Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

А зачем? Лучше молоденьких красивеньких и глупеньких (слава Богу идиотов там после зомбоящика достаточно) и зарабатывать натурой в Европе. Будем за газ с РФ расплачиваться.:haha:

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо це й траса Ровеньки-Антрацит, то цій фотці десь пів-року.

• Подобається Подобається x 1
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

Исправлено

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Эта фотка еще на Цензоре в апреле болталась.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

7. ollan

ollan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  8. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Молодцы какие. Может, все-таки будет у нас что-то? Или может, Путин сдохнет, или грохнут его свои же... Ой, хоть бы.. Сегодня вроде Чубайс опять где-то сказал, что бизнес от эскалации конфликта сильно страдает, и надо это прекращать.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я в шоцi, як ця гнида говорить з мамою. Кацапскiй мiр.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А історія може зробити зигзаг. Раптом може стати модним серед футбольних фанатів Росії "Слава Киевской Руси", у них в голові сформується думка, що саме Київ рятує Русь Святую, і чим більше у них поліцейськими кийками будуть вибивати цю думку, тим міцніше вона там засідатиме.
    Той же молодий ФСБ-шник, що воює на боці України, казав, що найбільше, що його приємно вразило, це - майже повна відсутність "небілих" в Київському метро.
    Якщо фанати заб"ють собі в голову, що російська влада нищить руських, наводнюючи Москву (Москвабад) мусульманами, годує Кавказ і тому подібне, то буде щось таке, "что это неслыхано".

Не те, щоб я націоналіст чи расист, зовсім навпаки, але я висовую написане вище, як можливий варіант розвитку подій.

Що ще може думати молодий російський фанат, довідавшись, що українців і українських росіян на Донбасі вбивають чеченці і осетини?

11. Mathilda

Вот что еще думаю. Может быть, местные смотрели на колорадские митинги и думали, что все опять само рассосется, как в 2006 году (тогда ведь не проводили никаких операций). Оно, скорее всего, и рассосалось бы, если бы Россия активно не поддерживала сепаратистов. Но не для всех местных это было очевидно. То есть, для них это выглядело примерно так: в 2006 придурки ходили с флагами, Киев не обращал внимания, и все успокоилось. В 2014 опять ходили с флагами - и Киев направил войска. А Путин как бы и ни при чем. :sad:
    Плохо, конечно, что в 2006 за них не взялись. Тогда это был пробный шар - прокатило, и потом уже ФСБ работало не покладая рук. Вот и получилось то, что получилось.

12. medwedo berlogsoni

Думаю, то не мамаша. Можливо, він так звертається до дружини.
    Голос у жінки моложавий.
    Хоча, звичайно, мат-перемат у спілкуванні російських росіян - звичайна справа. Знаю, що стверджую.
    І лексика у жінки не така, як у людини старшого віку. "Я б сфоткалась, конечно" - так літні жінки не скажуть.
    А слово "мамулечка" син навряд чи став би вживати по відношенню до матері.
    Можливо, у цієї пари така заведенція після перегляду фільму "Не может быть!" Куравльов використовував слово "мамулечка".
    Це - мої міркування, які не заперечують того факту, що в російській армії - форменний бардак, і в даному епізоді руські трохи обхойдокались.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Та то ще добре, що мама його так само не відповідає.:crazy: Є такий їхній фільм "Старухи". Я, як подивилася, то хотілося і очі, і вуха і руки помити з милом і перекисю водню, тільки того, що побачила, почула і брала в руки цей фільм . Старі бабки, а до молодого мужика такими матюгами говорять, що очі на чоло лізуть. Дегенеративна нація! :bad:

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Почему же не взялись, взялись. Пацаны поставили эту палатку на площади, флаг повесили, никто на них не обращал внимание, через некоторое время исчезли, сообщиличто прокуратура завела на них дело. Никаких митингов не было

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Цікаво, покарали їх чи ні? що в результаті тої справи відбулося?

Тут не прокуратура, тут СБУ тоді ще мала б на корені зарубати той сепаратизм. Але маємо, що маємо.

16. Mathilda

Ну, видимо, теми пацанами все и ограничилось, а до главных деятелей ведь не добрались. Листья срезали, корни остались.

17. medwedo berlogsoni

А нафта сьогодні на два з полтиною долари ще впала

• Подобається Подобається x 4
  18. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Не имей сто рублей, а имей двух рабынь.
    Назвался рабом, полезай на хунту.
    И т.д.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Чі ни собитіє... Та ота нафта кожного дня падає, вже ніхто не дивується... А от я сьодні з дерева впав,.. Гінкго білоба називаєцця... і з цього дерева ще ніхто і ніколи, як чувал не падав, а тим більш, як слєдствіє, за комп не становився,.. бо сісти не можу

І оце дійствітєльно сравжня подія...

20. medwedo berlogsoni

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)