Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GR_

GR_ Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Добре, коли ще є що хоронити. З сусіднього села на десять діб приїхав один з учасників АТО. Той взагалі розказував, що одного разу, на початку боїв, після обстрілу "Градом", тим хто залишився в живих, комбат роздав босовські пакети, щоб збирати рештки від наших хлопців... . А той "головнокомандуючий" продовжує перемир'я в так званому АТО. Я чомусь не розумію яке може бути перемир'я в АТО? Перемир'я може бути на війні. а не в АТО. Чомусь більш ніж впевнений, що не за Україну Порох переживає, а за свою дружину, дітей та бабло. Видно Пуйло попередив його про подальшу долю його, його сім'ї та бабла, от він і буксує... . Особисто я готовий йти на війну, але в одному батальйоні з Тягнибоком, Михальчишином та з іншими, їм подібними. Вони й так в Раду не пройшли, то якого милого не йдуть захищати Україну, вояки хренові... . "Рвати сорочку на грудях", показуючи свій патріотизм зараз нікому не потрібно, бери в руки зброю і вперед... . Коротше, ну їх .... .
    Порядні та справжні патріоти гинуть, а та скотина, яка все життя горлапанила про Соборну Україну, далі горлапанить і дивиться, що далі буде. Все, як в часи УПА, одні кидали клич і переховувались хто де міг, а інші втілювали їхні заклики в життя, втрачаючи життя власне. Нікому не вірю і воювати не маю бажання, але якщо й прийдеться воювати, то ніяку скотину в полон брати не буду.

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги...

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

Плюс.
    Плюс.
    Плюс
    Плюс.
    Плюс.
    Плюс.

5. kym

kym Well-Known Member

Політики ніколи вояками не будуть і не дай бог попадуть на фронт - все зіпсують. На фронті тре надійних щоб спину і фланги прикривали
    Якщо готові на війну то добровольчий батальйон ОУН -оголосив про набір добровольців у резерв. Це - кіборги. Хлопцям потрібна ротація. Якщо вони заберуться з донецького аеропорта і з Пісків то регулярна армія здасть аеропорт

6. VasMT

Та певно... Якби, бл, не ОУН, то і Київ би вже здали...

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо політики на фронті все зіпсують, то нафіга вони потрібні взагалі, пустослови тупорилі... . Тягнибок років 15 молодший за мене, а Михальчишин взагалі десь більше 20, то якого милого вони шастають по Україні, а не йдуть на передову, як рядові свободівці? Там хлопці з них дуже скоро зроблять справжніх патріотів. можливо навіть героями посмертно. Хай здобувають свій електорат, який просрали своїм балабольством. Єдине, що можуть, то валити пам'ятники Лєніну, який не чинить опору, а "валити" найманців в них "кишка тонка". Відносно кіборгів з ОУН в Донецькому аеропорту я не маю нічого проти їх героїзму, але не потрібно всі заслуги записувати на них і опускати нижче плінтуса регулярну армію. Шановний, Ви хіба не знаєте, що можливо приблизно 80% причиною того, що дотепер утримується Донецький аеропорт є підтримка артилерії та авіації. Якби не артилерія та авіація, то всі давно вже забули б про той аеропорт.
    Під час штурму аеропорта вони свою роботу виконують на 100%. Подивіться хоча в ютубі, що кажуть сами кіборги про артилерію та авіацію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. zet

zet Дуже важлива персона

Мелочь, а приятно.... [​IMG]

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені не йдуть з голови ті 13 наших гвардійців,що загинули в автокатастрофі. Кажуть,що через алкоголь, а не погодні умови...

• Подобається Подобається x 2
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Вообще-то, сомневаюсь, что водитель был пьян, вот ребята, быстрее всего, таки да..
    Я когда-то в Белоруссии накануне Нового года (30 декабря) попала в непогоду на грузовой машине. Столько много машин по пути носом в сугроб кювета уткнувшись стояло... Пока доехали, то ноги в коленях дрожали и не могла идти, пришлось до дома такси брать..А я ведь не за рулем была..Сначала снег, потом подтаяло и все это замерзло...

11. ollan

ollan Well-Known Member

Точно. И армию распустить по домам, если ОУН есть. А то, мобилизации тут устраивают, понимаешь ли.;)

12. ollan

ollan Well-Known Member

Говорят, водитель КРАЗа был под этим делом, плюс погодные условия.

13. zet

zet Дуже важлива персона

А сам он выжил? Беспредельщик....

14. ollan

ollan Well-Known Member

Да там всё пока на уровне слухов. Может, водитель КРаЗа и не виноват. Но, как я думаю, он если и пострадал, то меньше всех, бо по конструктивным особенностям, как говорят водители, у КРаЗа впереди 2 метра жизни.
    Слух про пьяного водителя КРаЗа вчера был озвучен на каком-то информ. сайте.
    Сегодня уже другие слухи.
    Да автобус "Богдан".
    Трагедия случилась на трассе Харьков-Ростов.Как я понял на участке спуска перед Арт постом ГАИ,если ехать со стороны Харькова.Участок начинается с поворота на Северск и почти до поворота на Артемовск,там до самого Славянска дорога по гололеду очень опастная,одни спуски и подъемы.Подробностей всех не знаю,но к нам в больницу привезли очень много пострадавших бойцов,практически все в тяжелом состоянии.Гдето 18 чел.
    Жена с подругой (волонтером) собирались 7-го идти поздравить раненных в больнице,но та позвонила и сказала,что не надо,там сейчас не до праздников.
    Дороги все не посыпанные и не чищенные,пипец какойто

Роман Бочкала
    1 ч. ·
    Общался с бойцами батальона Нацгвардии им. Кульчицкого. Это их побратимы вчера погибли в жуткой автокатастрофе, когда ехали на ротацию. Они винят в произошедшем командование батальона и утверждают: главная причина трагедии в том, что люди были нетрезвыми. Безопасная дистанция во время движения в колонне не соблюдалась, дисциплина была на крайне низком уровне. Это ж не лобовое столкновение было. Автобус с погибшими военнослужащими двигался ЗА Кразом. Бойцы требуют строжайшего расследования и проведения всех соответствующих экспертиз. 13 "двухсотых", 18 раненных... В голове не укладывается.

Там ещё КАМАЗ в ДТП участвовал. Поэтому, что там и как было пока не очень понятно.
    Вот фото с места аварии.
    http://espreso.tv/news/2015/01/06/fotoreportazh_z_miscya_trahichnoyi_avtokatastrofy_u_zoni_ato

15. kym

kym Well-Known Member

А ви знаєте що три рожка патронів для добровольців коштують 0.5л спірту.... А ви знаєте що Рапіру з якої луплять по сепаратах добровольці обміняли за джипа... А ви знаєте що приїхало два відставних офіцери артилеристи і за два дня навчили добровольців лупити з тої рапіри і самі дивувались чому на таке навчання у військовому училищі тратять два роки а тут хлопаки весь курс за два дня пройшли..... ви ще багато напевне не знаєте як воно там насправді і хто за що воює. Я абсолютно не применшую значення регулярної армії, але виникає питання чому тим хто хоче воювати не дають зброю, а вони наперекір усьому воюють і не думають здаватись і йти на якісь перемиря - для них перемиря не існує.
    Регулярна армія у Пісках і ареопорту не виконує наказ про перемиря тільки тому що там є добровольці, які не підпорядковуються Генштабу і продовжують воювати. І всі офіцери і рядові регулярники на боці добровольців і фактично прикриваються ними щоб не виконувати накази Генштабу - я про те говорив коли мав на увазі що армія піде з аеропорта, якщо підуть добровольці.
    Розмови про те що політи мають йти воювати - то дитячий садок. Не кожна людина здатна воювати по свому психологічному стану. Бо вбивати інших людей - навіть ворогів - це не проста справа. Є люди що курку зарізати на бульйон не можуть - то які з них вояки. Політики мають займатись політикою, а вояки війною. Якщо політик проводить погану політику то він сходить з політичної арени, якщо вояк погано воює то гинуть кругом нього люди.
    А прикриватись тим що поки Іван не піде то і я не піду - то просто стид

16. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Хунта. Каратели. Фашисты. Абыррррвалг!

• Подобається Подобається x 2
  17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Особливо мені сподобалось
    А потом добавил травматолог.

• Подобається Подобається x 6
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А мені: ... что земли не касался.
    З дитинства у мене дуже бурхлива уява, знаєте...

20. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Ось!!!!!!!!!!!Там РАй на Землі!!!!!!!!!!Земля Абетована!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)