Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Через півроку, чи зразу - не принципово. Але, думаю, саме зараз в запалі пошуку винних вона стала актуальною. Хвалять Стрєлкова і обливають Ходаковського та Кургіняна.

Рації, наскільки розумію, як у Велику Вітчизняну, працюють без шифровки.
    Згадаємо фільм "В бій ідуть..." - там в ефірі було чути і наших льотчиків, і німців. Робота йде на коротких хвилях, я так думаю, домовляються про частоту і пішло: "Ласточка, ласточка, я - Рязань". (це - не безапеляційне твердження, а лише моє припущення)

Стосовно "кіровоградської бригади" не можу нічого сказати. Але, думаю, "кваліфікація" і наших, і їхніх приблизно на одному рівні. Тому й бардак і непонятки. Це - як першокласники, що навчилися робити ходи в шахах, і сіли грати третій чи четвертий раз. Неважно, що там і там - погони полковників. Вони йшли, в більшості своїй не воювати, а - 25 років, дєнєжноє і піщевоє довольствіє, обмундирування, квартира, воєнна пенсія. (Інакше циганським табором не виставили б наших хлопців із палатками і пружинними ліжками в південній кишці)

Стосовно "невідомих" - погоджуюсь, що байки. У них, пополченців, цвяхом сидить в головах переконаність, що "укропи не вміють воювати", "нацики і правосєки - тільки з жінками, стариками і дітьми воюють, куди їм до нєпобєдімого русского вітязя". Тому їх, вітязєй, можуть перемагати лише "коварні спеціально підготовлені котики".

• Подобається Подобається x 3
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Негры НАТО на Абрамсах и польские наемники. Недавно по рашаТВ какой-то штемп об этом заливал, мол в аэропорту хахлов нет или очень мало. И вообще, ополчение его брало уже 24 РАЗА, б"@#ха - муха. Короче, каждое утро в рашковании начинается со взятия аэропорта. Вате так легче жить на свете.

• Подобається Подобається x 6
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

"несамовита мастурбація"...

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

попри всю мою "любов" до VasMT, все ще гірше. Бо ця статистика не відображає складу скорочення.
    А скорочувалися - інститут розвідки, кадрові офіцери, боєздатні сили, натомість залишалися нікому не потрібні тиловики, які забезпечували розпродаж майна і земель...
    І якщо піхоту за місяць підготувати на полігоні можна, то спробуй за місяць з піджачника зроби артилериста чи розвідника

• Подобається Подобається x 6
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В України була військова доктрина? Були відомі першочергові загрози і методика їх запобіганню, фінансування?

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

була, тільки не та :)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доктрина була "на нас ніхто не збирається нападати". А армія - це не вирщування кукурудзи, що чим більше її вирощуєш, тим краще. Це чисто витратна стаття для держави, прибутку - нуль. Тому треба чітко уявляти хто на тебе може напасти, як і звідки - тоді буде ясно скільки треба армії і якої. Раджу не читати тупого провокатора шо крутить тут як циган сонцем.

• Подобається Подобається x 5
  9. Moskal Charivnik

Було це все... Тілько тоді ватні василі казали, шо то все правильно. Навіть у часи Тузли залишались "умовні противники" - Румунія та Польща(на Півдні та у Криму, можливо ще Турція), але НЕ РОСІЯ... І хто тепер, а не тоді голосніше всіх верещить про "унічтаженіє армії"? Правильно - непричетні й василі...

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Прозріння зненацька застало, так?:crazy: Чи той васятка у марсианському десанті служив у "ті часи"? Не бійтесь - дослужило до пенсії, не впріло. Без війни, ризику для життя й на держзабезпеченні Україною...

• Подобається Подобається x 5
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сейчас, в эту самую минуту, в Донецкой и Луганской областях (точнее, в районах, "освобожденных" от Украины) голодают дети. Умирают от голода одинокие старики, которым не повезло выехать "к хунте" и там переоформить пенсию. Умерло множество инвалидов, которым было необходимо лечение. Десятки и сотни опрятных старичков молчаливо просят милостыню по всему городу, и также молчаливо роются в мусорных баках (это не профессиональные нищие и не бомжи- это люди на последней стадии). Потом они также молчаливо умирают в своих "хрущевках". Заводы и шахты не работают, и не заработают больше."Мобильный" народ- валит кто куда.Голодают медсестрички в больницах и нянечки в детсадах.Остались без средств к существованию медики и прочие бюджетники.Равно- как и "люд от станка".И это еще зима не пришла. Ее-то уж точно- переживут далеко не все.

Вот такая вот картинка.

11. Moskal Charivnik

Если обгадился, нужно менять памперс, а не искать, кто тебе навалил в штаны.

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це доктрина СеРеСеРе, і ніхто над нею і не задумувався 20 років. Умовна-преумовна.
    Скажу більше. Навіть у НАТО військова доктрина збилась кудись на незрозумілі особисто для мене речі, на виловлювання ісламістів. Тільки зараз вони прозріли і згадали про мету створення альянсу. Тільки зараз (!) вони створюють бригади швидкого реагування в Прибалтиці.

13. MayorMayor

Напыщено....

14. Moskal Charivnik

Ні, я мав обридатися шмарклями від тої ТУПОЇ ХЕРНІ, шо ти накалякав про памірающіх старіков і дітєй далбаса. Ага, ЩАЗ. Я бачу з березня в очах моєї дитини й дружини та дітей на вулиці - страх та неспокій і це дякувати уйопкам далбаса й крима. Лиш за те, шо півроку нема спокою в нормальних, простих й невинних Людей, не кажучи про Горе через ВБИТИХ за той всраний далбас, мені самому кортить відгородити то гадяче гетто мінними полями й НЕХАЙ їм здійсниться Божа воля. А ти просто канай мимо, фільозоф.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про НАТО і Прибалтику ще можу додати, шо Путлер тут облажався по повній, по кваліфікації стратег навіть нижче Гітлера. В Україні тактика несподіванки дала плоди у вигляді Криму, але раз він вже зупинився, то "гібридний бліцкриг" вже не актуальний, для НАТО це як щеплення - на вірус почали вироблятися антитіла.

16. Коньъ Пегий

А клянут они "хунту". Увы, низачот. Эти детки пишут во вконтактиках "ДНР рулит", и их училки тряпки ДуНРовские вывешивают в классах.

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Що ви пропонуєте?

18. MayorMayor

Понятно...Значит, ты ситаешь, что "наказания без вины не бывает", и что "коллективная ответственность"- самое оно?
    Кстати- это не "тупая херня". Это правда.

19. Коньъ Пегий

"Хватит убивать мирных жителей", скорее всего.

20. MayorMayor

1. По нескольким "особо буйным"- не стоит судить обо всех.
    2. Мало кто решится сейчас "клясть "освободителей"- можно и в подвал попасть, или к стенке стать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)