Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Все "вирішилося" якнайкращим чином:
    Оце, я розумію, робота!

Приїхав на місце, побачив, лоба перехрестив і поїхав додивлятися цікавий серіал по сателітці.

• Подобається Подобається x 3
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

medwedo berlogsoni, для розслідування тре мати спеціалістів.. а наглядачі - то наглядачі.... ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якраз офіційна вальцманопаганда і розповідає байки про "скромну техніку ополченців" і самооборону, що славить Аллаха.
    Принаймі ЖОДНОЇ офіційної заяви, яка б зачіпала бізнеспартнера Вальцмана, ВВПуціна, ми не отримали. Тому легше на поворотах. Росія - стратегічний партнер вальцманоїдів, Пуцін - вождь семенолів...

4. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Да-да, с невинными такими глазками: "А что вас удивляет?"
    А то, что ОБСЕшникам посторонних в машину подсаживать запрещено. И управлять машиной могут только комиссары, а не посторонние. Ну а то, что миссией ОБСЕ в Домбабве заправляет гражданин Хуйлостана, так то и вовсе не должно удивлять, ага...

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Предпочитаешь гуманитарный халявный "Роллтон"?

• Подобається Подобається x 2
  5. Exitus

Exitus Well-Known Member

VasMT присвячуэться ))):
    [youtube]WRxyFoEKw3M[/youtube]

===

А енто.. так.. для розслабления тому же абоненту
    [youtube]81dkh6SL2js[/youtube]

6. bubkaXF

bubkaXF Карти, гроші, два раба...

Харьковские рабовладельцы передают вам привет))

• Подобається Подобається x 9
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Какой милый опус. Жаль что фэйк... :wacko:

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А что это за калибр 4 мм

9. Exitus

Exitus Well-Known Member

Простоак.. ))
    [youtube]hHkhzNLHC4g[/youtube]
    Єнто ист осколки астероїда, пусченніеє Голсдепом у направлениіі Рассеюшкі-матушкі.

10. Gesser

Gesser Well-Known Member

11. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Все тут знают, что милиция не исполняла своих обязанностей, когда только начались эти сепаратистские движения. Можете темы посмотреть здесь за тот период - мы все время об этом говорили. А какие у Вас к претензии к участникам этого форума? Разве здесь есть те, от кого это зависело?

12. Exitus

Exitus Well-Known Member

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Матільдо, у мене нема ніяких претензій до учасників цього форуму, окрім того, що деякі завзяті хлопці (чи дівчата?) дивують мене своєю безпідставною активнітю щодо натискання кнопок...:mocking: Накидали мені шпал до карми, аж смішно, чисто тобі діти. Да якби так не трапилося, я б навіть здивувався! Нічого дивного!!! Стереотипи вкрай живучі. От чому нас звинувачують у тому, що ми тут всі разом зазомбовані темою бандерівців, а самі продовжують бачити всюди сепаратистів та маргіналів? Навіть дивно, чому так сталося, що ми з Вами розмовляємо різними мовами, живемо у різних країнах, які зараз практично знаходяться у стані війни, а якось знайшли порозуміння хоча б у тому, щоб не кидатися брудом в обличчя один одному? А ті, кого я вважаю співвітчизниками, шукають якесь підводне каміння у кожному моєму дописі? Так, я не настільки однозначно сприймаю події на Донбасі. Але невже не маю на це права? Я намагаюся відверто відповідати на питання, якщо вони виникають. І що натомість? Безпідставна недовіра, спроби спіймати за язика, якісь образливі випади...Навіщо?

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

:dntknw:

14. Hase

Hase зайчик

Розкажіть про зарашній будень людей, що ви бачите на вулицях, хто зараз живе з цивільних у Луганську ( більше старі люди?). Чого чекають у майбутньому луганчани?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ця контора на повному путлєровському забеспеченні. Про це ще грузини кричали криком у 2008 році. Гнати покидьків з України сраною метлою, від них тільки шкода, працюють на агресора.

• Подобається Подобається x 5
  16. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Будні у всіх свої:

...ті, хто мають роботу, заклопотано на неї поспішають, бо можна запізнитися (транспорт ходить як йому заманеться)

...ті, хто втратив роботу, намагаються її знайти, тому виглядають знервовано-розгублено

...пенсіонери поводять себе якось дивно: кожного дня пересуваються з якимось викликом на обличчі, нібито їм всі щось заборгували (я вже промовчу про те, як більшість з них поводилася під час бойових дій!!! це був адовий сором: билися у чергах за водою, рвали один одного під час роздачі гуманітарної допомоги, звинувачували молодь у їхніх бідах, незважаючи на те, що майже всі вони мають родичів, які без сумніву їх тут покинули і поїхали шукати кращу долю...). Але серед цих сивих дикунів були й ті, хто мовчки потертпав від спеки, спраги та голоду...їх хотілося якось підтримати, але вони майже завжди починали мотиляти головою, мовляв, я справлюся, не турбуйся!

...наразі молоді, дітей, дорогих автівок побільшало, це правда!!!

...на що очікують мешканці, важко сказати, я вважаю, що всі хотять миру. Але, як на мене, найстрашніше те, що люди звикли до горя і майже не співчувають тим, кого зараз спіткала така ж доля, як і Луганськ влітку!!! Так, тут коївся жах: гинули діти, народ полягав від обстрілів кожного дня десятками, горіли домівки, але люди гуртувалися, підтримка проміж собою була величезна. Люди кожного часу приходили до тих, в кого був радіоприймач (електрики не було!), щоб почути новини про перебіг подій, в надії, що країна про них не забула. У серпні надія вмерла! Стало зрозуміло, що на сцену виходять зовсім інші дійові особи, яким місцева гопота тільки заважатиме. От так і живемо. Спалахує якась надія, та спритно гасне...

18. Hase

Hase зайчик

Дякую за відповідь! а яка робота? Невже люди отримують якісь зарплати?

Тобто по вулиці можна досить безпечно ходити? Мародерства ще відбуваються? Можна спитатися, чому ви залишилися?

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А хто виплачує зарплатню ?
    От , наприклад, Вам?

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Гессер, Ваші мантри про країну, яка вас забула, вже обридли, чесно. Ви мені вибачте, але навіть українська мова у Вас якась штучна, тобто навіть російськомовні украінці все одно інакшою украінською пишуть, ніж Ви. Таке враження, що то росіянин пише.
    Але це так, ліричний відступ. Ви розумієте, що краіна воювала і воює дотепер за Донбас і за власну незалежність чи таки не розумієте??? Ви хоч новини читаєте якісь? З якої Ви реальності? Ви не в курсі, що щодня гинуть і солдати, і мирні мешканці, вгадайте, чому.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)