Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та даунбасята жили з радістю під паханом і сім'єю. Боготворили.

https://www.youtube.com/watch?v=_X4PsDtJI0o

Хто бидлоті винен?

• Подобається Подобається x 4
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Дмитрий Коваль, участник Майдана, киевлянин.
    https://www.facebook.com/dmitriy.koval.7/photos
    Человек ПОНИМАЕТ.
    И это хорошо, что есть понимание и его озвучивают.
    Без понимания причин, без исправления ошибок, которые были сделаны за 23 года, все жертвы будут напрасными. И будет возможность рецидива, например, в Харьковской области...

• Подобається Подобається x 2
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Как говорил мой бывший сотрудник, бывший зэк, его потом повесили в гараже на лампочке, "Витя наш, он зону прошел, жизнь понял". Так это в Никополе, а в далбасе там экстаз был от него вообще.

• Подобається Подобається x 1
  4. Un.Known

Прекрасно.

Сподіваюсь, знає, як перевиховати таких, як в моєму пості вище.

:facepalm:

5. ELiKA

Вы от тех, кто в Вашем посте, не очень далеко ушли.

6. Un.Known

Не переходьте на особистості, Еліко. Хоча... принаймі проілюструєте на людях "жіночий апломб", котрим любите в приваті помахати. Ну і справжнє лице Даунбасу.

7. ELiKA

Простите, но это совет для Вас. Воспользуйтесь, а потом советуйте другим.

Это Вы его регулярно демонстрируете публично
    Если бы я судила о жителях Галичины по некоторым экземплярам ... :pardon:

Останнє редагування: 23 лис 2014
  8. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Вчора з ютубу видалили, тому запощу ще раз. Для гарного настрою та підняття бойового духу :uaflag:
    http://www.youtube.com/watch?v=_T47Lq7uaDY

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Еліка, я тебе розумію, але це занадто. Глядіти на цього ще довоєнного ублюдка, то можна зрозуміти і галичан...

Un.Known, Ви ж достатньо грамотна, аби Вам не повторювати вкотре і що, слава Богу тепер зна весь світ, про отаких потвор в людському образі...
    Пам'ятаєте, німці знімали на свою хроніку слов'ян дебільного зразку, та ще й після короткого курсу шприців Менгелє? А цій донбаській тварюці, та ще по фейсу й лапотній, усі 23 роки Незалежності вприскували кожен день те, що вам в Галичині і не снилося... Я відповідаю за свої слова - за усі 23 роки Київ, навіть при Ющенку, пальчиком не повів, аби припинити ту промосковську вакханалію на Донбасі... Скільки про то можно говорити?
    Може мені теж нагадати і синків В. Чорновола і Ганзю Герман та тих, хто обкакався вже після цього Майдану? Так у вас там кацапів поштучно, а у нас більше 30% і, якщо не отака дебільна плебсівська тварюка, так тварюка при краватці та при портфелі...

Дурний кліп і дурні розборки...

10. Un.Known

Не радьте мені, і... самі знаєте що.

Не подобається щось - тицьніть, де я вас особисто оцінюю.

А до тих пір не звиздіть до вітру.

Ще один подібний допис - і я в демократію перестану бавитись.
    О, Мікі, доброго вечора.

Ну ми ж не маленькі, правда, і Ви, здається, не схильні узагальнювати?

Тоді скажіть мені, як Ви особисто боролись з промосковською вакханалією, якщо Ви були свідомі, що така відбувається? (Я чомусь впевнена, що Ви навіть розумієте, що я маю здання, ЯК, і це моє питання не для того, аби Я могла ВАМ сказати - з себе треба було починати. А тепер скажіть, скільки вас ТАКИХ є (було) на Донбасі).

А потому маю друге питання - а чому це сталось саме на Донбасі?

11. ELiKA

12. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна. Особенно с учетом того, что именно Элика живет практически под оккупацией и она на свою голову этого точно не призывала, как и мои родственники, хотя быдловаты там хватает. Только был мой старший сын за год до событий в шахтерском поселке на Донбассе и поразился какой-то беспросветности... Действительно отдали (еще при Кучме) на откуп криминалитету (то ли сил не хватило, то ли ума, то ли рассуждали "после нас хоть потоп")..
    Что сейчас об этом рассуждать, находясь самим не под обстрелами...Нужно просто крепить свою армию и выметать свою хату...

13. Un.Known

Ні, я просто застосую правила форуму там, де Ви їх порушили.

Тому що це дуже легко - робити постійні випади до модера, а потім кричати про використання службового положення.

14. ELiKA

15. Un.Known

Хто віддав?

Хто винен в тому, що не було четвертої можливості?

Зет, я, до речі, відмежовуюсь від звинувачення "Донбас у всьому винутий", але - невже Ви переконані, що рядовий галичанин мав вирішувати проблеми Донбасу, якщо рядовий донбасянин пальцем не ворушив?

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Брейк
    :flag_of_truce:

17. ELiKA

18. Un.Known

Еліко, мені по барабану, як у вас правила.

І мені по барабану, що вам приємно, що ні. Ви мусите усвідомити, що спілкуючись на форумі, я не мушу питатись Вашої згоди коментувати Ваш пост, і - найчастіше, мій коментар Вас особисто навіть не стосується.

А от Ви, коментуючи мій неприємний пост, мусите пам'ятати про правила форуму. Або не коментувати.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Чому саме на Донбасі? А дуже просто, тому що тут після Криму найбільший відсоток етнічних росіян. Раніше про це було не дуже зручно говорити навіть серед націоналістів. В Криму - офіцерське російське, а на Донбасі - плебсо-люмпенівське і теж російське. Таких росіян, як, наприклад, Еліка, відносно мало, а бидлятини з правом голосу тьма-тьмуща...
    Можно було з ними по-любому працювати, вкотре повторюсь, якби Київ усі 23 роки палець об палець не вдарив, аби змінити тут розкладки в місцевій владі. Навпаки, виключно завдяки центральній владі вчорашні напьорсточники і шапкосніматєлі пришли до влади не тіко в Донбасі, не тіко накопичили крадіжками сотні мільярдів, але й приперли на побєдной колєсніце на царський трон в Київ...
    Все можна було зробити з тим Донбасом на державному рівні,, але не робилося нічого...
    Що стосується моїх особистих потуг в цьому сенсі, то скажу,- робив, і не тіко, як громадський діяч, все що міг... Але не можна, як кажуть, об'ять необ'ятноє...
    Можу тіко нагадати, аби довго не говорити, що на 20-ти річчя НРУ в держаній нагороджувальній речиці написано буквально так: "Нагороджується... за особистий внесок у відродження і розбудову Української Держави та активну громадську діяльність."
    Як я розумію київська влада просто вимушено це зробила, як і вимушено я заповнив перед тим величезну анкету, здав фоти, та ще копію моєї багаторічної трудової...

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Прошу тебе, заспокойся.

• Подобається Подобається x 6
  20. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Как работают ватные боты.
    Обратите внимание, какие люди у них на аватарках. :mocking:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)