Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Народ, наверное хватит этого оленя кормить.

• Подобається Подобається x 4
  2. manur

manur Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Это вам так хочется поделиться ответственностью с другими. Только виновны те, кто бегал с чужими флагами, кто блокировал украинские части, препятствуя стать на границе и закрыть их от внешнего вмешательства во внутренние дела, те кто оборзел до такой степени, что схватился за оружие в уверенности, что ответа не последует, те кто сегодня, и вы в часности, оправдывает сепаратизм. Надо было быть полным идиотом, что бы не понимать к чему это приведет.
    А начиналось все с выдвижения бандита во власть...

• Подобається Подобається x 3
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

Гаразд! Я вважаю винними у всій цій халепі ВСІХ ТИХ, ХТО УОСОБЛЮЄ У СОБІ ВЛАДУ. І тоді, і зараз. Бо не змінилося ні-чо-го, окрім того, що прийшла війна. І доки влада буде вказувати пальцем на призначених винних, вона завжди буде відволікати увагу від того, що робить сама. Чому Київ досі не засудив жодного представника ПР з Донбасу? Єфремов, Голенко, Клинчаєв, Кравченко і проча сволота досі гарно живуть у Києві. Може й не засуджують тому, що знають відому приказку: починаючи кримінальне провадження, головне не вийти на самого себе!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Коньъ Пегий

В Запорожье машину волонтеров подожгли. Эти скоты уже по все стране расползлись.

6. Коньъ Пегий

Ну, ясно. Виноваты все. Война сама пришла. Таки мудак эскулап и провокатор.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Подозреваю, что если и будут уступки, то ограниченные во времени. Причем, большинство направленные на восстановление инфраструктуры.

8. manur

manur Well-Known Member

Отут сказати нема що. Повністю згоден.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ов! До влади звертались?

Бо наразі тільки чіпляєтесь до кожного тут.

10. Gron

Gron тафгай

А ти нібито на фронті.
    Троль-доХтур, з інетом і по 18 годин постящий муйню, кацапо-ї...н.
    Нажаль, покищо, мені до вас не дотягнутись, але у мене там є кровінушка, яка отимєєт вас у всі дирки.

• Не подобається Не подобається x 1
  11. kym

kym Well-Known Member

Цей олень вивчає настрої в блогосфері. Бо як оказалось ці настрої майже на 100% співпадають з настроями суспільства. І цей олень має знати що настрої в українців радикальні. А злугандону вже починають робити резервацію. ВВели пропускний режим на вїзд /виїзд з зони тероризму.
    взагалі путін дурень якого світ не бачив. Серія тер актів у Франції активована бувшими агентами КГБ тільки розізлила европейців. Думаю тепер буде дана установка на жорстке знищення териростів і їх посібників де б вони не були чи на Донбасі чи в Парижі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ні в якому разі! Відповідальність за все мною зроблене чи сказане, тільки за мною. А от війною, так...є грішок...із задоволенням поділився би!!!

Якщо б я почав дописувати такі мохнаті штампи, мене б звинуватили у зазомбованості і прихильності до Кисельов ТБ! Те, що вам показали по телевізору купку навіжених, зовсім не означає, що так воно тут і було! Ви ж нам дорікаєте, що ми скрізь бачимо бандерівців та правосеків, а це ті ж самі штампи.

Покажіть мені, де я таке стверджував! Я дуже добре вчився у школі, щоб знати, що жодного разу сепаратизм не заохочувався владою. Те, що буде кров, я знав. Так що не закидайте мені зайвого!

Якщо Ви стверджуєте, що Януковича обрав лише Донбас, то повиніі або признати, що тут живе понад 54% населення, або, що за нього голосували не тільки тут, а ще десь...

Останнє редагування: 11 січ 2015
  13. manur

manur Well-Known Member

Моцно би файно було б...

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

А я й не кидаюся на амбразури з дурними очами! У мене свій фронт і сижу я тут, щоб не заснути, бо це марна спарва: кожної миті можна отримати визов до роботи. Але чого я перед тобою оправдовуюся? Хочу й сиджу...бо мені тут весело...:morning1:

15. Коньъ Пегий

Детское питание наконец-то деткам раздали.
    Террористы увеличивают количество и интенсивность обстрелов позиций украинских военнослужащих и населенных пунктов Донбасса, - пресс-центр АТО
    http://censor.net.ua/news/319471/te...strelov_pozitsiyi_ukrainskih_voennoslujaschih

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ой, я Вас прошу, не приписуйте мені своїх болячок! :nea:Блогосфера!!! Слова-то які! Да чхати я хотів на усю блогосферу взагалі й на оленів, на кшталт деяких дописувачів, окремо. Маю думку й кажу!

17. Gron

Gron тафгай

Ти про інетний фронт ?
    Бо те що ти доХтур, тільки наївний земляк, та шановний manur змогли повірити.

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

А ти давай, приїзди у гості! Поміряємося...:pleasantry:...у кого патріотизм довший...:sarcastic_hand:

19. Gron

Gron тафгай

У гості, хай до тебе фугаси прилітають, та гранати під час зачисток.
    Хоч я за ракети та бомби, але авіатори з пєтєй лажають.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чому б ні? І сьогодні в Одесі щось зірвалося. Працес пашьол, як казав класик. І піде дальше...
    Ось подумайте. Кого притягнуто до відповідальності? Сашко Білий поплатився життям. Деякі фронтовики вже сидять, бо чимось не догодили місцевій мразі. А далі? Кожний день ловлять то російського терориста, то донбаських. А хтось чув про суд над ними? Я вже не кажу, що ті що розстрілювали Майдан, чи місцеві бандити, є частково в Верховній раді, частково в бізнесі, майже всі на своїх постах.
    То чому не підривати? Адже відповідальності за це нема...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)