Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Феерические камменты ватана на видео идут бонусом:
    https://www.youtube.com/watch?v=Fp_qMRC4U1k

(если кому мало, почитайте камменты ваты под видяхой на ютубе :facepalm: )

• Подобається Подобається x 4
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

А по темі можна? Невже нема чого сказати, Конячко? А щодо твого побажання потрапити під кулю, так всі ми під Богом ходимо...

3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Можно.Новая смерть для ватников и колорадов:
    РСЗО «Бастион»

• Подобається Подобається x 2
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Вот так бесславно заканчивается кровавая авантюра Путина против братского народа", - Немцов

http://voronz.in.ua/recomend/7-11-14-23207

• Подобається Подобається x 5
  5. Exitus

Exitus Well-Known Member

особысто для Gesser-чан:
    [youtube]IswRyNLYWnQ[/youtube]

• Подобається Подобається x 1
  6. Gesser

Gesser Well-Known Member

"....The SMM is unaware at this stage of the JCCC’s own response to this incident." (С)

Отакої!!!! І навіщо нам такий звіт? Що він проясніює? Що дітей на куски пошматовали, а вбивці десь он там, на північному заході?!!!

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Вибач, але не можу повністю оцінити посилання, звуку бракує))) Може розповіси у двох словах, про що ж співають молодики?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По темі скажу так.
    Є десяток фото, де місце вибуху сфотографовано з усіх боків.
    Є гуглькарта, де видно, як орієнтована загорожа поля, і де саме це поле знаходиться відносно аеропорту, Макіївки, Донецька.
    Є фото, де лежить м"яч і тінь від нього.Керуючись пропорцією діаметра м"яча до тіні можна взнати, коли зроблене фото. Орієнтацією загорожі - відкинути дзеркальний напрямок.
    На одному із фото вказано і пронумеровано бетнонні блоки, які відкинуто вибухом.
    Виходячи з цього, можна і самому визначити, звідки прилетів сняряд.

Займіться цим цікавим ділом.

І нікого не потрібно буде ні про що запитувати.
    Бо я скажу, що снаряд прилетів із крейсера Варяг, Ви ж мені не повірите?
    "Думайте сами, решайте сами", як співається в пісні.

8. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Конечно ходим. Просто не задавай тупых вопросов.

9. Exitus

Exitus Well-Known Member

А дійсно.. навіщо вам такий звіт... Звертайтеся до СК РФ, там усе заздалегідь знають. )))

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Тобто на відео вистачає трафіку, а на звук ні.. цікаво ))))

ЗІ. Нате Вам ще картинку )))
    [youtube]a5xSxGhlHfc[/youtube]

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

І де, перепрошую, ці машинки будуть битися: у Донецьку/Луганську/Маріуполі/Дебальцевому....Чи одразу перетнуть кордон та пійдуть до Московії? Щось мені підказує, що перемелять вони спочатку всіх без винятків тут, в Україні, а от щодо відкритого бою з Росією - є великі сумніви? Щось не поспішають у Києві визнати факт війни. Навіть смачні цукерки не припиняють виробляти, мабуть, щоб підсластити життя у російській провінції.

12. Коньъ Пегий

Что-то ОБСЕ мутит.

• Подобається Подобається x 3
  13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Звинувачення безпідставні, шановний!!! Якщо я не приєднуюся до вашого хору ура-патріотів, то лише тому, що звик співати соло. Може у Вашому дописі й насправді є рація: СК РФ знає щось таке, що примушує Київ терпіти це позорне, привселюдне побиття ременем, та призначати винними своїх громадян на окупованих територіях, замість того, щоб вирушити разом проти ворога!

А щодо пісеньок, так в мене трафіку вистачає - народ спить кругом, незручно якось)))

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Я дивлюся, яке б питання я не задав, все тобі здається тупим. Прям дива якісь, ага! І ніякої тобі дискримінації за місцем проживання, борони Боже, ні!!!:yahoo:

14. Коньъ Пегий

Далбас низависим. Ты есьм далбас, (Яроша, 22:148.)

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так часу бракує так, що не сказати! А хотілося б почути думку тих, хто володіє інформацією з місця цієї жахливої події.

16. Exitus

Exitus Well-Known Member

Яка цікава промова... прям таки ременем, а чому не камінням?.. )))

А навушники відмінили на окупованих територіях? ;)

17. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну якщо ми перейши від конструктиву до волохато-дрімучих штампів, то ти, мабуть, і є той самий бандерівець, який їсть хлопчиків сирими? Які ж живучі стереотипи, якими нас розважали всі 23 роки: тут тупий бидло-донбас, а там - люті фашисти-бандерлоги!!! І навіть справжня війна не змінила нічого у ваших хибних уявах, дорогенький...Нажаль.

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Та зламалися, кляті, а купити нові зараз проблема...:pardon:

19. zet

zet Дуже важлива персона

Читаешь их комменты, с радостью замешанной на нашей крови, и начинаешь присматривать дерево для гробика П*утина и его ближайшего окружения.

20. Коньъ Пегий

Ну если ты сам нагнетаешь обстановку и провоцируешь, чего бы с тебя не прогнаться? Да, я бендеривець, и ем далбасян.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)