Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Petrov

Petrov Well-Known Member

Потому что чтобы дожать РФ, нужно чтобы цены на нефть не просто упали, а продержались на этом уровне долгосрочно. Никаких предпосылок того, что нефть опустится до 60 долларов за баррель, да еще будет держаться на этой отметке в течение хотя бы одного года, я не вижу.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Может, до 60 страны ОПЕК и не допустят. Достаточно и до 70)

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Там не тільки зниження ціни на нафту. Ті санкції якось троха теж діють
    Банки рятують за допомогою стабілізаційного фонду, чи як він там у них називається
    Просто запаси в рашки є, наскладали, поки нафта дорога була, але дуже надовго їх не вистачить

• Подобається Подобається x 2
  5. Petrov

Petrov Well-Known Member

А США или Канада, думаете, сильно заинтересованы в падении цен на нефть? В политическом плане для давления на РФ, конечно, да, а вот в экономическом, если они сами ее добывают...

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

По моим рассчетам хватит от года до двух.

6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news_poli...estnye-ne-hotyat-voevat-v-otryade-90-rossiyan

• Подобається Подобається x 3
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот это по европейски

"Львівські волонтери вирушили на Схід, щоб відбудовувати зруйновані війною міста Донбасу. Зранку вони на будівництві, а ввечері – спілкуються з місцевим населенням. Мовляв, хочуть зруйнувати міфи про «западенців-бандерівців».

Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00) репортера Юлії Бухтоярової.

Будівельні матеріали для ремонтів волонтери збирають, в основному, у Львові. Втім, організатори поїздок кажуть, що їдуть на Схід не тільки для того, щоб відбудувати зруйноване, а й розвіяти міфи про галичан.

Багато з місцевих жителів Сходу таку ініціативу львів’ян лише вітають. Хоча, розповідають активісти, спочатку до них ставилися з пересторогою.

«Ідея їхати відбудовувати Схід виникла тому, що кожний зараз робить щось своє. Хтось допомагає армії, хтось – пораненим. А відбудовою зруйнованих міст на Сході з української громади ніхто не займався. І ми вирішили працювати у цьому напрямку», – розповідає організатор акції Віталій Кокор.

Вже цієї неділі на Схід поїде нова група волонтерів. Кажуть, допомагатимуть відбудовувати зруйновані міста доти, допоки це буде потрібно.
    http://zik.ua/ua/news/2014/10/03/na...huyut_mify_pro_zapadentsivbanderivtsiv_528811

• Подобається Подобається x 1
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

1) Это была чистой воды гебешная провокация
    2) Нефть и газ, как и в Чечне. Мацква не отпустит такой ласый кусок.

9. Forpost

Forpost Стоїк

х@ло їх породив ,х@ло цю мразь і хай спалить напалмом

• Подобається Подобається x 5
  10. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Надо было начать войну чтобы Путлера в президенты двигать.
    Иран еще не вышел на рынок.

• Подобається Подобається x 3
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

"Таки наши Маклауды (Маклаудищщщи!!!) лучшие!"

Вот, кстати, распрекрасный пример колхозно-аматорского состояния украинских СМИ, которые должны были тиражировать, казалось бы, ежечасно сотни неубранных трупов росдесантников перед донецким аэропортом.
    Русские СМИ, как пример, из ничего "делают" всё милое русскому человеку, а наши борзописные ушлёпки готовыми, кричащими фактами не могут пользоваться...
    Регулярно читаю УП... Господи, кто и что там только не пишет... Недавно была опубликована серия дебильных репортажей одной киевской феминистки, раньше, судя по резюме, никогда не только не видевшей Донбасс, а, похоже, даже не знавшей о его существовании...
    Звиздэц...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Донецьк сьогодні:

13. Forpost

Forpost Стоїк

так почему же ти голуба еще сдесь чемодан вокзал тула

14. Персі

Щоб вам хтось приїхав і щось зробив? )

15. Тим22

Я уже раз 100 объяснял почему я здесь, а если уеду то к детям в Испанию

16. Petrov

Petrov Well-Known Member

Не знаю, я в работах спец. служб не сильно разбираюсь. Но вот про Шамиля Басаева, Мовлади Удугова, Хаттаба я наслышан очень хорошо. Из первых уст, так сказать.
    И дело их не умерло, оно живет и поныне:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5_%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%98%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0_%D0%B8_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0

17. Тим22

Нет потому, что это входит в систему европейских ценностей. Вот я был в Нижнем Селище, Закарпатье там французские волонтеры помогали в производстве сыра, так первым делом они поставили биотуалеты в школе, так их потрясло зрелище сортира на улице

18. Персі

Можете скільки завгодно мене поправляти, що донбас не весь такий, що там є і патріоти, і т.д., і т.п.
    Але я говорю про критичну масу, тобто про більшість.
    Чесно кажучи, після репортажів звідтам і історій про те, як місцеві здають наших військових сепарам, ніякого оптимізму на рахунок тих людей в мене немає, і віри в них немає. І менш за все хочеться жити з ними в одній країні.
    Можливо, я не права і не досить мудра чи толерантна і т.д., і т.п. Але просто за****в вже той донбас і цяцькання з ним.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Я не вірю, що хтось із східняків то оцінить, просто напросто. Нє, ну "хтось" може і оцінить, але навряд чи багато. Бо звичка до життя "по панятіям" сприймає щире бажання допомогти, як "та вони лохи". Ніц, крім позиції сили не сприймається.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Стрєлков був хороший, бо він нас "харашо дєржал" (с) Цитати великих людей із Слов'янська

• Подобається Подобається x 4
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

до 70 % звичайне бидло..

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ваша тіко одна Ганя Герман, якщо на то пішло, маючи клепки більше, ніж усі донецькі разом взяті, зробила для становлення Януковича при владі понад усе, що тіко можна. А ви, противсіхи, на виборах допомогли прямо Донецьким. І Ганьку, і вас по черзі, в якій частині земної кулі би не знаходились, поцілують все одно. Це - неважко, бо ви - ніхто для тих на кого працюєте і працювали.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)