіжий анекдот:)))

"ДНР" хоче створити з Абхазією і Пд. Осетією союз та отримувати мандарини
    Бойовики "ДНР" вирішили відправляти поранених до невизнаної республіки Абхазії, влада ж останньої обіцяє терористам мандарини.
    Про це заявив один з бойовиків який називає себе главою МЗС Олександр Кофман, повідомляють РИА Новости.
    "Провели переговори, домовилися про постачання (з Абхазії, - ред.) гуманітарної допомоги та про відправку наших ополченців на лікування до Абхазії. Нам дуже потрібні мандарини", - повідомив Кофман.
    "Це визнання не за горами. Найближчим часом делегація ДНР відвідає Південну Осетію і Абхазію. Ми хочемо вступити в Союз невизнаних держав, працювати на його розширення і посилення", - повідомив Кофман.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/27/7045582/

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Там взагалі фсьо пльохо. 1917, дубль 2. Для тих, хто не засвоїв уроки. рАшка, готуйсь, ти, курва, наступна.
    Рацєйськє казлячєства бикує на Луганщині:

http://www.segodnya.ua/regions/done...-biznesmenov-v-kartonnuyu-korobku-572593.html

19. Forpost

Forpost Стоїк

щось тої падалі давно не видно ,гессера і їже с нім

20. ollan

ollan Well-Known Member

Соскучились?:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)