Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Якби донецьке начальство зразу організувало спротив, то зразу би все заглохло на корню. Донецький люд слухає беззастережно начальніка, хто би він не був, аби при портфелі. А хто було те начальство і під ким лежало, я вже говорив.

• Подобається Подобається x 5
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Частина лише з цього була і то більше на папері, а якби все робилося як має бути, то, вочевидь, і ситуація була б інакша. Хоч історія і не терпить умовного способу. І потрібно це все робити вже і негайно, ну може по закінченні війни, але робити по справжньому, а не так, як до того. Згадайте, де на початках забарикадувалися сепаратори? В Луганську у будівлі СБУ. То про яку безпеку держави можемо говорити, хіба вона була? Нормальні закони та підзаконні акти на захист української хіба були? Перейменування вулиць на Сході хіба було? Масове відзначення історичних дат? Реальні тюремні строки за сепаратизм? Не було цього, в Криму Русскій блок як вдома почувався і ніяка холєра при владі його не заборонила до пори-до часу, коли пізно стало. Закони про захист інформаційного простору?
    Ми не мали проукраїнської державницької політики.
    Читайте тему та мої відповіді вище.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

І про це теж я згадувала - ніяких місцевих в начальники на Донбасі, хіба тих, які безперечно довели свою вірність Україні. Ющенко мав прекрасний шанс змінити там керівні ланки - профукав за бджолами.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

З територіями разом, ага?
    Ви ж, наскільки пригадую, стоїте на позиціях відділення територій. Чи Ви вже згодні території залишити? :)

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не профукав, а продався
    До речі, про Ющенка )))
    Може, хтось бачив той ефір з Мустафою, трохи давніше було...

Мустафа:
    - Віктор Андрійович, як давно Ви живете на державній дачі?
    Ющенко:
    - Чого Ви такі дрібні?

))))
    Занавєс

• Подобається Подобається x 7
  4. lightg

lightg Member

Знаєте, а вони там трохи того, мазохісти - чим далі в них "піпєц", тим більше їм подобається те. Бо назад шляху немає, а визнати свою неправоту народ вже не спроможний.

• Подобається Подобається x 4
  5. mrochkizm

Та такий сепаратизм був би нам зараз за щастя - в тому плані, що в згаданих Вами країнах відбувався і відбувається цивілізований зважений діалог, а в нас макаки зі зброєю за підтримки Росії стрибають.

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Я бачила :) Ющ троляка 80 левела, причому такий, що в баню його.

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

А я знаю по мафію одну жінку, етнічну росіянку, що багато років живе на Донбасі, але проти сепаратизму і отого, що там зараз коїться, і взагалі за Україну. Люди є різні, шкода, що нормальні постраждали через сепаратистів, дуже шкода.

6. prius

prius Well-Known Member

Аха ми бавимось толерантність а вони б вас ростріляли і не чхнули б навіть,скількі відлустили кацапских журналюг без обміну,і скількох наших вони замучили

7. mrochkizm

А систему треба міняти вже незалежно від Донбасу! Нам же ж жити в цій державі, за що Майдан взагалі боровся? Зміна системи - це завдання-аксіома, хоч навіть десять Майданів треба буде.

8. prius

prius Well-Known Member

Якщо буде третій майдан то він буде ще кривавішим ніж другий,бо народ вже має зброю, і тут ВР буде піпец

• Подобається Подобається x 3
  9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да ерунда этот разговор про "дайте самостоятельность".

В Донецке сколько времени заседали "деятели" ДНР ?

Что они там назаседали? Засрали комнаты в ОГА и всё. Настолько всем надоели, что пришли бандиты и выгнали их всех нах.

Основной вопрос - кто будет кормить этих олухов, чинить инфраструктуру, возвращать всё к нормальной жизни?

Они сами? - нифига не будут.
    Путик? - на кой они ему сдались?! Он максимум базу военную создаст.
    Украина? - а на кой столько труда и затрат, если территория не будет принадлежать стране?

Порошенко всё правильно делает - не хотите жить в Украине, кормитесь сами, побирайтесь у Путика, может что и выклянчиете.

Надо заморозить этот конфликт. Зачем официально кому-то что-то отдавать?
    Рай на земле им РФ создаст? Каким макаром, если в своей стране не в состоянии?

Когда Ельцин чеченам дал все возможности автономно существовать, они просто дожрали ресурсы, которые оставались и попёрли туда, где ресурсы были, чтобы их отнять.
    Эти так же будут действовать, ибо созидать и преумножать не могут, только "делить и отнимать".

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Послухайте усі, ви ж тут теж (кой хто) не дурійте з того, чого не можете собі уявити. Може я тут писав, але повторюсь, попередньо зауваживши, що ті, хто тут мене не перший рік знає, мабуть не подума про мене, як байдужого до долі України.

Я під тими гадами кілька місяців там був, і бачив, і чув, і стріляний, і по бункерам хований...
    Так от, на другий же день, як тіко вони захопили владу, замість усіх українських каналів ТВ і радіо були включені сАмі одіозні російські. І, скажу вам, що іхні профі в ЗМІ (елітні шовінюги), працюють надзвичайно напористо, наглюче-брехливо і дуже професійно. Я їх послухав пару днів і з жахом, повторюю, з ЖАХОМ зрозумів, що той потік відчайдушної, але дуже професійно поданої брехні обов"язково буде точити мізки навіть самого далекого від політики рядового донбасівця. А якщо додати до цього, що усі 23 роки Київ, завдяки падлюкам Кравчуку-Кучмі-Ющенку, повірте, палець об палець не вдарили, щоби інформацій простір в Добасі, хоч трішечки відтягнути від Москви...
    І шо після цього від того забитого буквально до чортіків донбаського люду взагалі можна було чекати?
    Вони для мене, як націоналіста, наче достойні, щоби їх ненавидіти, як от дехто тут таке робить, я би точно такий був, якби там не жив, працював і не бачив, що їх такими цілеспрямовано робили і при совєтах, але в Незалежній, як не дивно, довели до звіздєца. Влада довела. І центральна, і на місцях...
    Бо кондової її, української, ані там, ані там, не було по суті.

• Подобається Подобається x 6
  11. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Таки наши Маклауды (Маклаудищщщи!!!) лучшие!

• Подобається Подобається x 12
  12. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Третій Майдан вже був, перепрошую... Перший просто був у 1990-му.

13. ollan

ollan Well-Known Member

Откуда текстик?
    Мне попался вот здесь:
    http://m2-ch.ru/po/res/6182069.html

Не знаю, насколько правда, но читать приятно.;)

14. prius

prius Well-Known Member

Тут ви праві Української влади в Україні небуло ніколи

• Подобається Подобається x 8
  15. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

ПУСТЬ такие новости в СМИ будут ЧАЩЕ, а в соцсетях - только такие...

• Подобається Подобається x 6
  16. prius

prius Well-Known Member

Так ви праві,треба було написати слідуючий майдан
    P.S то до Чарівника

• Подобається Подобається x 2
  17. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

А Моторола реально у*банищще редкой породы.

18. prius

prius Well-Known Member

Які бридкі морди

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Чи потрібен нам той лугандон де нас ненавидять
    Повернутися з пекла. Історія одного героя

http://uainfo.org/blognews/408214-povernutisya-z-pekla-storya-odnogo-geroya.html

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

• Подобається Подобається x 1
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А разве одну Ичкерию? Азербайджан тоже однажды попробовал, напомнить Скаму?
    Так у нас вообще нет какого-то этноконфликта, у нас это всё один народ - где русско-говорящий, где суржикоговорящий. И если бы Пуйло не сунул сюда свой русский нос, не вкинул огромных денег в политтуристов, наемников и разных полковников и реконструкторов, мотивировал местных регионалов для организации референдума и "вежливых людей" для охраны этого лжереферендума, фиг бы кто-то здесь начал махать триколорами. Их (триколоры) привозили и в Харьков на автобусах с белгородскими номерами.

Нет данных, сколько людей на ВУ хотели бы жить в России. НЕТ. Но то, что это далеко не половина на Донбассе, а процентов максимум 20, видно по косвенным признакам. И никто же не мешает туда отправиться, если очень хочется? Кому нравилась Канада - они уже там. Выучили английский, не нарушают законодательство, живут.
    Если бы вдруг в Приамурье или Забайкалье начали развеваться красные флаги Китая, интересно, как бы Россия с этим согласилась, а ведь там - исконнокитайские территории. Но Китай подождет, пока "Силу Сибири" достроят. Трубы китайские, за них заплатят, а строиться газопровод будет за русские деньги, но потом вместе с месторождением станет китайским))

Останнє редагування: 3 жов 2014
    • Подобається Подобається x 7
  20. Petrov

Petrov Well-Known Member

Вы про Нагорный Карабах?

Вы знаете, я не думаю, что Китай собирается присоединять к себе какие-либо территории. Если, конечно, действующая политика партии не изменится. Дело в том, что мир во второй половине ХХ сильно изменился, и такие методы, как аннексия, военная оккупация уже устарели. Дорого это все обходится, а, главное, репутация страны теряется, наступает изоляция в условиях глобализации, а это смерти подобно. Китай бы давно мог аннексировать Тайвань, но нет, он привязал его к себе экономически и Тайвань уже никуда от Китая не денется. Так же будет и с Южной Сибирью, да и не только с ней: китайцы активно скупают активы и ресурсы во всем мире.
    Аннексируют и завоевывают только такие идиоты, как Милошевич, Хуссейн и Пуйло.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)