Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Exitus

Exitus Well-Known Member

Та я й бачу, що самі проблеми... а раніш не було... цікаво )))

• Подобається Подобається x 1
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я вообще не понимаю в чем проблема для специалистов. Воронка находится в той части футбольного поля, которая ориентирована примерно на северо-восток, я не специалист и не могу определить по воронке откуда снаряд, как призывает medwedo berlogsoni. Но в комиссии ОБСЕ д.б. такие специалисты, кто перевел их доклад может скажет на основании чего они приняли такое решение. Кстати снаряд был не один, может ОБСЕ определило направление по другим снарядам

3. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Ото нехер было кормить всю Украину.
    Теперь пущай тебе хунта в уши будет, а не наушники.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 2
  5. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

6. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ему пофиг.. у него работа и ничего личного )))
    ===
    ЗЫ.
    [youtube]3iljrBXkoLo[/youtube]

• Подобається Подобається x 4
  7. Gesser

Gesser Well-Known Member

Отакої?!!! о_О Я нагнічую? Я провокую??? Мабуть треба передивитися усі свої дописи, може я й насправді десь перегнув...:dntknw: А щодо їстівних уподобань, так я несмачний, до того ж можу впоперек горла стати...:rock:

8. Тим22

А что вас удивляет, работа миссии ОБСЕ невозможна без сотрудничества с ДНР, они вначале попробовали и попали в плен в Славянске. ОБСЕ это не скрывает, в новостях постоянно звучит, что члены миссии выехали куда то с представителями ДНР

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Да ладно тобі. Теж проблему знайшов: навушники))) натомість мені ніхто туди локшину не вішає. Були спроби, якщо відверто, але я вже великий хлопчик і не учора народився.

10. Exitus

Exitus Well-Known Member

Очень интерестно это СОТРУДНИЧЕСТВО..
    Правильно, пРопали независимые от .. а теперь вот... интересно

• Подобається Подобається x 3
  11. zet

zet Дуже важлива персона

Н-да... А вот уже и ветераны ГКЧП в фаворе....Как же круто П*утин ностальгирует. Что ж ты, Ельцин, натворил посадив на трон такого преемника...

http://kremlin.ru/news/46978

12. Exitus

Exitus Well-Known Member

Л1окшину.. куди.. нащо... ))))
    Я так розумію, що у вас (щодо інформації) локшину вішають, а в нас хунтакарателів завши було, що навішують... )))

Вішайте й надалі, ...

[youtube]G7joN8q-bo8[/youtube]

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Місце цієї жахливої події - під сепаратистами. До них звертайтеся. Вони брехати не будуть.
    Ще можна правду почути по ОРТ, Лайф Ньюс, від Кісєльова (який Дмітрій), Лаврова, Пууутіна.
    Тут зібралися люди, які однобоко трактують події.
    Кажуть, що російські танки колонами заходять на територію України, хоча то насправді - скромна техніка ополченців.
    І воюють на боці Новоросії також місцеві жителі, які з метою конспірації запустили бороди і говорять з чеченським акцентом. А деякі - навіть розріз очей поміняли. А укропропаганда каже, що то - жителі Поволжжя.

А винен у всьому Майдан, який не захотів законним шляхом оголосити імпічмент Януковичу. Пшонка в даному випадку, очевидно, був би на боці справедливості, тобто - Майдану.

Здається, я все пояснив.

• Подобається Подобається x 5
  14. Тим22

Это уже вопрос к руководству ОБСЕ, хотя я слабо представляю, как бы они перемещались по ДНР без сопровождения

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Хотілося б вірити, що там не просто спостерігачі та констатувальники фактів, а фахівці в галузі безпеки. А так виходить бо-зна що!!! Тільки-но пальцем не ткнули у бік напрямку обстрілу???

16. Exitus

Exitus Well-Known Member

А где руководство.. там П утина нэма... ;)
    Демократия и либирализьм там - допускают в наблюдатели даже представителей агрессора.

17. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Да.

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Пусть в Донецк едет, чего же медальке пылиться лежать... Поддержит молодых военных и питухов с колорадками.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Да ты что? И до сих пор ни одного колорада не убил?:))) Или это у тебя френдзона?

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Європа "вміє" розбиратися. Вона розбиралася в російсько-грузинському конфлікті і дійшла висновку, що росіяни кажуть, що грузини перші почали, а грузини кажуть, що першими почали росіяни.
    Латиніна колись з даного приводу сказала, що якби їм доручити розбиратися, хто винен в початку другої світової війни - німці чи поляки, вони сказали б, що німці кажуть, що поляки першими почали, а поляки кажуть, що першими почали німці.

Скажи зараз, що це ополченці стріляли на стадіон, і ті "випадково" переб"ють трубу з газом, що йде до Європи. Воно треба?

19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Не в Україні, а на Лу(цвірінь)і.
    А там і до Маскви.
    А твій Мордор визнає? Своїх по ночам ховають як злочинців.
    Це що б брати наші менші з голоду не здохли.Не одну ж водяру їм жрати?

• Подобається Подобається x 4
  20. Exitus

Exitus Well-Known Member

переб'ють, то так тому й бути.. але вони можуть перебити лише гілку на Донбасс :)
    На Европу, заборонено перебивати. ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)