Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не побивайтесь так, візьміть себе в руки.

• Подобається Подобається x 2
  2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

І це ніхто не слухав Донбас?;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так тримати! :rock:

• Подобається Подобається x 1
  4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Кем вернулись?"Ватниками"?Или украинскими патриотами?
    Вот в чем вопрос!

5. Gron

Gron тафгай

Ви про що ?
    Може мені вуха заклало, громогласні ви наші (? )
    Заручники влади, змі, та України, блін
    Смішне стадо, навіть смішніше ніж стадо до якого ви мріяти приєднатися.

6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Були би нормальні вибори (маю на увазі без війни у регіоні), результати були би трохи іншими. У нас фактично не було агітаційної частини. Були і деякі неприємні моменти з кандидатами по мажоритарці...

У нас ще 20 областей... Чому Ви тільки ЗУ і Донбас берете?
    Я по декількох виборах рахувала відсотки по партіям. так от, якби ВСІ виборці Донбасу проголосували за ПР, а інші розумні і перспективні області ці політсилу проігронорували - ПР ні до якої ВР не потрапила би.
    Але ж і Харків, і Запоріжжя, і Дніпро.... Голосували за ПР і КПУ...

Останні вибори не аналізувала, бо по наших округах це неможливо.

І головне - фальсифікації, які іноді сягали 20%....

Це я Вас процитувала, це Ви так нас бачите...
    І така цитата не робить честі жодній людині... ((((

7. ollan

ollan Well-Known Member

И сколько, на ваш взгляд, из них добровольных "заручників", а сколько реальных? Сколько из них было идейных строителей Лугандона, которые весной с иконами на перевес блокировали военных, сколько из них пошло в ополчение плюс их семьи, сколько просто за идею голосовало за лнр-ы, днр-ы, новоросси, путин-прийди, мы-расия...?
    Я хочу, хоть примерно, сориентироваться, сколько там реальных жертв-заложников, а не пострадавших от ветра головы своея.

8. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Это уже все фигня. Главное, что в далбасе уже растят молодое поколение пиарасов в садиках и школах под чутким руководством алкаша Пургина и слесаря Захарченка. Вот это реальный головняк - чистая ненависть к Украине чистых невинных детишек. Далбас все дальше и дальше с каждым днем.

• Подобається Подобається x 4
  9. medwedo berlogsoni

Я Вам скажу так. Пам"ятаєте Шарика, з якого ваш колега зробив людину.
    І що потім Поліграф Батькович йому сказав: кто Вам дал право мою голову ` полосовать`?
    Зараз покласти десятки тисяч бійців для визволення Донецька, щоб ті, що залишаться в живих, почули: Кто вас сюда просил?

Чи просто слати туди гроші, маючи страшенний дефіцит бюджету, інфляцію, величезні державні борги?

Старі люди по цей бік фронту також не можуть собі дозволити багато чого, але багато з них (моя восьмидесятилітня мати) жертвують свої десятки -двадцятки на армію.

Поки що люди, що померли з голоду, по Донецьку не валяються, як валялися мої рідні і близькі в 33-му році. Багато з них в різному віці від року до восьмидесяти померли з голоду.
    На Донеччині ще до цього далеко. Гроші-пенсії давати не треба туди, а гуманітарку: пшоно, олію туди шлють звідусюди, і з України, і з Росії, і з Європи.
    Кордонів, таких, як були в тридцяті роки, немає.

• Подобається Подобається x 8
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. Gron

Gron тафгай

12. ollan

ollan Well-Known Member

Всё зависит от времени взращивания. Если этот процесс будет недолгий, то не страшно - дети, как пластилин, опять таки, если кто-то будет заниматься этим вопросом. Но если процесс затянется, как прогнозируют некоторые наши выдающиеся спецы, года на 3-4, то лучше с Донбассом попрощаться прямо сейчас - меньше жертв будет в процессе и отсутствие геморроя на десятилетия потом.

13. Коньъ Пегий

Петухам с автоматами не масло нужно, а деньги, и харчи они будут намеренно блокировать, чтобы вонять на весь мир про голод плять. И этот плач про пенсионеров будет теперь постоянный.

• Подобається Подобається x 4
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви дуже узагальнюєте. "Донбас" далеко не весь підконтрольний ДНР, а максимум половина. А коцапи так взагалі по старій звичці цей міліпиздричний клаптик називають цілим "Юго-Востоком".:)))

• Подобається Подобається x 3
  15. Коньъ Пегий

За 3-4 года там все вымрут, если наши их сдадут и рашкования их не приберет.

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Еще и кричат - когда, мол, Одесса, Днепропетровск, Харьков, Запорожье проснутся! Феерические идиоты. Спасибо, но нам и с хунтой ништяк.

• Подобається Подобається x 5
  16. ollan

ollan Well-Known Member

Да, неправильно выразился.:blush:
    Правильно: "...прощаться с лугандоном прямо сейчас..."

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, вони вже проснулися. Дали ваті физди і вже не дрімають.:)))

18. medwedo berlogsoni

Пройшли б на "ура".

https://www.drv.gov.ua/portal/!cm_core.cm_index?option=ext_num_voters&pdt=1&pmn_id=127

За посиланням. Кількість виборців Донеччини - 3337017, Луганщини -1789631, всього виборців України - 36496770

Задача четвертого класу: (3337017+1789631)/36496770х100% = 14,05%

Легко побачити, що регіоналів у владі було б 35 чоловік лише завдяки двом областям Донеччини.

І крики "куда всє смотрелі!" були б недоречними.

Чому ми з Жванецьким і стверджуємо, що Донбас покриває кілька західних областей, як бик овцу.

Навіть якщо б не було фальсифікацій, а явка - рівномірна по всіх регіонах, пропорція залишилася б та ж.

ЗІ. Ви помітили, що я на аватарі не випускаю калькулятора з верхніх рук?

19. Коньъ Пегий

Точно. Ведь реально ввалили.

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)