Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А давайте включим логику. Если Коваль был плохим, почему его не отправили на пенсию? Если Гелетей был хорошим министром, за что его ушли? А если ушли за дело, почему не уволили?
    Четвертый министр за пол-года. Дурдом какой-то...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ось це якраз демагогія. Півтони - це на кухню за кружку чаю чи пива - і до посиніння. Не в армії. Строковики на мітингу - це нонсенс. Йому елементарно треба папірець виписати шо він йде у звільнення. Цілими ротами не пускають у звільнення. Це афера.

В американській армії теж кілька раз траплялися "півтони". Хлопаки починали кричати "Аллах Акбар" і стріляти в співслужбовців. Але це поступок! Ну і ясно шо на цьому все закінчувалося. Ніхто не сидить в американській армії з "Аллах Акбар" в голові і не мріє повісити Обаму.

• Подобається Подобається x 4
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Путик запретил лить гавно на Украину, теперь и совсем сказать нечего? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. gfhjkm

gfhjkm миється в бані

Больных нельзя обижать))

5. ollan

ollan Well-Known Member

То, что дурдом, так это даже я понимаю.
    Попалась вот такая статейка. Мнения по поводу назначения Полторака. И кому верить?
    Нельзя менять министров обороны, как перчатки, – генерал Кузьмук
    http://www.profi-forex.org/novosti-mira/novosti-sng/ukraine/entry1008230653.html

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В кабаку в себе напевно.

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Когда сказать нечего - лучше молчать :) .

8. Exitus

Exitus Well-Known Member

Если Вы не бестолочь, покажите пример - забаньтесь сами. Или Вы бестолочь и не можете произвести даже такую простую операцию?

9. VasMT

Видно зразу, щодалі свинарника не пускали. Військові не являються держслужбовцями, тому не підпадають про згаданий Закон. По-друге, військові мають право на свої політичні погляди, як інші громадяни України і тим більше мають право на їх висловлення. Ну і третє, до Указу про демобілізацію покладений військовий квиток чи посвідчення офіцера - дизертирство.
    Так что спи спокойно, дорогой товарищ.©

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

П/п В-4264

• Подобається Подобається x 1
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Чем сегодня говнотролик порадует? Какие новые китайские фразы выучил?

Как будет по-китайски : "Когда достроите свой газопровод за свои же деньги, мы сами назначим цену за ваш газ" ?

Просвещайтесь, патриот Поднебесной:
    http://avmalgin.livejournal.com/4965841.html

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тебе зараз не пускають далі свинарника. І то завелика честь. Бо ти навіть елементарно статуту не знаєш, служака блін 30 календарів.:bad:

• Подобається Подобається x 3
  12. ollan

ollan Well-Known Member

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В такому випадку він мене взагалі не цікавить, бо це ригоанал в чистій подобі. Він нуль, тіло для сміттєвої люстрації. Мене тільки цікавить якого ##я ригоанал робить в українській армії, яка захищає українську державу, котру створила революція що дала під зад ригоаналам?

14. VasMT

Припустимо, я не знаю Статутів. Але свинар же може утерти старому блін-служаці носа витягом із згаданого документа, аби всі побачили, щт майор не правий, а свинар - д'Артаньян.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо за свинар?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ше один, ригыанал-алкоголык..

17. zet

zet Дуже важлива персона

А моя говорила - адиёть.... :good:

18. ollan

ollan Well-Known Member

Чужая душа потёмки. У меня есть знакомый, в своё время, здесь в Одессе с пророссийскими гражданами ошивался, но он противник всяких Новороссий и путинприйди.

19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А он идеал этих васисуалиев и им подобных. Так сказать, обозримая вершина вожделенная.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це на Сході?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)