Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

http://infokava.com/comments/blogs/11176-spasibo-snabzhay-padla-ukrainskuyu-armiyu-kombat-dnepr-1-zhirinovskomu.html
    Из интервью комбата полка "Днепр-1" о снабжении армии:
    – Я встречался с директором «Южмаша», которого боялся весь мир, в том числе Америка. Они работают 3 дня в неделю по одной смене. Минобороны не разместило ни одного заказа, а министр обороны бегает и рассказывает какой он классный хлопец. Я c марта месяца не могу выбить на батальон пулемёты 7,62. Предыдущий министр обороны не давал, а этот вообще. Вы не поверите, но больше оружия, чем купил мне Коломойский у сепаратистов, никто не дал. Взяли склад сепаратистов – 7 АГС, 2 «Утёса» и почти 5 тонн тушёнки. И на них написано – «бойцам ДНР от Владимира Вольфовича Жриновского». Я ему грамоту выписал – спасибо, снабжай, падла, украинскую армию». Его чуть кондратий не схватил.

• Подобається Подобається x 6
  2. Hase

Hase зайчик

«ДНР» фактически утратила контроль над боевиками в Горловке
    Обострился конфликт между руководством террористической организации «ДНР» и командиром террористической группировки «Народное ополчение Донбасса» в Горловка Игорем Безлером («Бесом»).

Об этом говорится в сводке «Народного фронта».

«Руководство «ДНР» жалуется, что лидер горловских боевиков стал полностью неуправляемым. В частности, Безлер «отменил» все документы, выданные от «ДНР», и ввел в Горловке собственную пропускную систему. Удостоверения и пропуска от «ДНР» в городе не действуют», - говорится в сообщении.
    http://novosti.dn.ua/details/235834/

• Подобається Подобається x 2
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Свабоду Горловской Республике. Все на рехерендум.

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я вже разів десять бачив перепост цього повідомлення і як людина, яка там знаходилася 5-ть місяців, підтримую його зміст, але в цьому повідомленні бракує суттєвого, а саме:
    Ці тварюки, тільки но захопили адмінбудівлі, найперше, що зробили на 11-ту годину наступного дня,- переключили усі українські інформканали на російські. Я був в шоці, без перебільшення, від того, як вони це чьотко і швидко зробили. Треба бути на моєму там місці, аби зрозуміти на другий день тієї російської інформаційної вакханалії, що донбасяти, які і раніше майже не слухали українські (в величезній мірі теж не українські) канали, звичайно повністю і з душею стали перейматися тією гімалайсько-вершинною брехнею, яку їм втюрювала щохвилинно Москва.
    Там насправді не можна зрозуміти, хто стріляє по житловим будинкам (мені-то ясно було, що ВСУ по визначенню цього не могла робити), але усі їхні ЗМІ постійно, а ні на хвилину не зупиняючись, брешуть, що то лупе Нац. гвардія. І що від тих напрочь зомбованих люмпенів можна чекати?

Отут треба буквально вчитися у росіян методам ведення інформаційної війни. І не треба в цьому випадку звертати увагу на "європейські" з цього приводу норми. Європа на ці "норми" з боку Росії, як видно, члєн забила, так чому Україна, яка піддалася нападу з боку Кремля, повинна зі своєї сторони тіко ніяково сюсюкати?

Останнє редагування: 9 жов 2014
    • Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З ОФ

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Може він приєднався до Януковича і вони тепер разом бухають на алтайському тайожному маєтку проФФесора?

• Подобається Подобається x 4
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А може все ж таки його ведмідь в берлогу затягнув? :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Якщо Ви маєте під ведмедем Януковича, а Янукович в берлозі має, як ведмідь, Вову, то я в васторгє:yahoo:

Хоча, як естет, від цієї думки трохи ніяковію:haha:

9. Wili

Wili Well-Known Member

:facepalm::facepalm::facepalm:

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Прошу, звідкіля оце?

11. Wili

Wili Well-Known Member

12. Коньъ Пегий

Наверное, всем батальоном ВДВ драли. Как с ума народ сошел, и все. Без зубов, зато с автоматом. Свабода. Дааа... Все ближе и ближе к обезьянам.

13. Hase

Hase зайчик

напевне у б´юті клініці, розгладжує обличчя, плюс cлідуюча порція ботокса:)))

Останнє редагування: 9 жов 2014
    • Подобається Подобається x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"И начал пользоваться им не как Кассандрой..." (по В.Висоцькому)

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Головна площа Донецька.
    Питання - коли?

• Подобається Подобається x 5
  16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та нє-е-е... коли б "всем батальоном", то вона була б розміром з батальонну плащпалатку, а так більше, ніж на камандіра з його адютантом не тягне...
    Це я, як сусід по шкільній парті майбутнього акушера говорю...

17. Коньъ Пегий

А я - как бывший акушер. Дело знаю.

18. Hase

Hase зайчик

- В интернете, например, гуляет история, о том, как боевики под командованием "Моторолы" во время наступления хотели выкурить наших из катакомб, залили их керосином и подожгли, а поскольку в катакомбах находились пленные российские военные, то боевики по сути своих там и погасили...
    - Нет, это все неправда. И истории такой не было, и пленных мы всегда сразу же отправляли на Киев. Потому что нам там пленные не нужны.
    А вот если наши в плен к сепаратистам попадут, то и до расстрела моет дойти. Правда, в первый раз может повезти, если ты - не артиллерист и не снайпер. Мобилизованных они в основном отпускают, с условием, что ты больше не пойдешь воевать. Но наше правительство повторно отправляет.
    И если ты, например, попал в плен в Донецке, а перенаправляешься в Мариуполь – то это нормально. Но если обратно в Донецк – то это неправильно. У них остаются списки наших солдат и их документы. Если попадаешь в плен повторно – то все.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2014/10/9/7040272/

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Звініть за ділєтантство, але, як на мене, а шо там знать? - Вам тіко треба дивицця в своє удовольствіє на сам процес, а воно само появляєцця на світ Божий,.. і нада тіко слідкувати, шоб не виходило ногами впірьод... ото і вся тайна...

20. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

:preved::preved::preved:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)