Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Нє дохтур, я з нелюдями в однієй партії не був і бути не збираюсь.
    Я навіть в одній країні не згоден проживати з вами( металіками- еліками- тімами та інш лайном інетівським), а ти про партію глАголіш.

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Таки надо от далбаса забор отстроить, и хай там сношаются с Хутиным до посинения.

3. metallic

metallic Well-Known Member

Йому потрібна, повністю контрольована військова структура. А зараз серед сепарів, чиста махновщіна. От від неї вони і позбавляються. І якщо їм це вдасться, це буде дуже погано для нас.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну чому суцільна вата?
    Є й хороші люди. Подарунки роздають...

• Подобається Подобається x 1
  5. Коньъ Пегий

А для нас любой расклад плохой. Пока рашка под боком хутинская.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Навряд...
    "КазачкИ" будуть куралесити дома. Вони ще минулого століття себе відокремлювали від руських.
    Неспокій обов"язково перекинеться на територію Росії.
    Коли діла підуть швах, обов"язково треба буде "шукати" винних.

7. metallic

Во-первых, не поможет. Во-вторых, "там" они не останутся. Придут к вам в гости. В-третьих, прекращайте коверкать название региона. А то не ровен час, и Вас как жителя днепропетровской обл. будут называть например... Ну в общем, думаю вы знаете, как в некоторых футбольных круга днепропетровцев называют:blush:. А если нет, спросите у харьковчан, они подскажут :).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. metallic

РФ из под бока, никогда, никуда не денется. А описанный мною расклад, куда печальнее, чем то что сейчас.

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Що я вам скажу, шановні, я ані на хвилиночу не сумнівався, що всі мої спроби хоча б на міліметр здвинути у вашому мозку зневічену думку, яку вам так вміло туди заклали різні "експерти" та "політичні лідери", що тут йде війна, у якій ОБИДВІ СТОРОНИ відправляють до праотців десятки людей за один бій, ПРИРЕЧЕНІ НА НЕВДАЧУ. Але я намагався хоч трошки розбавити вашу теплу компанію однодумців, щоб нарисувавсь деякий паритет думок. Бачу, що марно! Вам тут дуже затишно у вашому вузькому крузі, так навіщо вам якісь інші вводні, чи не так?! Як вас почитати, так є одна, єдино правильна думка і вона ваша.

Я не вважаю, що все що зроблено на Донбасі з боку ЛНР/ДНР - правильно та законно. Але я впевнений, що "розбір польотів" з обох сторін ще попереду! І, якщо я хоча б намагаюся донести до вас мої хвилювання щодо подальшого розвитку подій, то ви, переважною більшістю, жадаєте крові. І от що я вам скажу, вельмишановне панство, ви її жадаєте, бо не знаєте зовсім, що воно таке - війна...

Можете скільки завгодно довго обзивати мене всіма вашими заїздженими штампами, призивати на мою голову гнів модераторів, волати про мою заангажованість - мені байдуже! Мене неможливо вивести з рівноваги, бо я бачу кожного дня те, що ви волієте не бачити за бравурними звітами речників АТО. А прийдеться...

P.S. Не виключаю, що це мій останній допис на ЛФ, тому хочу сказати вам, любі мої: нехай у вас все буде добре, а в нас - ще краще!!!

• Подобається Подобається x 2
  10. Коньъ Пегий

Я буду его коверкать, потому что от этого не зависит, придут ко мне в гости, или нет.

11. metallic

Все эти кизячества, искусственные и контролируемые кремлем НВФ. Как раз для таких целей их и создавали. Там где не красиво применять офф. силовые структуры, можно обойтись казаками. Т.ч. с ними тоже не все так просто. Они вполне могут стать под единое начало. У россиян будет больше проблем с местными авторитетами и махновцами, чем с заезжими.

12. Коньъ Пегий

Ты скажи конкретно - что тебе надо и чего ты хочешь? Без простыней метровых.

13. metallic

Зачем? Это не красиво, не культурно и лишено смысла?

14. Коньъ Пегий

Так там сейчас не Донбасс, а не пойми что. Поэтому абсолютно все равно, как там и что называют.

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Мене прям веселить Ваша неосвічена навіженість! :facepalm:Ви прям поплічник тих, до яких звернення рarteigenosse було й колись адресоване. Вчіть матчастину, тафгай, бо не відповідаєте жодній класифікації! :hi:

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Практично вже вдалося...

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ой, не кажи гоп! :dntknw:

18. Коньъ Пегий

Станицу Луганскую добьют скоро. Целый день бой. Привезли млять гостинчиков гуманитарных.

19. Тестер

Тестер піддослідний щур

Шоб вони поздихали до Водохреща!

• Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Exitus

Exitus Well-Known Member

Та не может он... уже два поста, которіе претендуют на полноту вИражения его мысли противоречивы по смыслу.

Но главное он сказал:
    Поєтому ждем, когда человек уйдеть в свое покращання....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)