Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Наразі прийняти важке, але потрібне рішення на знищення всіх банд-формирувань і не зважати на втрати гьосеров-шмосеров, та елік з тимами.

Європа із Штатами звісно "погудить" про деякі "пєрєгіби", але позбавитись одним махом від овочефілів-совкодрочерів-кацапо-стада, від совкової промисловості, архітектури та надати досвід наступальної війни ЗСУ, варте цього на 100 відсотків.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

А буває, мій котику, страшно й жорстоко! Якщо й надалі діяти під гаслом: "Ліс рубають, тріски летять!", яким досі керуються люди з кулеметами та гарматми з обох сторін, то ті 4,7 тисячі мирних мешканців, які, згідно офіційним даним, загинули під час ведення бойових дій на сході, - це не фінал! Нажаль...

3. Gesser

Gesser Well-Known Member

:hi:

• Тупо Тупо x 1
  4. Gron

Gron тафгай

Та у нас в країні від автокатастроф гине більше.
    Кажу - треба проводити масштабну військову операцію і не зважати на втрати так званих мирних мешканців.

• Не подобається Не подобається x 1
  5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Цей рецепт дій Ви рекомендуєте для кожної з ворогуючих сторін?

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Исключительно ради мира на остальной части Украины.

7. Gesser

Gesser Well-Known Member

Це означає, що особисто Ви, тафгай, до таких втрат, скажімо, у рідній Одесі, готові?

8. Hase

Hase зайчик

Пане Гессер, мені направду шкода людей, які такі речі пережили, чи переживають, повірте, я знаю багатьох, які жили в таких умовах, яких катували і яких гвалтували. Мої сусіди із Іраку... Саме це і є війна і саме гасло кожної війни:""Ліс рубають, тріски летять!" Нажаль...
    Але у кожній війні є ще і ті, які її починали... "Хто підніме меча, той загине від нього..." святі слова, на які деяким начхати

• Подобається Подобається x 3
  9. metallic

metallic Well-Known Member

Любой другой сотрудник, тоже может пропасть с деньгами, на просторах чего-угодно.

10. zet

zet Дуже важлива персона

Да, жаль что вмешались россияне. Я уверена, что без их прямого вмешательства еще в Славянске, все закончилось бы митингами и большими уступками Киева. Теперь уступок не будет. Либо останетесь жить в "сомали", либо установится полностью украинская власть без всяких особых регионов...РФ же интересует только военный полигон на нашей территории, точно так же как Крым только в роли большой военной базы. В общем, доколорадились...

• Подобається Подобається x 3
  11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Тільки в нас чомусь кожного разу особи, винні за той самий піднятий меч, різні. У залежності від політичної кон'юнктури.

12. Gron

Gron тафгай

По-перше, треба знищити кубло дауеЄцко-лугандонівське.
    Якщо добивати ваших прихильників в Одесі, то я згоден і на більщу цифру.

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  13. manur

manur Well-Known Member

А у ВАС на даний момент - ХТО винен?

14. metallic

metallic Well-Known Member

Вполне возможно что будут. И очень большие. Украина не в том экономическом положении, чтобы ставить ультиматумы.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Поживемо, побачимо...

16. Коньъ Пегий

Уже видим.

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Вас цікавить особисто моя думка?

18. manur

manur Well-Known Member

Ну, вроді, так.

19. Gesser

Gesser Well-Known Member

Отакої! :vinsent: Да ви страшна людина, тафгай!

20. Коньъ Пегий

В Одессе опять взрыв, волонтерам машины поджигают... Мрак.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)