Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Чого і вам бажаю!

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Йшлося про батареї (Гради, Смерчі та т.д.) Щось я їх не бачу серед хатин.

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ви взагалі відчуваєте різницю, скажимо, між гарматами росташовними на околиці села для оборони та Градами росташованими у центрі міста?

4. Gesser

Gesser Well-Known Member

А цього хіба замало? Я не мав на меті показати наявність у безпосередній близькості до житлових будинків саме РСЗО. Як на мене, то й цього вистачає, щоб зрозуміти: на цій війні НІХТО місцевих мешканців не враховує. Але, якщо ЛНР/ДНР - це не державне військо, а лише незаконні озброєні угруповання, для яких не існує поняття "військовий злочин", то, наскільки я розумію, регулярні державні війська не мають права не враховувати шкоду для громадян. Одна ремарка, якщо держава вважає їх своїми громадянами. А от тут у мене є сумніви...

5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Что он несет? Дохтур, ты в конце концов скажешь, что ты конкретно предлагаешь, или нет? Ты долго будешь ныть?

Останнє редагування: 10 січ 2015
    • Подобається Подобається x 2
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Что несёт? То, что и "мирные доведённые до отчаяния жители" в начало этой войны несли, блокируя танки армии страны, паспорта которой имеют, - " Нам не надо армии своей страны, уходите, у нас всё хорошо! Не будет вас - не будет войны!"

А через несколько месяцев под бандитами - " Где же пенсии? Почему нет продуктов? Почему нас никто не защищает от грабежей?!"

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  7. Exitus

Exitus Well-Known Member

та ныть он будет до нашего посинения... но так и не сможет понять разницу между расположены расчеты "в 300 м" и в поле от .. и расположены расчеты во дворе....
    Своих любимых "ополченцев", он не пойдет убеждать, что они не правы... минометемуподокном...

8. Коньъ Пегий

Нет - нет, пусть он ответит:))) Просто интересно. А то он как уж на сковородке, такое впечатление, что у него задача как можно дольше тут продержаться.

9. manur

manur Well-Known Member

То розтолкуйте нам, недалеким, яким САМЕ ЧИНОМ українське командування повинно проводити дії по визволенню окупованих територій від нєхароших тваринок.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Простым... Как на границе было - по солдатам стреляют, убивают, делают калеками, а в ответ... ТИШИНА.

Такие мечты, по всей видимости, у "гуманиста".

Когда всех, как баранов, перебьют, тогда "воля и труд" придут в Днепропетровск, Херсон, Запорожье и будет там тоже СЧАСТЛИВАЯ ЖИЗНЬ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Перейдут туда, где еще банковские хранилища полные, где есть, что взять в магазинах, но стрелять ВСУ нельзя - а то ж жители пострадают. Видимо пополченцев дустом посыпать надо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Gron

Gron тафгай

Да невже не зрозуміло, що цей "доХтур," така ж сама фігня як і приснопамятний форестер ?
    Якби ти ( доХтур )був такий завзятий, то фоткаф би реалні речі.
    Це галімий троль і місце йому на смітнику, поряд з форестерами чорнобильцми та інш сранью.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так складавается ощущение, что это он и есть. И манера письма похожая и аватар подобный :) .

14. Exitus

Exitus Well-Known Member

О_о Зачем? Ониж извидуца.. и некому будет писать нам тут.. про непонятношо :)))

15. Flametta

Flametta Well-Known Member

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну, якщо Вас насправді цікавить моя думка щодо подальших дій українського командування, то правильно я, мабуть, не відповім, бо не маю уяви щодо стратегії та тактики ведення бойових дій. А от упереджено та особисто я вважаю, що "...проводити дії по визволенню окупованих територій від нєхароших тваринок" (С) вже запізно! Треба будувати кордони й чекати: виживуть ЛНР/ДНР самотужки - добре, ні - така їхня селяві. А Україна повинна будувати своє життя так, як хоче більшість громадян: хоче ця більшість до ЕС та НАТО - треба виконувати її волю, а там - як карта ляже.

• Подобається Подобається x 1
  17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не відповідаю я за Ваші відчуття, вельмишановна пані, та й гадки не маю кого Ви маєте на увазі, але вважаю, що моя манера писання дописів не є якоюсь показовою чи унікальною, щоб можна було проводити подібні аналогії. Так дописують майже всі врівноважені люди. Не всім же колотити пилюку як деякі завзіті хлопці тут...

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

"Заметьте - не я это предложил!" (С):hi:

Ну це було Ваше бачення розвитку подій. Я цього не писав...

19. Коньъ Пегий

:))):))):))) "Собаки ведь еще бегают, значит не голодаете". Вообще-то Украина и так уже 100 перемирий предлагала, но дело в том, что твои друзья из ряспублик хотят на Киев идти. Понял, Херург? Так что номер не пройдет и войска будут стоять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вот кадр :) .

Чекати... Вже кордон э, де-факто.

На этой "границе" стоят вооружённые силы Украины, которые регулярно "дожидаются" на свою голову то обстрел из ствольной , то из залповой, то снайперский огонь. И гибнут там, каждый день, гибнут.

Чего они ещё дождутся?! Обещанного "лидерами доведенных до отчаяния шахтёров" рейдов на Львов?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)