Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, так не дарма кацики бюджет редагують відштовхуючись від ціни 60. Вже не за горами.

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

О боже, только не это...:hang1:

• Подобається Подобається x 1
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Второй день уже динамика радует.

4. Caraul

Caraul миється в бані

5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

О, рязань. И второй день, как не в бане:)))

• Подобається Подобається x 4
  6. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, интересно же услышать мнение человека. А то, он только взывает, заламывая руки, а своё видение правильного развития процесса не высказывает. А читать о том, что нас никто не любит, на нас всем наплевать, сэкономили на пенсиях и т.д. - просто трата времени ни чём.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вам,точніше Елці, дав цифри, а Ви - емоції.

Стосовно цифр маєте заперечення?

8. ollan

ollan Well-Known Member

Тогда, если честно, мне на это было наплевать. Сейчас испытываю тихое злорадство.:blush:

9. medwedo berlogsoni

Могли б і не запитувати. "Отнять у Сени деньги и разделить".

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Ув 2008 році не було санкцій. Російські банки могли брати кредити за кордоном.
    Зараз - дулю (кукіш)

• Подобається Подобається x 5
  10. Gesser

Gesser Well-Known Member

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, хтось казав шо Донбас і вугілля не потрібні?

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Насамперед я хочу, для початку, ввімкнути телевізор і побачити там не лоснопиких чиновників, які розвалившись у кріслах у студії, наприклад, Шустера, розпотякують щодо необхідності силового тиску на захоплені території, не дивлячись на величезні втрати, а почути який розвиток ситуації бачить, наприклад, пан Яценюк, Порошенко та інші. Тобто саме ті, які повинні б були мені довести, що шлях, який вони обрали для країни може бути тільки таким, а не іншим. А я б їх послухав і може б дещо скоригував у ставленні до цього шляху. А поки цього немає, я бачу єдиний шлях - шукати компроміси. В лоб вже не вийде! Ні в України, ні в ЛНР-ДНР...

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

І що - скан-копію печатки з неіснуючої мєнтовки надав? Ги-ги.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ти не забагато хочеш, корегувальник?:)))

• Подобається Подобається x 3
  15. Exitus

Exitus Well-Known Member

хм.. він мені нагадує персонажа з нашого місцевого форуму.. той теж українською писав і теж озивався як з луганди...

• Подобається Подобається x 2
  16. medwedo berlogsoni

Які можуть бути ще компроміси? Створення тридцятикілометрової зони і припинення вогню, обмін всіх полоненних на всіх, амністія тим, хто нікого не вбив - це не пошук компромісу?

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Чоловіче!!!! Ти помиляєшся!!! Ходять, ще й як ходять! І забирають все, що заманеться. Люди кожного дня виїздять з Луганська до Станиці Луганської (бо живуть там, а працюють - у Луганську), туди де стоять українські військові, і кожного дня чогось недораховують у власних коморах. Таке ж саме коїться і в Луганську: може солоні огірки з домівок й не забирають, але у дорогих крамницях зараз 100% розпродаж, тобто все даром...Бери, не хочу!! І щодо гуманітарної допомоги - це теж, шановний, фантастика. Народ її не бачить вже декілька місяців. А виїхати дійсно, можно куди завгодно, хоч до вокзалу, бо далі не вистачить грошей! Ось так...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це навряд. Новоросійські мавпи з автоматами нічого більше не вміють як стріляти, вбивати і грабувати. Як тільки їм це припинять, вони здриснуть туди, де це можна робити. Думаєте, вони стануть вчителями і лікарями? Нонсенс.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

І українська теж була як з гугл-перекладача?

20. hrim

hrim Well-Known Member

Не бзди, тролю, в темі. Найзадрипаніший хірург, яким ти представився, не може мати риторику тампона.

Тролям змінили настанови. З бравурного на емпатійний, вибачальний, спамлячий. Супровід чергового етапу введення військ. Вербоване чмо з місцевих. По мові.
    Через таких засранців як цей, зомбоорганізми Росіїї далі рухаються в прірву.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)