Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Видно города стоят практически пустые некому уже оружие в лапы тыкать для изображения перед СМИ "местного населения"... (пока российские войска в окопах шифруются)

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Странно, что в такой сверкающей и вяликой, ужасно богатой рашковании (это не я придумал, а сам Педриарх Кирилл сегодня об этом дристал) вообще существуют бомжи. Как-то это не вяжется с рязанскими опусами (где ты, друг ситный, у нас к батареям притронуться низя) о преуспевающей стране. Как-то не скрепно это все... Пичаль.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

За статистикою вони мають 42% всіх природних багатств Землі.
    Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла

• Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Школа № 63 не работает, пацаны собрались поиграть в футбол. Показали пацана раненого, сказал, что они часто приходят на стадион. Вообще на этом поселке осталось около 10% населения. Это п. Октябрьский, где родился Ахметов, и учился он в этой школе. Стрельба со стадиона в этот день не велась

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Обсуждение произошедшего в 63 школе г. Донецк

Пишуть, що велась.

• Подобається Подобається x 2
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

С аэропорта по стадиону тоже не велась, тем более. Стрельбой по населению отличаются как раз разрозненные банды ополченцев, им вообще минские протоколы до задницы. Они и между собой разборки со стрельбами устраивают.
    Примечательно, что с рашинского канала быстренько прискакали брать интервью у раненого мальчишки в больнице, показывали...Для создания "картинки" чего не сделают, суки.

• Подобається Подобається x 8
  7. bubkaXF

bubkaXF Карти, гроші, два раба...

и 1% умственного потенциала

• Подобається Подобається x 7
  8. Коньъ Пегий

Роися вперде.[​IMG]
    Дохрена Владик взял на себя с такими цитатками. Как, впрочем, и остальные русишшвайны скрепнутые. Осторожно, Кровавый Пастор придет за вами, бог не дурак. Украина есть и будет, а у вас - мирная земля над головой.

• Подобається Подобається x 7
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А де цей мудозвон, "луганчанин україномовний", вже не заходить?

10. Коньъ Пегий

Паспорт ксерит.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, його попросили прописку показати?

• Подобається Подобається x 2
  12. Коньъ Пегий

Он его потерял, потом нашел, короче мутняк. Ярко вспыхнула звезда - и погасла.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я попросила скан-копію печатки від мєнтовки, яка виїхала на той момент з міста. Із написом, як він сказав "З оригіналом згідно" :)

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ----------

Якщо бути об"єктивним, то написане було наступне:

Там ніде нема про те, що такий референдум "імєєт мєсто бить".

Бабченко належить до тих одиниць росіян, що нас активно підтримують. А це в хуйлостані реально небезпечно. Сьогодні чекісти вбили актора Олексія Девотченко, який виступав проти хуйловлади і підтримував Україну. Не так давно вони вбили за те саме Новодворську. Тому те що роблять такі люди, як Бабченко, Девотченко, Новодворська - громадський подвиг.

Ось ще одна з його статей. Я відчуваю те саме. Як так можна?:

• Подобається Подобається x 8
  14. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

В такие моменты мне особенно остро становится жаль японцев. Куда им до уровня развития Западной Монголиии... :cry:

• Подобається Подобається x 6
  15. Flametta

Flametta Well-Known Member

Павел Вовк

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Та борони Б-же, пане Мікі, особливо після того, як Ви його остаточно затаврували, як прибічника єдиної Расєї та посібника сепарів в інформаційному просторі.:nea:

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ще одна Ірина! Господи, та що ж це робиться? В темі Крим дві налетіли на чоловіка, який сумнівається в рабонакопичуванні, але то - дитяче белькотіння в порівнянні з цим.

• Подобається Подобається x 4
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Суцільний трьоп щодо своїх російських проблем в які я, як не росіянин, не пхаю свого носа, але ось це заслуговує уваги:
    "Это будет последняя война для России, потому что процесс распада этноса уже практически завершен. Моральная деградация нации уже практически состоялась. И эта война только добьет её.
    Эта территория населена отдельными группками и сообществами агрессивных озлобленных людей, случайно соединенных друг с другом внешними обстоятельствами, ненавидящих всех прочих, кто не входит в их стаю — и никакой нации здесь уже не существует".

Про яку "націю", якої "здесь уже не существует" Бабченко говорить?
    А яка там в Росії вона була і є, та нація? Там є, на мій погляд, чечени, татари, калмики, башкири,.. але до цього часу не знаю про таку націю, як "рускій". Шо воно таке? Може сам Бабченко, Пу.тін, Жіриновскій, Кобзон, Шойгу... рускіє? Я насправді не розумію про яку націю в його дописі йдеться, але на мій погляд це чергова руская словесна еквілібристика, або те, що вони про себе, як про націю, винайшли в останні роки і про що я "напрочь" не знаю.

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

Чесслово, мені не до жартів, се-е-р.

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Читаю ватні пабліки, от знайшла тему про те, як потрапити в ополчення Новоросії (там, до речі, повно охочих з Росії) і написані телефонні номери українських операторів.
    Взагалі, хто знає, є ж технічна можливість припинити обслуговування окремих номерів? Позбавити їх зв"язку? Чи навпаки є можливість прослуховувати/відслідковувати розмови за цими номерами, щоб потім використати як докази для суду або зараз, щоб знати, куди стріляти, образно кажучи?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)