Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

І правильно. І Черчилль програв через рік після перемоги у війні. Так і повинно бути. Політиків треба міняти, як памперси, а не тягти одних і тих самих до влади постійно, навіть, якщо вони криштально чисті (хоча таких не буває).
    Дивимось на Свободу - вона не скористалася на повну своїм шансом і зараз візьме менший відсоток.
    Не кажучи вже про політичних трупів, які намагаються чіплятися за владу своїми кістяками.

Останнє редагування: 21 жов 2014
    • Подобається Подобається x 1
  2. Hase

Hase зайчик

Оце то так...

ЗМІ: Гіркін лякає Путіна Гаазьким трибуналом
    Колишній лідер військового крила бойовиків Донецька Ігор Гіркін (Стрєлков) вважає, що якщо президент Росії Володимир Путін не піде в наступ на Україну, то потрапить під трибунал.
    Про це він заяви на своїй прес-конференції, пише Пол Гобл у своєму блозі на "Window on Eurasia".
    Гіркін заявив, що Росію чекають нові "часи смути", якщо Путін не піде на ескалацію конфлікту в Україні і встановлення повного контролю над її територією.
    Гіркін вважає, що особисте виживання зараз повністю залежить від такої ескалації.
    Він думає, що Росія не може відіграти все назад, щоб уникнути санкцій.
    Стрєлков заявив, що ліберальна команда Путіна не може працювати в "нових" умовах, тому він має наслідувати Сталіна, який повністю замінив свою команду після "катастрофічних поразок 1941 року".
    Гіркін думає, що Путін достатньо розумний, щоб зрозуміти, що наступ на Україну зараз став "питанням виживання не тільки Росії, але й (Путіна) особисто".
    "Мені абсолютно ясно одне: з нинішньою командою Путіну можна гарантовано доїхати лише до Гаазького трибуналу", - заявив Гіркін, якого цитує агентство бойовиків.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/21/7041420/

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як розважаються коцапобарани ДНР. Стріляють один по одному з гранатомета

http://youtu.be/8SIoarndHIk

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Гіркінд погано знає російську історію, реконструктор хрєнов. Хуйла свої ж удавлять шаликом, або чайком з полонієм напоять. Ніяка Гаага йому не світить. Вона для нього - кращий варіант.
    Нє, в нього, мабуть ще є шанси для маневру, але небагато.

5. Green belt

Green belt Well-Known Member

Звідки в місцевих жителів є досвід розрізняти за силою вибуху тип зброї? вже до кримняш спокійно відношуть, але до думок "експертів" важко звикнути.
    а я чомусь впевнена що вони пройдуть в кількості до 10 чоловік.
    то як?
    не мати права обирати - то втрата голосу, а обирати те що Вам не подобається то не втрата глосу?
    Як в Раду можуть пройти партії які потрібні/подобаються людям якщо всі будуть голосувати за "умовних" лідерів, а фактично за тих хто більше грошей витрачає на рекламу.

Останнє редагування: 21 жов 2014
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви би пожили у тому жаху, теж би почали відрізняти зброю. Міномети від Градів, наприклад.
    А те, що було вчера - безпрецедентне. Такого вибуху не було за всю війну. За 10 км. не просто вікна повибивало, а і шибки повиносило.
    Тому дивуватись, що люди починають щось вигадувати не варто. Ще й досі достеменно не відомо, хто це зробив. Думаю, що абізяни, але інфа про партизан теж була. ХЗ.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

8. kym

kym Well-Known Member

На день вчителя львівським вчителям виписували премію 1000 грн, але тільки тоді коли буде відкат 200 - тобто на руки 800 грн... отак діє львівське міське управління освіти під керівництвом Садового. а вся ця Самопоміч, що діяла у Львові дурення людей і піарний проект щоб стати мером Львова. а тепер і щоб пропхатись до парламенту. Не змінився Садовий - Львівську землю дальше дерибанять, приватні ХЕКи тягнуть з людей гроші і нічо не роблять.... дороги у Львові поремонтував Колесніков до Євро-2012 за потрійною ціною... А сам Садовий нічим не відзначився крім як пустих заяв по телевізору

9. Green belt

Green belt Well-Known Member

я не агітую за Садового і буду голосувати за партію 5.10, я агітую робити свій вибір а не дивитсь на натовп.
    Між тим, якщо вибирати між Блоком порошенка, Народним фронтом і блоком в який входить Самопоміч+Воля+батальйон Донбас, то я б вибрала Самопоміч і ко.

10. Wili

Wili Well-Known Member

гарна розвага, підтримую, можна і градом.

11. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 8
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Это Даша. 23 года. Специалист по управлению проектами и программами. Чем занимается Даша в солнечный воскресный день? Конечно же, тестит в зоне военных действий систему наведения артиллерийского огня для выявления возможных неточностей и ошибок в программах, устанавливаемых на планшеты Армия SOS, которые передаются артиллеристам и разведке. Чем же еще может заниматься молодая красивая украинка в выходной день, в самом-то деле.

• Подобається Подобається x 7
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

15. Porucznik Jeblonski

А какие глубокомысленные и духовные камменты ваты под видео... :facepalm:

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ще одна версія:

17. ollan

ollan Well-Known Member

Интересные вещи происходят.
    Шок! Президент поручил наказать журналистов за расследование распродаж оружия во время войны
    http://pressa.today/politics/shok-p...edovanie-rasprodazh-oruzhiya-vo-vremya-vojny/

А вот, собственно, от чего весь сыр бор. Очень любопытные статейки.
    "ТЕНЬ" ВОЙНЫ

http://gazeta.zn.ua/internal/ten-voyny-_.html

Ложь убивающая

http://gazeta.zn.ua/internal/lozh-ubivayuschaya-_.html

Посмотрим, чем это всё закончится.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут шось не те. Я підозрюю шо приховується якась багатоходовочка. Кому це вигідно?

19. Porucznik Jeblonski

На этом вопросе у Маркса вся теория была построена. :yes:

20. ollan

ollan Well-Known Member

Тут бабка надвое гадала.
    Выгода, в данном случае, может быть и политическая, и материальная. Вот и посмотрим, какая из них победит.
    Я ставлю на материальную. Бабло всегда победит зло.;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)