Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

О! Тепер трошки ближче до тексту, моя квіточко...:hi:

2. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ви, шановне панство, або маєте коротку пам'ять, або змінюєте правила в процесі гри. Хіба не цього (на кшталт - обгородити колючим дротом, нехай там всі ватники передохнуть) ви хотіли? Ну от саме це я вам і пропоную. Що знову не так?

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

4. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

[QUOTE = "Gesser, post: 2904282, member: 63454"] Вы, господа, или имеете короткую память, или меняете правила в процессе игры. Разве не в этом (вроде - огородить колючей проволокой, пусть там все ватники передохнуть) вы хотели? Ну вот именно это я вам и предлагаю. Что опять не так? [/ QUOTE]

проволоку потырили

5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Друзья твои мешают. Из ДуНР. Стреляют-с. На танках пишут "На Львов". Видел?:)))

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ви знову мені приписуєте нісенітниці! Я таких сайтів не відвідую і читати не стану, а якщо Вам вони подобаються, то цитуйте своїх улюбленців, я не заважатиму!

7. Gesser

Gesser Well-Known Member

розстріляти падлюк

8. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А ты почитай. Там много интересного.:)))

9. Exitus

Exitus Well-Known Member

Та пусть Губарева на-ночь слушает... не поможет, но "укачает" ;) :)))

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так всё равно - эти сайты или другие... :)

Вы же спрашивали - "кто говорит?"

Вам и ответ - Захарченко и "Абвер" , для начала. Можете на любых сайтах тоже самое увидеть :)))

Или по-вашему идея "Новороссии" ,как кусок Луганской и Донецкой области замышлялась?

Не смешите мои тапочки...

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Настрій Ваших капців мене не обходить! А щодо перелічених осіб, то якщо їхні висловлювання на сумнівних сайтах для Вас є авторитетною думкою, то пора зливати воду...:facepalm:

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

У Вас є досвід? Слухали чи що?о_О

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Я сказал, что "лидеры доведенных до отчаяния шахтёров" не намерены останавливаться на предлагаемой вами границе, о чем неоднократно заявляли.
    Вы усомнились...
    Я подтвердил.
    Что вас не устраивает?

14. Exitus

Exitus Well-Known Member

Звісно, в мене досвід слухати, читати і розуміти про що написано.. тому даю Вам рекомендації. Шо не так?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

О Боже мій! Так Ви чоловік? о_ОПерепрошую, рідненький, не ображайтесь! :hi:З цими змінами на сайті не завжди маю змогу передивитися профіль. Та й Ваші дописи мали відчутний присмак жіночої логіки. Ще раз перепрошую...Так про що це ми?

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ні-ні, все так! Просто я ніколи не слідую рекомендаціям, у яких я не маю потреби. Такі собі витрати професії...

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

А для вас кто "авторитетные мысли" озвучивает?

Путик, который говорил, что "в Крыму военнослужащих РФ нет, это силы самообороны...", "Мы не планируем присоединять Крым, это исключено...", "РФ не является стороной конфликта на востоке Украины и не оказывает поддержки сепаратистам..."

:crazy:

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Де я таке казав? :scratch_one-s_head:А щодо авторитетів, то для мене безперечними носіями істини є лише аналізи пацієнта. :)))Все інше потребує перевірки.

19. Exitus

Exitus Well-Known Member

Інколи треба таки погодитися на рекомендації ... "Такі собі" "витрати" сплатите надалі... гаспадина Сабураова поважаєте? :)))

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это был вопрос... :) Вопросительный знак говорит вам об этом :) .

Воду вы льете долго и нудно.

"Лидеры" квази-республик не считают нужным останавливаться на нынешних рубежах, поддержка их не прекращается от северного соседа.

Вы наконец ответите, с чего вы взяли, что "обрезание" Украину остановит войну и бандитизм?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)