Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо воно таке те Гиві? Грузин?

2. Gesser

Gesser Well-Known Member

Мене не обходить скільки років Ви на цьому форумі, а той факт, що я тільки-но прийшов, на мій погляд, свідчить лише про те, що форум працює і більш анічого. Питання було - чи досі Ви в місті, чи виїхали?

• Подобається Подобається x 2
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та скільки можна повторювати - та що сказав би Кравчук, так той мільйон комуністів і робив. А вся та маса совкового суспільства пішла би куди повели за налигача... Я це знаю і так думаю ще з тих пір, а не сьодні придумав...

Це вже історія, але її треба знати, щоби краще уміти розбиратися в сучасному... А я в тій історії парився нє понаслишкє

• Подобається Подобається x 1
  4. Hase

Hase зайчик

Тобто як в європу? Європейського союзу на той час ще не було. Та і ким були політики у ВР? Ситуація нагадувала сценарій "раби на свободі".
    Вести вперед любу країну можна лише, якщо є створена еліта, а яка вона була колись? Ну і особливо не змінилася і зараз...
    В той час ВР майже повністю складалась з нових людей. Комуністична парламентська еліта складалась з високочок - голів колгоспів і дрібних районних партійних "висуванців" (зрозуміло що за походженням вони були "від плуга і сохи"). Народна Рада складалась переважно з таких же селян, тільки трохи інших, які пройшли трохи краще "обтирання" в наукових інститутах і спілці письменників.
    Про те що комунізм завжди був "робітничо-селянським" (читай "рагульським") мабуть нагадувати не потрібно. Отже "селянин при владі" (пан з Івана) є сам по собі стихійним лихом, незалежно від того в якій державі і при якій ідеології це відбувається.

• Подобається Подобається x 4
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

А куди ж пішли країни Балтії, га? А вони раніше нас вийшли з СССР... Тут головна думка в тому, що треба було галопом валіть від Росії... Шо ще тут неясного?

6. ollan

ollan Well-Known Member

Интересно, на чьи деньги финансируются такие учебные заведения?
    Кто-то из луганчан может подсказать?
    http://informator.lg.ua/?p=47524

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Повторю приклад Грузії, де прийшли керманичі, які випереджали розвиток суспільства. Але, суспільство все одно відкатило все назад.
    І головне - як совкове суспільство могло би іти в Европу? По команді такий похід не відбувається. Европа - не совок, а антисовок.

• Подобається Подобається x 3
  8. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Фельдмаршал Домбабве, которому для взятия Авдеевки не хватает аж целого взвода.
    https://www.youtube.com/watch?v=sJZLlTzZyo8

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

А мне интересно, какой смысл разрисовывать парты в камуфляжные каляки-маляки?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

А шо румуни або болгари були кращими за нас?
    А куди ж пішли країни Балтії, га? А вони раніше нас вийшли з СССР... Тут головна думка в тому, що треба було галопом валіть від Росії... Шо ще тут неясного?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А до цього? Звідки воно прилізло? По ходу пастух якийсь.

11. Hase

Hase зайчик

Прибалтика це дещо інше... оскільки Україна - країна транзит. Причина такої ситуації надзвичайно проста: ГЕОГРАФІЯ
    територія знаходиться в абсолютно унікальному місці, практично ми живемо В Наша КОРИДОРІ зі Сходу на Захід.
    Жити в коридорі - вигідно, якщо цей коридор КОНТРОЛЮВАТИ. Бо тоді можна з кожного проходящого-мимо збирати БАБЛО.
    Але це стосується не тільки нафти і газу, про які зараз так багато пишуть. Це стосується і звичайних ДОРІГ, якими через Нашу Територію перевозиться просто неймовірна кількість різних матеріальних цінностей.
    Але окрім нас, місцевих мешканців, на цей Транзит є дуже багато бажаючих НАКЛАСТИ ЛАПУ. І це - зрозуміло.
    Тому тим, хто "накладає лапу" дуже вигідна "сіра-ніяка" ситуація в Україні.
    А для того, щоб створити таку сіру-ніяку ситуацію, потрібно щоб в Україні жили саме сірі-ніякі люди.
    І саме така порода людей створюється за допомогою постійно-оновлюваного Синдрому Набутої Безпорадності.

12. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А фиг его знает. Про Моторолу даже в википедии есть, а про Гиви ничего не известно.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не можна порівнювати менталітет балтійців, які всього 50 років були під Мордором, і українців. Аналогії не бачу.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:mocking: А в Большой Советской Энциклопедии?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не пригадаю, аби вони були у складі Мордора.

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тут з"явився якийсь Gesser. З цим краще до нього.

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Ага, смешно. :) Там еще Пушилин есть, он назван "государственным деятелем". :pardon:

18. ollan

ollan Well-Known Member

Я же к чему и веду - есть у лугандона деньги на всю эту херню, а для пенсионеров, за них же проголосовавших, нету.
    Да и доктор, чего-то затих о своей работе и доходах. Не говорит на чьём он сейчас содержании под клятвой Гиппократа ходит.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та було приблизно те ж болото з Живковими та Чаушеску.

20. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Отдельные ватные особи начинают думать?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)