Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Олег Пономарь
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1565439290356374&id=100006709539652&fref=nf

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коли зійшлися всі солдати маршового батальйону, їх вишикували в каре, і капітан Саґнер прочитав їм надзвичайно піднесеним тоном переданий телеграфом наказ по бригаді.

«Через безприкладну жадобу італійський король знехтував братерські зобов’язання, хоч повинен був дотримувати їх як союзник нашої монархії. У цій війні його обов’язком було стати пліч-о-пліч наших геройських військ, але зрадливий італійський король від самого її початку грав роль замаскованого саботажника, поводився двозначно, причому таємно домовлявся з нашими ворогами. Ця зрада завершилася в ніч з 22-го на 23 травня оголошенням війни нашій монархії. Наш головнокомандувач переконаний — наші мужні й славні війська нищівним ударом дадуть гідну відсіч нікчемному ворогові, і зрадник переконається, як, почавши ганебну — і зрадливу війну, він сам себе знищив. Ми непохитно віримо, що з божою поміччю незабаром настане день, коли італійські рівнини знову побачать переможців з-під Санта-Лючії, Віченци, Новари, Кустоцци. Ми хочемо перемогти, ми мусимо перемогти, і ми, безперечно, переможемо!»

Потім ішло звичайне „dreimal hoch!“ 1, і батальйон, трохи збентежений, знову сів у поїзд. Замість ста п’ятдесяти грамів швейцарського сиру на голови солдатів звалилася війна з Італією.

1 Трикратне «слава!» (нім.).

Ярослав Гашек. "Пригоди бравого вояка Швейка".

• Подобається Подобається x 1
  3. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 9
  4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну, рашкованы хотели как лучше, но получилось, как всегда. Ну не убежишь от себя в новососию, все равно ведь вороватая и подлая натура вылезет.

• Подобається Подобається x 6
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Какие глупцы, кошмар...
    "Государственные телеканалы при участии Минобороны разрабатывают серию военно-патриотических проектов для молодежи"

Когда эти кремлевские вампиры посдыхают уже, жажда крови в геометрической прогрессии растет ведь...
    http://echo.msk.ru/news/1444398-echo.html

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

В Луганській області є таке місто Алчєвськ. Зараз воно знаходиться під окупацією раїссі. Рашисти прийшли захищати туди руцкіх і руцкімір. Сволота безграмотна.

Ось світлина сім"ї Алчєвських, на честь яких назване місто. Ні тобі касаваротак з лаптямі, ні какошнікав з фафудьйой.
    Батько - засновник заводу, відомий промисловець, банкір, купець Олексій Кирилович Алчевський.
    Мати - Христина Данилівна Алчевська, поетеса, педагог, засновник благодійних організацій.
    Діти - Григорій відомий як педагог-вокаліст і композитор, Іван був співаком зі світовим ім'ям, Христина, дочка Алчевських, була українською поетесою, перекладачем і педагогом.

"Я прозріла давно!
    І для нас бачу я,
    Що за хмарами сонце не згасло,
    Вже зібралась до купи народна сім'я,
    Залунало відродження гасло!.."

Ось який світ зруйнував і продовжує руйнувати Мордор.

• Подобається Подобається x 13
  7. Porucznik Jeblonski

Треклятая хунта виновата, однозначно! :russian_ru:

• Подобається Подобається x 3
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Чому мені їх не шкода?

• Подобається Подобається x 2
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Потому что нельзя продавать Родину за банку тушенки: можно получить войну, разруху, голод и что-нибудь похуже.
    Ходили на "референдум", картофельно-морковные выборы? Получите ЛНР и всё, что она под собой подразумевает.
    Теперь ждите готового: когда придет сюда украинская власть.
    Где украинская власть - есть отопление, свет, вода, зарплаты, пенсии.

10. Gron

Gron тафгай

Я не сепаратист.
    Але ги-ги-ги

11. Silver bullet

Украина через суд требует от России возмещения триллионных убытков за финансирование терроризма на Донбассе
    http://www.ostro.org/general/politics/news/458998/

Шо за ги-ги-ги?

12. Gron

Gron тафгай

Звичайна реакція на Ваше безапіляційне ствердження.
    А що ?
    Доводитиме, що всюди де немає війни є опалювання та гаряча вода ?
    Чи до війни було.
    Чи взмозі назвати "це" пенсіями ?
    Ну про зп промочу.
    Яка страна такий теракт такі зп .

13. Silver bullet

Якщо у вас чогось нема - є відповідні служби, звертайтесь, запитуйте. Я живу у Харкові, вода гаряча 11 місяців в році, при тому дуже гаряча. Опалення завжди нормальне.В кімнатах зараз тепло - 21 градус.
    Пенсії не такі як в Європі, звісно, но якщо нормальна була зарплата, не в тіні заробляв, то і пенсію одержите...Головне - це є влада, є кого взяти за жабри. А там де ходять укурки з автоматами, мовчи та диш.

А ось центр Разумкова провів опитування, хто як в Україні оцінює своє матеріальне становище (до якого класу). До середнього класу себе відносять майже 50%. Так що не треба ги-ги.

http://razumkov.org.ua/ukr/poll.php?poll_id=986

• Подобається Подобається x 2
  14. Gron

Gron тафгай

Співчуваю.

Якраз у мене все є.
    Я про більшість мешканців хрушьовок та спалєн, наприклад в Одесі.
    А своє ги-ги я залишу при собі, якщо ви не проти.

15. Silver bullet

Та не треба)

16. Gron

Gron тафгай

Чого ?
    Ви ж центр, цього Розумкова, в оману вводите.
    Він так не тільки "середній клас" порахує, а навіть Харків до Детройту порівняє чи до Сан-Франциско.

17. Silver bullet

Та байдуже! Справа не в тому, з ким рівнятиме Грон, а в тому, що народ почуває себе непогано)

18. Porucznik Jeblonski

Объяснительная "оплотовцев", расстрелявших "скорую", которая ехала с включенными мигалками.

• Подобається Подобається x 4
  19. Gron

Gron тафгай

Хто сказав ?( c)
    Я Вам торочу, що десь 500 тис. мін. мешканців Одесу не мають гарячої води та опалювання, мають проблеми з виключенням світла, а Ви мені про міфичний середній клас та диру Харків.
    Який середній клас, отямтесь.
    Якщо цей Ваш галімий центр прав, то я повинен дзвонити у Форбс, бо він до мене щось не приходить сам.

20. Silver bullet

Не торочте, краще дайте лінк, де ви таке взяли. Пів Одеси не мають гарячої води та опалення? :facepalm:

Про "середній клас" для тих, хто в танку, ще раз: ніхто людям, яких опитували, не надавали ознак середнього класу у Сан-Франциску.:) Просто спитали, якщо брати три категорії (четверта - "не знаю як відповісти"), то до якої вони, по іх думці, належать.

P.S. "Дира Харків" - більш цього не кажіть.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)