Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ты ничего конкретного не сказал:)))

• Подобається Подобається x 2
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На жаль, нічого б не вийшло. Естонці завжди вважали себе естонцями.
    А от половина (образно) українців вважала себе такими самими "руськими іванами".
    Ще буквально рік-півтора тому я чув в Київській області (під час виборів) від простих людей, що не приведи господи бандерівців наобираємо у владу. Зараз наступило просвітління. Приклад - недавнє посилання на Харківський форум із суддею-снайпером.

• Подобається Подобається x 4
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

А що Ви взагалі знаєте про виступи у Луганську? А цей виступ Вам, рідненька, здається поодиноким, тільки тому, що Ви не вважаєте за потрібне пошукати інші приклади, бо вони не укладаються у Вашу струнку картину світовідчуття.

...http://www.newsru.com/arch/world/29nov2004/protest.html

...Ні, це ажніяк не крапка. Там дуже багато знаків пунктуації, шановно. І першим з них, для мене, йде знак питання.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Скажи ти...:morning1:

4. Коньъ Пегий

Я жду конкретики, как дипломатично противостоять против российских танков суверенной ДуНР. ;) Пардон, кричащего далбаса.

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я вам не рідненька.

Нагадаю, що я з Донецька. І не треба вішати локшину про васстанія в Донбасі. Не було їх.

6. Коньъ Пегий

"ОБСЕ зафиксировала три колонны военной техники без опознавательных знаков на Донетчине"
    Суверенитет приехал, херург?:))) Прекрасная демократическая диалектика. Беги встречай, тортик не забудь.

7. Gesser

Gesser Well-Known Member

Перепрошую, звичка:give_rose:

8. zet

zet Дуже важлива персона

И мои родственики говорят, что не было такого. Хотя одна семья и так собиралась уехать в РФ (там брат мужа). Но уж точно не через создание ЛуГандона или чего-то схожего. А теперь стали беженцами, бросив дом и квартиру. Слепили сепаратисты для бандитов вольницу по указке из РФ, а заодно и оккупантов пустили на свою землю.

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Мені все єдино, звідки Ви родом, але володіння предметом суперечки у Вас на межі норми. Зараз я почую, що тут зовсім не було патріотів, всі тут суцільна вата, неспроможна до роздумів і таке інше.

Я тут розпочав вивчати іспанську, і от що Вам, Омо, скажу: "huevo" - це не тільки "яйце" іспанською, а ще й рівень володіння Вами проблемою розвитку патріотичних рухів на Донбасі!!! Ще раз перепрошую...про всяк випадок:pardon:

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

А я кажу запросто могло бути, якби була воля у керівництва України. Народний Рух тоді мав величезний вплив, а населення, в масі, були ще совєцкими громадянами. Тобто для них вищим керівництвом країни було би достатньо організувати відповідні передачі на ТВ, випускати газети, і всьо... той народ, поки на нього не стала впливати Росія через комуняк, пішов би туди, куди сказала влада...

Я тоді працював на шахті, де було більше тисячі комуністів і був осередок Руху з десятком його членів... І вся та тисячна парторганізація була в дупі в порівнянні з деятком рухівців... З нами рахувалося все вище керівництво шахти і це абсолютно без перебільшення...

Все можна було зробити, якби Кравчук був справжнім патріотом України, а не тою, до речі, падлюкою, яка силоміць роздала українські паспорти усім-усім

• Подобається Подобається x 1
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

Патріотичний рух в Донбасі :haha: Може ще й масові виступи були?

Да вы тролль, батенька. :russian_ru:

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

А як він міг бути іншим, якщо суспільство було таким самим, як він?

Закони еволюції не перестрибнеш. Он, Господь послав грузинам Міхо і Каху, які випереджали розвиток суспільства і все одно суспільство взяло своє.

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

А можна запитання, Омо, коли ласка? Якщо Ви, як стверджуєте, з Донецька, то коли Ви з міста виїхали? Чи може Ви, з чадами та домочадцями, ще й досі там?

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Батечко???? о_О А казала, ща не рідненька мені,,,:pardon:

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Прошу пана, вам не заплатять за сьогоднішній день. :)))

Ома з Донецька, як модератор вам кажу. І перестаньте флудити.

Хоча... що вам ще залишається...

14. ollan

ollan Well-Known Member

Доктор, а в каком режиме Вы работаете? Сколько смен в неделю, по сколько часов? Кто и в каком объёме оплачивает сейчас труд медработников?

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Є такий совєцкий анекдот, коли голова колгоспу на зібранні в клубі каже своїм односельчанам про те, що за пагану роботу їх завтра будуть вішать.
    І голос із залу: "А вірьовки з собою приносити???" І в цьому була глибока сутність радянської людини... Вже про це говорено-переговорено...
    Може Вам нагадати, як починалися "шахтарські" страйки 1989 року? Будь ласка,- вони почалися строго по команді вищого керівництва СССР. І до тих колон під керівництвом директорів шахт прямо під Білим Домом шахтарям підвезли продукти і напої, яких вони не бачили в очі вже кілька років... Так що ролю лічності в історії ще ніхто не відміняв... Кравчук - падла краснопуза,.. і весь хрєн да капєйкі

Різні країни ми з Грузією, різна вага наших країн в світі... на Грузію напала Росія і Захід зреагував на те зовсім не так масштабно, як таке сталося з Україною...

Ще раз повторю, що якби поперла Україна на усіх парах в Європу ще з 1991 року все було би інакше... Нашу Незалежність тоді за кілька днів визнали десятки провідних країн світу...
    Треба було користуватись тим,.. а що зараз говорить...

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я вже 10 років на цьому форумі, а ви тільки прийшли. Кого ви тут лікуєте своїми казками про Донбас.
    Ось справжній Донбас. Я вже наводила цю статтю. Повторю, як не боляче. Бо це моя мала Батьківщина. І нічим ці люди від тих псковських матерів, які взяли у зуби гроші за загиблих синів і мовчать, не відрізняються. Донбас, колись частина козацького краю і Слобідської України, москалями спаплюжений вщент.

http://ipress.ua/articles/zabitaya_sotnya_donbassa_89953.html

А зараз Фіма Звягільський йде в Раду від 45 округа Донецька і буде відкривати перше засідання.

А ви тут про васстаніє Донбасу щось розказуєте.

• Подобається Подобається x 8
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба було в Україні запровадити буддизм і монастир Шао-Лінь...

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як це було можливе при вщент совковому суспільстві і більшості комуняк у парламенті?

19. ollan

ollan Well-Known Member

Концовка статьи совсем не понравилась.

Last edited: Nov 14, 2014
  20. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Фельдмаршалу Гиви опять не везёт... :facepalm:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)