Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Мабуть так, це початок пошуку компромісу. Але щось пійшло не так і припинення вогню залишилося лише на папері. Зараз знову почнеться: а хто перший почав? Як у дитячому садку, прости Господи! Не знаю я, хто перший! Он, навіть ОБСЕ вагаєтья у висновках, а що ж про мене казати? Якби я знав, мабуть би балотувався у президенти.

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

Я на них не дивився, бо не володію інформацією звідки ті цифри взялися.

2. Gron

Gron тафгай

Хіба вони здатні рахувати ?
    А що у ціх ледарів в коморах, таргани та павуки.

?

• Подобається Подобається x 2
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

я його не дуже читав.. але здається, що гугл-перекладач перекладає краще :)
    Його згадували, а він не повертається...

4. ollan

ollan Well-Known Member

То есть, никаких собственных мыслей на этот счёт у Вас нет?

5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ага!!! :pardon: А у вас тут просто клуб інтелектуальних роздумів щодо долі людства взагалі, та Донбасу - окремо. Такі ж емоції, щиро присипані брудними образами та блюзнірством. Ніякої конкретики, самі заскорузлі штампи та спроби прикрити за образливо-принизливими дописами власну розгубленість та страх перед можливою повномасштабною війною.

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

Є. Але не думаю, що вони Вам потрібні. Тому залишу їх для тих, хто ще не залишив надії побачити Україну єдиною.

Last edited: Nov 13, 2014
  6. Gron

Gron тафгай

Нє, зато є "мислі" кургіняна, та їх посіпак, на кшалт єфрємова та ко.
    Це троляка, а ми всі, нібито нема чим зайнятися, ведемось на його пургу.

• Подобається Подобається x 4
  7. Gesser

Gesser Well-Known Member

Омо, шановна, я Вам особисто нічого доводити не повинен. Мене ж чомусь не цікавить звідки Ви, скільки Вам років, чим заробляєте на життя. Для мене не важливо - чи є у Вас граматичні помилки у дописах, чи Ваш рівень володіння українською письмовою достатній для освіченої людини. Чому ж Вас, дорогенька, так хвилює все перелічене в мене? Особисто для мене важливо єдине: чи здатна людина до врівноваженої розмови? Не розчаровуйте мене, душа моя!!!

8. ollan

ollan Well-Known Member

Если Вы думаете, что я обращаюсь к Вам на этом форуме ради того, чтобы поприкалываться, пооскорблять или поунижать Вас, то Вы глубоко ошибаетесь.
    Ладно. Попробую ещё раз.

Если бы мне это было не надо, я бы Вас ни о чём не спрашивал.
    У меня есть мысли по поводу выхода из создавшейся ситуации, пару вариантов, но они достаточно жёсткие и кровожадные, настолько, что мне самому жутковато. Поэтому я и интересуюсь, может у кого-то есть более-менее реальные варианты, как разрулить всё это малой кровью.

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так уж виходить, що дійсно забагато! По всьому виходить, що не може обраний вами уряд обіймати необіймане. Це для нього важко...Ну то й що ж, нехай шукають легких шляхів.

10. ollan

ollan Well-Known Member

Делаю последнюю попытку на нормальное общение, а там как карта ляжет.

11. Gron

Gron тафгай

Вы, святой. (? )

• Подобається Подобається x 1
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Вряд ли.:mocking:

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, мрія (здається так те ваше мєчта перекладається) Педро не Галичина, а Україна. Не Украина а Україна. Справжня, українська. І не має значення чи вона в межах Галичини чи по Збруч чи по Дніпро. Головне без данбасссса.
    За таку Україну воював мій батько. На жаль, покійний. І був би я молодший на якийсь десяток років, я б не протирав штанів біля компютера, а пішов би і вложив би парочку ваших данбасссскіх бидляків. Щоб життя було прожите не надаремно.

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я мабуть навіть знаю які. Скажу більше, деякі з цих варіантів вже втілюються у життя саме тут, у Луганську. Я - практикуючий хірург, і я знаю, що кажу. Сам неодноразово стикався з непростим вибором - лікувати або різати?! Те, що робить Україна тут - це середньовічна вівісекція. Шляхи, які обрані владою задля оздоровлення, ажніяк не спроможні привести організм до одужання. Поступова ампутація неблагонадійних ділянок, без спроби терапевтичного втручання - це вершина непрофесіоналізму.

15. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Дальше можно было ничего не писать. :facepalm:

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Перепрошую, шановний! Чому ж останню? Хіба ми вже спілкувалися? Мені здається, що тут зі мною тільки Матільда спробувала гідно розмовляти. Помиляюся?

17. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А как ты протерапевтируешь Гиви и Моторолу? :))) Да ты гонишь, херург.

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

А Вам не рекомендую читати далі. Там багато букв, а воно вам потрібно?!!!!

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А шо стобой гидно? Ты уже 3-й вечер несешь ахинею сопливую, взагали по загалям метровые простыни.:)))

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, то ви лікар? До деякої міри колега. То може ви поділитесь досвідом, як лікується гангрена чи рак? Поділіться з форумчанами. Бо деякі думають, що гірчичники в цих випадках дуже ефективні.;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)