Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Олю, Андрухович, це один з прикладів "пішущіх", і навіть хороших письменників, які можуть верзити в політиці казна-що. Він, наприклад, пише, що "во время разговоров со своими друзьями из Германии они все-время смягчают видение украинской ситуации." А хто у нього друзі? Та такі ж, його колєги, німці. А чи зна Андрухович, що вони і їх співгромадяни мають колосальну інформаційну російську накачку в самій Німеччині? А чи зна Андрухович (я про це вчора ввечері по РС почув), що росіяни стали вєщать двома каналами TV німецькою мовою на всю країну? Експерти пояснюють поступливість німців тим, що Німеччина до цього часу, мол, відчуває свою вину за Гітлера і тому дозволяють Пуйлу оту вакханалію в німецькому інф. просторі. А чи знає Андрухович, що той простір зараз Кремль використовує майже виключно для того, щоби виставити Україну, як нову фашистську країну в центрі Європи? Слухаючи таке, я фонарєл...
    Олю, я вчора слухав німця, якого росіяни запросили на традиційну конференцію з історії, але цю конференцію вони перевернули так, що там були до такої міри антиукраїнські перебріхи, причому дикі, в результаті яких німецька делегація відмовилась підписувати підзумкову резолюцію...
    Коли я те слухав, то захотів на ніч кави без молока... бо слухати то було неможливо...
    Андрухович, ось про це знає? У нього там неабиякі є можливості для того, аби не просто вопєть у свох публічних виступах: "У Европы больше взаимопонимания с Россией, чем с Украиной", або, ще вище " Евросоюзу и без Украины было непросто, а теперь еще и это провальное государство со своей плохой кармой. От такой страны лучше держаться на безопасном расстоянии, думают европейцы»
    Отакої, і карму всій Україні забєбєніл, і про те, як європейці про нас думають, теж сказав...

Як мінімум панікер і радість для таких, як наш тут данєцкій Тімоха...
    А за більше говорити не хочу...

• Подобається Подобається x 9
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть знає, раз ви знаєте.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Ооооо, добре шо не приходить на ЛФ писати "Нас зрадили, злили олігархи, зашостоявмайдан?, незатогинутьнашіхлопці!!!".

3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Курск в свое время входил в Русь изначальную, ту, что москали потом прозвали (или обозвали :diablo:) Киевской Русью, а значит является исконно-украинской территорией.
    У меня прабабка тоже была родом из помещиков Курской губернии.:)

• Подобається Подобається x 4
  4. ollan

ollan Well-Known Member

Если не врут злые языки, то это министр экологии днр, собственной персоной.
    Такое впечатление, что у них все министрши проверенные и надёжные, в некотором роде, гражданки.:blush:

5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Проверены электроникой.

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хороша міністр.:good:

7. ollan

ollan Well-Known Member

Новороссия - в мировом масштабе или пуп Земли.

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Я уже начинаю сомневаться, не фейк ли. Бо мне прямо щас презентовали другого министра днр. И шо характерно, тоже министр экологии.
    Так, что, может, и брешут люди.

• Подобається Подобається x 1
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так у меня и фамилия украинского происхождения, в Науке и жизнь вычитал. А вообще следуя вашей логике и Новгород украинский город:mocking:

9. Коньъ Пегий

Миссия, возложенная на Русский мир... На руцкий мир бог не возложил, а положил и махнул рукой Земле - ипитесь сами, я устал от этих рашкованов. Больше я не нахожу объяснения их поведению.

10. Тим22

Мой сосед поехал за гуманитаркой от ДНР, раздавали в бывшем Минугле, только сначала заставили политинформацию прослушать минут на 40

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бірюков написав, що НАТО бере під свій контроль нашу реформу армії. Добрий знак.
    Може нарешті матимемо нормальну армію. Припиняться жахливі випадки насильства в армії. І сподіваюсь, що військові стануть справжніми патріотами України, а не так як було.

Ну і не москальський так це точно. Новгород входив до Ганзейського союзу ще у 13 віці, коли мацквою ще не пахло. Аби ви знали історію Новгорода, то не сміялися б, а розуміли, що це була справжня трагедія.

Останнє редагування: 18 лис 2014
  12. Коньъ Пегий

Прикладами не били?

13. ollan

ollan Well-Known Member

Я как эту объяву увидел, так сразу вспомнил к/ф "Карнавальная ночь".
    - Лектор готов?:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  14. Тим22

Такими трагедиями полна мировая история, а новгородцы паиньками не были, ушкуйники начали грабить Сибирь задолго до москалей, да и на Киев новгородцы не раз ходили. А что за довод Москвы тогда не было, так и Варшавы тогда не было, а столицейц стала в 16 веке, и ничего, поляки по этому поводу не переживают

15. Forpost

Forpost Стоїк

нє перша кращіша

16. ollan

ollan Well-Known Member

Согласен. Более экологически чистая.;)

• Подобається Подобається x 5
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не український а галицький. Васальні землі Галицько-Волинського королівства.

• Подобається Подобається x 7
  18. ollan

ollan Well-Known Member

Что-то, видать Пyтин в Австралии ляпнул чой-то не в тему, бо Ангела трохи возбудилась.
    Ми будемо посилювати економічні санкції проти Росії – Меркель
    http://www.radiosvoboda.org/content/article/26697392.html

• Подобається Подобається x 6
  19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Нет. Ни в одной летописи Новгород не идентифицировался с Русью-всегда упоминался как Новгород.
    http://exlibris.org.ua/nakonechny/r03.html

• Подобається Подобається x 6
  20. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А зачем она в болоте сидит? :crazy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)